![]() |
#4101 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Söyle birbirimizi nasıl sevdik
Saçları sırma gelincik Gözleri sürme gelincik Suçumuz neydi bizim Sevdik birbirimizi deli sevdik Saçları sırma gelincik Gözleri sürme gelincik Suçumuz neydi bizim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4102 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 882
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nem KaLdı ....
Başım alır diyar diyar giderim Vefası olmayan yarda nem kaldı Ateş düştü yüreğime özüme Kurudu gözümün yaşı nem kaldı Karcaoğlan derki severim candan Canım esirgemem cananım senden Duydum ki sevdiğim vazgeçmiş benden Giderim bu elden daha nem kaldı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() bu şehirde sana aşık biri yaşıyor
Bu aski unutmami isteme benden yazilan kaybetmekse ne gelir elden kararin son kararsa yaninda yerim yoksa git , git ben görmeden kararin son karasa yaninda yerim yoksa git, git ben görmeden Bu aski unutmami isteme benden yazilan kaybetmekse ne gelir elden kararin son kararsa yaninda yerim yoksa git. git ben görmeden kararin son kararsa yaninda yerim yoksa git, git ben görmeden.... kalbim kötü sözleri duymak istemiyor unuttum demeyle hersey bitmiyor dizinin dibinde olmayi istiyor Bu Sehirde sana asik biri yasiyor kalbim kötü sözleri duymak istemiyor unuttum demeyle hersey bitmiyor dizinin dibinde olmayi istiyor Bu Sehirde sana asik biri yasiyor Bu aski unutmami isteme benden yazilan kaybetmekse ne gelir elden kararin son kararsa yaninda yerim yoksa git , git ben görmeden kararin son karasa yaninda yerim yoksa git, git ben görmeden kalbim kötü sözleri duymak istemiyor unuttum demeyle hersey bitmiyor dizinin dibinde olmayi istiyor Bu Sehirde sana asik biri yasiyor kalbim kötü sözleri duymak istemiyor unuttum demeyle hersey bitmiyor dizinin dibinde olmayi istiyor Bu Sehirde sana asik biri yasiyor [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4104 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() .....Hadise - Düm Tek Tek.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4105 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 693
![]() |
![]() Senden çok uzakta bir yerlerdeyim
Bazen sevinç kederlerdeyim İnan tatlım kandım senin aşkına Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ansam Yağmur yağar buralara Kısacık bir aşktı bu yaşadığımız Tatlı bir oyundu oynadığımız Sence başka ne olabilir bu Bence üzerimize Yağan bir yaz yağmuru Bence üzerimize Yağan bir yaz yağmuru |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 882
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hakan ALtuN......
................ Kimseye değil sana isyanım Güzel günleri anar ağlarım Anlamadın ki ona yanarım Sen benim gönlümde canım, yaralar açtın Unut demekle olmuyor Güneş doğmuyor günlere Kara bahtım çok yara aldı Zor günde vardın, hani nerde? Hani bekleyecektin bir ömür boyu Hani olmayacaktın başkalarının Sen yalancı çıktın vefasız çıktın Senin gibi biriyle işim olmaz ki. .............................. ..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() .....Yeliz - Sivaslıymış ( Hem cilveli,hem nazlışmış )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4108 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() SENİN ADIN VEFASIZ
Ben derdime ağlarken Gözyaşımı silmedin Ölüm döşeğindeyken Başucumda durmadın İmdadıma gel dedim İki adım gelmedin Senin adın vefasız Böylesini görmedim Neler verdim uğrunda Kıymetimi bilmedin Seni öyle sevdimki Yana yana kul oldum Gel dediğin her anda Kapında kul oldum Değerimi bilmedin Elinde çul oldum En acılı günümde Yanımda olmadın Ele güne karşı sen Halimi sormadın Yaralarım azarken İlacımı bulmadın [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4109 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() AĞLAMADAN GİT
Yüzünde bir hüzün keder olmasın Gülki yüreğime acı dolmasın Hoşçakal diyemem veda edemem Ağlamadan git canım yanmasın Yolun açık olsun git güle güle Aldırma sen benim viran halime Ben ağlarım kendime senin yerine Ağlamadan git gören olmasın Duman duman kara bahtım dağlardan beter Zaman gelir bu yarayı sararda geçer Aman aman yanımda sen ağlama yeter Ağlamadan git canım yanmasın Adını kalbime yazdım bir kere Ölürüm yoluna ina bin kere Yaradan aşkına sarıl son kere Ağlamadan git gözüm görmesin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4110 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 886
![]() |
![]() Demet Akalin - Esmer yarim
ne kadar söylesemde inanmayin ben onu çok sevdim ağlasamda gülsemde yalandayim belli etmedim.... yarali yürek bana senin aşkin gerek şimdi onunla mutlusun demek gel gel gel elleri cennet kokan yarim hiç geçmedi seni seven bu halim seni çalan şimdi mutlu şimdi zalim çok özledim seni esmer yarim....
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 49 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 49 Misafir) | |
|
|