![]() |
#4831 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 672
![]() |
![]() ferdi tayfur bu şehrin geceleri
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() arkadaşlar hadiseyi izleyennnnn lambayı söndüryorlarrrrrr kanal dddd yayındaaaaaaa
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Usta Yiğido
![]() sivassporlukiz Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Hadise- Düm Tek Tek
Baby you’re perfect for me you are my gift from heaven this is the greatest story of all times we met in like in a movie so meant to last forever and what you’re doing to me feels so fine angel I wake up and live my dreams endlessly crazy for you can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back baby i read all answers in your exotic movements you are the greatest dancer of all times you make me feel so special no one can kiss like you do as it is your profession feel so fine angel i wake up and live my dreams endlessly crazy for you can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back always out it like it no minute feels like there’s no way back always out it like there’s no minute feels like Düm Tek Tek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Usta Yiğido
![]() sivassporlukiz Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() buda türkcesi
![]() benim için mükemmelsin cennetten verilmiş bir hediyesin tüm zamanların en iyi şarkısı bu bir filmdeki gibi karsılaştık sonsuza kadar sürecek gibi ve bana ne yapıyorsan çok iyi hissettiriyor meleğim uyandım ve düşlerimde yaşıyorum sonuna kadar sana deli oluyorum ritmi kalbimde hissediyor musun tempo devam ediyor düm tek tek tek bir dakika bile yok hissediyorum kaçış yok bebeğim bütün cevapları aldım senin egzotik hareketlerinde gelmiş geçmiş en iyi dansçısın çok özel hissettiriyorsun kimse senin gibi öpemez bu senin sanatın gibi çok iyi hissettiriyor meleğim uyandım ve düşlerimde yaşıyorum sonuna kadar sana deli oluyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() hakan taşıyan güz güllerii
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() İnanki ağlamadım
Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şimdi delicesine Sevmek istesem bile Sonbahar sisi çökmüş üstüme Sevincim buruk yine Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 693
![]() |
![]() kadir ogul-tamam gidiyorum :( :( :(
Nasılsa beni senden soracak hiç kimsemiz yok nasılsa beni yolcu etmen için hazırdır nedenlerin merak etme beni nasılsan öyledir halim.. yanında olamayacağım her mesafede Saçına dokunma isteğimin ihtimali dahi yok artık bu yüzden önemi de yok nerde olacağımın ve seslenen sen olmayacaksın madem ßana sanıp adımı duyacağım hiçbir yöne kalbim çarpmayacak Siyah şimdi bana daha mı çok yakışacak bana oysa ne çok dilerdim geceyi kıskandıran gözlerine bürünmeyi Kaç bin adım sonra hayalin silinir gözlerimden Peki üç cümlenin birinde adını anma alışkanlığım tükenir mi ? bahardı gözlerin.. Şimdi takatim yeter mi boynuma kadar kış mevsiminden geçmekten Elime dahi dokunmadan nasıl verdin bana bu şekli Sen varsın gerçeksin madem.. Nasıl benden bahsedebiliyorum Ardından kaç yıl sonra yollarsın sende kalan aklımı Aklım bulunca tanır mı senden geriye enkaz kalmış beni Şimdi yetimler mi muktedir ruhumu teskin etmeye Nasıl bir sensizliğe düştüm ki Dünya koca bir çukur gibi bedenime Allah aşkına değmesin saçlarına artık şimal rüzgârları İzin verme..! Bilirim kokunun aşamayacağı uzaklık yok Bilirim gelirde beni kefenler nefesin Ölmemi istemezsin şimdi Dokunman gereken alnıma duvarlar çarpar Nerdesin..! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 886
![]() |
![]() Aynur Dogan - Yummayin kirpiklerini
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 693
![]() |
![]() gülben ergen-yalnizlik :( :( :(
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4544
![]() |
![]() Şuanda sivasta büyük otelin önünde sivaslı yiğidolar galatasaraya karşı tezahüratlar yapıyorlar onları dinliyorum
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|