![]() |
#421 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() HERKESE HAYIRLI CUMALAR BÜTÜN DUALARIN KABUL OLMASI DİLEĞİMLE İNŞALLAH
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() erdoğan orhan Şuan
![]() Son Aktivite: 18.10.2009 19:43
Tecrübe Puanı: 625
![]() |
![]() cumamız mübarek olsun abilerim ablalarım ve kardeşlerim sevgilerle sağlıcakla kalın............
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 767
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Yiğido
![]() ![]() Kadirhan Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2010 13:40
Tecrübe Puanı: 726
![]() |
![]() Lâl
olan dilimin sözü,sendedir Yarab Hüsn-ü zannımı yenileyerek, Rahim ismine sığınarak la taknetu minallah ayetinde hıçkıran imamın sesiyle,hasret zincirlerimi kırarak paramparça,ne mutlu o gariblere nidasını duyunca, cesaretimi korkaklığıma düğümleyerek düştüm kapına!... Badı- ı sabada kapına geldim nalan olan gönlümle aşkın şarabına bandımda geldim firakına mübtela ömrümle Ey hünkarım sana visal etmek kavlimle tahammül kalmamış bu biçare halimle lutfeyle mülkünden bir zerre ile Şemin de bir nur ver aydınlanayım canan derim,canı vermektir istidadım cilvegahından bir köz düşürde yanayım tenha yerinde boğan kırılır kan kırmızı gülleri bülbül mecnun olur sukut eder terennümleri Derdimin şifası sendedir Yarab Lal olan dilimin sözü,sendedir Yarab üryan geldim kapına,günah defterim sendedir Yarab düçar olmuş dertlerimin eczası sendedir Yarab Şifamı tez eyle dilimi söz eyle günahımı setr eyle meftun geldim kapına beni sana ram eyle Fi Emanillah Amin CUMANIZ MÜBAREK OLSUN SELAM VE DUA İLE DOSTLAR...
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1107
![]() |
![]() ALLAHım nefes aldığımız hergünümüzü hayırlı eyle, Kalbimizi gönlümüzü huzurlu eyle, El açtık yalvarıyoruz, Dualarımızı kabul eyle.... AMİİİİİNN
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ey Âlemlerin Rabbi olan Allah’ım Herkesin gönlünü yaratıp da o gönüllerin isteklerini veren Sensin. Adını konuşmaya başlayan çocuğa öğreten, Sonra o çocuğa adını andıracak rızıkları veren yine Sensin. Biz o çocuk gibi Sen’in lütfuna talip olduk, Bizleri de o gibi layık olabilenlerden kıl. Ömrümüzü, günlerimizi ve bu Cumamızı mübarek kıl. Bizleri doğru olabilen ve de kalabilenlerden eyle! Adının rahmetini öğrenen ve de öğretenlerden kıl Huzuruna varırken bir çocuk timsali gibi çıkabilmeyi nasib eyle.
![]() |
#427 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2014 09:55
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() |
![]() HAYIRLI CUMALAR..... RABBİM DUANIZI DAİM EYLESİN NİCE CUMALARA ULAŞTIRSIN İNŞALLAH.....
![]() |
#429 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ey Rabbim! Yakub’un Yusuf’a olan özlemi gibi, Suyun toprağı, ırmağın denizi, Tohumun toprağı, bebeğin annesini, Aradığı gibi senin aşkını arıyoruz, Işık ver gönlümüze, kurtuluş bekliyoruz. Ey Rabbim! Biliriz ki, Senin yolun gayrisi bomboş, Cennet; nefsin sevmediği ile kuşatılmış, Şüphesiz ki, nefs kötülüğü emredermiş, Tapduk Emre’nin yüreğindeki aşk gibi, Işık ver gönlümüze, kurtuluş bekliyoruz Ey Rabbim! Yeryüzüne bizi halife kıldın, beceremedik. Üveys gibi, yalın ayak yolunda yürümedik, Sana olan İlahi aşkımızı gösteremedik, Bizlere acı, bizleri affeyle, bizleri bağışla, Işık ver gönlümüze, kurtuluş bekliyoruz. Ey Rabbim! . Ebu Bekir’in aşkının binde biri bize yeter, Biliyoruz ki; Senden gelen hep sana gider. Sana tabii olmayan, benlikler elbet biter, Senden yardım diliyoruz, bizleri affeyle. Işık ver gönlümüze, kurtuluş bekliyoruz amin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 820
![]() |
![]() ![]() CUMANIZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH...
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|