|
|
#4151 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29
Tecrübe Puanı: 767
![]() |
EROL BUDAN///GENÇLİGİM
Kaderin zulmu bitmek bilmiyor Kasti var canıma almak istiyor Ne günah işledim bilmem ki tanrım Gençliğim dert ile geçti gidiyor Arzular emeller benden gittiler Kurduğum hayaller şimdi nerdeler Sevmeyi benden hep esirgerler Gençliğim dert ile geçti gidiyor Aldılar elimden bende ne varsa Gönlüme doldu hep derdine tasa Bağlandım bağlanalı o vefasıza Gençliğim dert ile geçti gidiyor
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaKaaN'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4152 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 715
![]() |
asya sabanci
SIMDI SENSIZ OLMAYA ALISAMAM SEVDALIMMMMM |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar harbikiz58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4153 |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 13:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
YAĞMA DOLU YAĞMA
AY BULUTA GİRMİŞ GECE YARISI ÜSTÜME YAĞIYOR NİSAN DOLUSU SEVDA CEKENLERİN GELMEZ UYKUSU YAĞMA DOLU YAĞMA YOL ÇAMUR OLUR O YARİN GELMESİ HAYLİ ZOR OLUR YAĞMUR CİSELİYOR KAR İLE KARIŞIK BİZİM KÖYE GİDEN YOLLAR DOLAŞIK SEVDİĞİNDEN AYRI YAŞAR MI AŞIK YAĞMA DOLU YAĞMA YOL ÇAMUR OLUR O YARİN GELMESİ HAYLİ ZOR OLUR [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaSiVasLıM58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4154 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Kapatmıştım kalbimin kapılarını
Ama sen geldin araladın Bıkmıştım bu zalim,yalan hayattan Beni sen hayata bağladın Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım Gecelerse arkadaşım Neredeydin bu güne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Bu güne dek hep keşke deyip durdum Her yeni başlangıcın sonunda Yine aynı kelime 'keşkeYanılgılar içinde büyüdüm Yanlış insanlar,yanlış yüzler,yanlış aşklar Evet kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sonra sen çıktın karşıma Bunu sen kalbime girince anladım İşte yeni bir başlangıç daha Ama bu sefer eminim Bu sefer keşke demeyeceğim Yıllar sonra senin için Söylediğim tek şey 'İyiki' olacak... Bilmezdim birdaha birdaha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi |
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Usta Yiğido
![]() |
İlk değilsen bile canım son kalacaksın
Aldığım her nefes gibi içime dolacaksın Belki benimle belki de bensiz kalıp ağlayacaksın Ama gün gelecek sonsuza kadar yanımda olacaksın Yana yana canım sana geliyorum Herşeyimle bak senin oluyorum Aşığım adım gibi biliyorum ELE İNAT Sonunu bile bile sana deli oldum ah İçime sine sine kollarına geldim bak Kıskanan olur sen onları bırak ELE İNAT... YOLLADIGIM IKI PARCADA GÖKHAN TÜRKMEN´IN |
|
|
|
|
|
#4156 |
|
Usta Yiğido
![]() |
EROL BUDAN///KENDİN BİLİRSİN
Bir anda bitemez deyipte durur Ben senin yüzünden çok çile çektim Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Anladım taş kalbin sevmek bilmiyor Denedik bu sevgi bize yetmiyor Yokluğun başımı taşlara çalsa Gideceksen eğer kendin bilirsin Her türlü belayı başıma sardın Kahroldu yaşantım söndü hayatım Hayır yok bu aşktan artık anladım Gideceksen eğer kendin bilirsin
|
|
|
#4157 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Azalır geceler
Bu dertler biter Sen üzülme, sen üzülme Ölürüm sana ben Uzun uzun anlatılmaz Tel bildiğim sen aşksın Senin için yaşıyorum Herşeyimsin sen aşkım.. Değişir mevsim Yine yaz gelir Sen üzülme, sen üzülme Yanarım sana ben Uzun uzun anlatılmaz Tel bildiğim sen aşksın Senin için yaşıyorum Herşeyimsin sen aşkım.. SEN ASKSINNNNNN SÜPER PARCA |
|
|
|
|
|
#4158 |
|
Usta Yiğido
![]() |
BULENT GOKÇE///GİTTİGİN O YOLLAR
gittiğin o yollar senin bir gün sonun olacak ben degil seni zalim kara toprak saracak git güle güle sevdiğim yolun açık olsun eger bir yuva kurarsan inan istegim olsun sokaklarda üşürsün kurtlara yem olursun sevdiklerin tarafından inan unutulursun git güle güle sevdiğim yolun açık olsun eger bir yuva kurarsan inan istegim olsun sende birgün yanarsın o günleri ararsın güvenme güzelliğine bir gül gibi solarsın git güle güle sevdiğim yolun açık olsun eger bir yuva kurarsan inan istegim olsun
|
|
|
#4159 |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 13:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Kötü zaman oy oy oy oy...
Bu ne telaş oy oy... Gider ömrüm yavaş yavaş.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaSiVasLıM58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4160 |
|
Usta Yiğido
![]() |
YEMINIM OLSUN YEMINIM OLSUN
BIZI KIMSE AYIRAMAZ GÜLÜM YEMINIM OLSUN HEP BENIM OLSUN HEP BENIM OLSUN SANA GELEN ACI CILE YAR HEP BENI BULSUN |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 11 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 11 Misafir) | |
|
|