![]() |
#4771 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ahmet Safak & Naside Gokturk _ Yarali Gül
![]() |
#4772 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 693
![]() |
![]() ********ogan aydin-kollarinda can vereyim*********
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ahmet safak - yalnizkurt
Bize Göre Değil Bizim İçin Değil Siyaha Beyaz Demek, Çirkine Oh ala Zalime Pek Ala Yoksula Olmaz Demek, Biz Böyle Görmedik Haramı Bilmedik Eğilmedik Bükülmedik, Bu Şehirde Olmaz Terk Edip Gitmeli Yalnız Kurt Yenilmemeli. Biz Böyle Görmedik Haramı Bilmedik Eğilmedik Bükülmedik Bu Şehirde Olmaz Daglara Gitmeli Yalnız Kurt Yenilmemeli. Bize Göre Değil Yabanın Bağında Dal Olmak Gül Olmak Bize Göre Değil Çirkefin Elinde Deli Olmak Zuul Olmak Biz Böyle Görmedik Haramı Bilmedik Eğilmedik Bükülmedik, Bu Şehirde Olmaz Terk Edip Gitmeli Yalnız Kurt Yenilmemeli. Biz Böyle Görmedik Haramı Bilmedik Eğilmedik Bükülmedik Bu Şehirde Olmaz Daglara Gitmeli Yalnız Kurt Yenilmemeli. Sana umutlarımı getirmiştim ötelerden Birde hasretimi giderken götürecek değilim sende kalsın Eğreti zulümlere ve boyası dökülmüş Bu şehre inat umutlarımı besle Hasretimle büyü,sil gözyaşını Ey yar.. Gidişin sonsuzluk perdesini aralayacak Başaklar boy verecek,balalar soy verecek Türküler söyleyeceğiz.. Belki kurt yalnızlığı düşecek hissemize Hüzünler saracak ufkumuzu hüzünler Hüzünler taze baharlar gibidir.. Unutma bahar senin içinde Nereye gidersen götürürsün.. Taze tomurcuklar şimdi, Kavuşma zamanı diyorlar Türküler söyleniyor bir yerlerde, Meşeler güvermiş,varsın güversin.. Söyleyin o yare durmasın,gelsin diyor türküler Şimdi ses ver artık yüreğini yüreğime ekle Yüreğini yüreğime ekle Kanatlansın türküler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ahmet safak-yüreginle gel****araniyor albümünden cok güzel
![]() Ey bu dünya’nin Güzel türküsü Ey bu gönlümün Bitmez buyusu Ey buyuk askim Turkiyem benim Bu sarkim sana beni anlasana Yureginle gel bu meydana, meydan senin Kalbimi açtim ben sana orda gelin Baskasindan birsey beklemem asla Turkiye’m her ise , kendinden basla O guzel basini, gogusume yasla Bu sarkim sana beni anlasana Yureginle gel bu meydana, meydan senin Kalbimi verdim ben sana orda gelin Bu sarkim sanadir, umudum sensin O buyuk yuregin, gece’yi yensin Anla artik ben senim, sende bensin Bu sarkim sana beni anlasana Yureginle gel bu meydana, meydan senin Kalbimi verdim ben sana orda gelin Buyuk aile’yiz, buyuk MILLET’iz ! Vatan sevgisiyile, carpar kalbimiz, kederde tasada, kivancta biriz, bu sarkim sana beni anlasana Birlikte olursak, asimiz olur, ekmegimiz olur, isimiz olur, lakin VATAN ELDEN GITSE, GOZYASIMIZ OLUR, bu sarkim sana beni anlasana Kahraman atalar bize bakiyor, MEHMEDIM VURULMUS KANI AKIYOR, BU ACILAR ELBET SENI YAKIYOR , bu sarkim sana beni anlasana Bayrak, vatan, millet ortak paydamiz, horon zeybek, halay cayda ciramiz, birlikte olmak bizim caremiz, BU SARKIM SANA BENI ANLASANAAAAß! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() AHMET SAFAK-ADAM GIBI
Seni dağda ceylan gibi Seni bağda bir gül gibi Gördümde sevdim Ben seversem mecnun gibi Dağları delen ferhat gibi Adam gibi, adam gibi Adam gibi severim Seni baharda değil Kara kışta zemheride Dar günde sevdim Ben seversem mecnun gibi Dağları delen ferhat gibi Adam gibi, adam gibi Adam gibi severim Seni namus gibi sevdim Kurşunlara göğüs gerdim Ben böyle sevdim Ben seversem mecnun gibi Dağları delen ferhat gibi Adam gibi, adam gibi Adam gibi severim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
![]() MüsLüM qÜrSéS------------UsTA..........!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 672
![]() |
![]() mustafa yıldızdoğan ___Söküp atılmıyor bende mi kusur
Doğarken kök salmış öze saçların Bir kara sevda ki ya büyü ya sır Sığmıyor kaleme, söze saçların Örgüde bir başka, düzde bir başka Gizlendiği zaman nazda bir başka Omuzda bir başka yüzde bir başka Kirpik olmuş inmiş, göze saçların İpekten sırmadan, tel tel yaratmış Telini bir ömre bedel yaratmış Sanki vasfi için özel yaratmış Dört mevsim bir başka taze saçların ahhh o saçların ahhh o saçların dört mevsim bir başka taze saçların______________________ __________ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mustafa Uğur / Değme Felek...:((
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() SaqoPa KajMéR----------BéYaBaN........!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() FaMiLia ToKaT-----------HéR RüYaDaSıN.......!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|