|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Anayasa mahkemesi, değişiklik paketi referanduma gidecek dedi, muhalefet ve iktidar cephesi hareketlendi. 12 Eylülde halk referandumuna sunulacak olan anayasa değişikliği paketi siyaset kazanını da kaynattı. İktidar Değişiklik paketine evet oyu ,muhalefet ise hayır oyu istemek için yollara düştü. Bu kapsamda Türkiye’yi karış karış dolaşan cumhuriyet halk partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu destek gezisi programına Sivas’ı da ekledi. Kılıçdaroğlu Sivaslı vatandaşları, anayasa değişikliği paketine hayır oyu vermeleri için ikan etmeye çalışacak. CHP liderinin ağustos ayının ilk haftasında Sivas’a gelmesi bekleniyor. REFERANDUM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI Öte yandan CHP Sivas il teşkilatı da referandum çalışmaları kapsamında Sivas’ın bütün mahalle,ilçe ve köylerini dolaşarak vatandaşlardan referanduma hayır oyu vermeleri için destek isteyecek. Kaynak: Tv58 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cerrah Sivas'a Geliyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 12.04.2009 09:53 |
Vekiller Bu İşin Neresinde? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 31.03.2009 10:14 |
Kurtulmuş Sivas'a Geliyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 16 | 01.02.2009 11:45 |
Bardakoğlu Sivas'a Geliyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 5 | 11.10.2008 15:02 |
PAŞA SİVAS'A GELİYOR ! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 5 | 08.12.2007 18:20 |