|
|
#31 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
hayır da hayır vardır
8 sene önce müslüman mücahiddiler şimdi israil yanlısı müteahhit oldular hani dokunulmazlıukları kaldıracaklardı erkek adam müslüman adam sözünde durur demekki ne admlar ne müslümanlar bence, israilin kıçından çıkmıyorlar yalandan suni gerilim yaratıp müslüman kamuoyunun sempatisini kazanıyor aklınca ama iki gün geçemeden perde gerisinden özür dileyip üstüne üstlük birde ihale verip ödüllendiriyorlar israil köpeklerine, kaldırsana dokunulmazlıkları uygulasana kamu ihale yasasını artık bunlar gidici gt korkusundan anayasaya neredeyse dokunulmazlık maddeleri ve kanunları koyacaklar yaptıkları işler için, ama hepsi hiç istisnasız hepsi adeletin yüce terazisinden geçemeyecek bu dünyada hepsi yüce divana meclisin önünden otobüs otobüz hemde, sırat köprüsü geçemeyecekelri malum , o kadar masum müslümanın ahını aldılar çünkü, iş yok ama nohut makarna var dediler, dilencili bu ulusa karakter yapmaya çalıştılar tarih bu karayobaz sürüsünden hesap soracaktır elbet, bunlar islam der müslüman der ma hep parapul han hamam peşindeler hayır der ******** lanet 12 elüle , 12 eylülden bi hayır gelmez 43 yaşıma geldim bir hayır getirdiğini gören yok, milletçe şunlara ve getirecekleri anayasa adı altındaki paçavra metinlere dur diyelim
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#32 |
|
Yiğido
![]() ![]() sonüye Şuan
Son Aktivite: 24.11.2012 16:11
Tecrübe Puanı: 613
![]() |
Devleti ''efendi'' Milleti ''köle'' olarak görenlerin, HAYIRsızların HAYIR'ına karşı MİLLETİN EFENDİSİ KENDİSİDİR DİYEREK OYUMUZ REFERANDUMDA KOCAMAN BİR ''EVET''
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sonüye'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#33 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() |
Alıntı:
Bir TV. görevlisi 2007 Refarandumunda sokakta roperdaj yapıyor, yaşlı bir teyzeye rastlıyor şöyle bir soru soruyor,Teyze oyunuz evet mi , hayır mı? Teyze: "evet" diyor. Peki neden evet teyze diyor? Teyze: "Valla evladım bilmem bana evet de dediler bende evet kullanıcam. Ben şundan eminimki geneli olmasada çoğunluk bu düşüncede içeriğini bilmeden okumadan araştırmadan felan dediyse o doğrudur düşüncesinden çıkan bir sonuç. Ben bu refarandumdada aynı mantığın olacağı inancındayım, bir kere insan kendine şu soruyu sormalı ben evet yada hayır kullanıyorum ama bunun anlamı ne içeriği ne bunu iyi tespit etmeli. Şuan mevcut anayasa siyasi diye nitelendiriliyor güya bağımsız yargı olacakmış Ya insanın gözüne baka baka bu kadarda yalan bu kadar sinsi bu kadar kandırıkçılık olamaz. Şuanki yasada AYM'si 11 bağımısız kişiden oluşuyor, ve aldıkları karar kim hangi kurum olursa olsun etki altında kalamdan oyunu kullanıp kararı bağlıyorlar. Yeni gelecek pakette ise AYM'si 11 den 17 kişiye çıkarılıyor bunun 7 kişinisi AYM'si kendi içinden bağımsız olarak seçiyor geri kalan 10 kişiyi mevcut hükümet seçiyor. Ve verilecek onaylanacak her dava içinde ilk başta Adalaet Bakanlığının iznine bağlıyor. Ya bunu anlamamak için insanın ne olması gerek bilemiyorum. Asıl siz bağımsız olan yargıyı tutup mevcut hükümetlerin etkisi altına almak istiyorsunuz. Sonra bu sadece AKP için değil yarın iktidar değiştiğinde o zaman da aynı durum söz konusu, kısacası ben bu yasaya AKP yasası ve yargıyı kendi güdümüne alma yasası başka birşey değil. Onun içindirdi azıcık hafızasını zorlayan biraz araştırıp okuyan herkesin buna Kocaman bir HAYIR diyeceğini umuyorum. Herşeyde bir vardır diyerek sizde HAYIR deyiniz. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#34 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anayasa mahkemesi yasamanin isine karismis, milletin özgür iradesine müdahale etmistir, Darbeci birinin yaptigi anayasayla yasamaya devam mi edelim? Sadece AK Parti düsmanligi icin hayir diyorsunuz sayin ÖV. Her sabah, her seher sizinle tartismak istemiyorum.
![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#35 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Usta Yiğido
Bu referandumu partizanlik olarak görmeyin, milleti 1982 anayasasinin darbeci anayasasindan kurtarmak olarak görün. O zaman siz de EVET diyeceksiniz. EVET EVET EVET hep evet.
|
|
|
|
#37 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
gidiciler gidiciler, hayır da hayır var gerçi yandaşları ab evet verin demiş bunlar o kadar batıcı ki batılılar hep arkalarında destekliyor hep arkalarındalar abd ab israil, arkaları sağlamada arkadaşların , zaten anlayışları gereği 2 ileri bir geri giderlerdi şimdi yönleri karıştığından ileri geri neresi bilemiyorlar 2 geri 1 ileri yapıyorlar haberleri yok 80 yıllık cumhuriyeti bu kuş akıllarıyla yıkacaklarını değiştireceklerini sanıyorlar olsa olsa 20 yıla mal olur bu yürüyüşte yurdumun insanımın zararı , demirin hası dövme olanıdır , böyle abd li güllü bademli gelir geçer bu devran
|
|
|
|
#38 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı:
Sayın sandallı size bir sorum olacak ? 8 yıldır iktidarda olan bir hükümetin ne olduda seçimlere bir yıl kala acilen bu anayasa değişikliğine gidiyor? Ve hükümeti engelleyen işini yapmasına mani olan bir neden söylermisin ne yapmak istedide bu mevcut yasa ona engel oldu da değiştirmek sitiyor? |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#39 | |
|
Usta Yiğido
Neyi degistirmeye kalksalar önlerinde anayasa mahkemesi dayatmasi var, milletin özgür iradesinin önüne gecmis bir mahkeme var, tipki istiklâl mahkemeleri gibi, dayatmaci ve milletten habersiz, Türkiye´de milletin hakimiyeti bir mahkemenin eline gecmistir. 11 kisi sizin hakkinizda istedigi karari veriyor, onlara ragmen kanun yapamazsiniz. Halki hice sayan azinlik istedigini yaptiriyor.
Alıntı:
![]()
Konu sandalli tarafından (09.07.2010 Saat 09:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#40 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı:
Hükümette olsa halkın çoğunluk iradeside olsa bir denetim şart, görevi kötüye kullanma diye bir şey var. Elbetteki AYM'side bunun için var Cumhuriyet le yönetiliyoruz farklı bir rejim değilki. Hiç bir şeyi tanımam deyip bir kişi ne derse o olsun, eğer niyet öyleyse bilemem ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|