![]() |
#4881 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
![]() Anlatmalıymış Meğer Ayna
Dün Gece Seni Gördüm Yine Bembeyaz Bir Yağmur İçinde Bir Rüya Değil Sanki Gülüyordun Gözlerime Her Damla Bir Keder Gözlerimde Yaş Oldun Yetti Bundan Fazlası Ölüm Gelme Artık Gecelerime O Günlerden Bir Rüzgar Eser Ümitlerin Seni Terkeder Senden O Bakışlarını Gizler Kapkaranlık Bir Keder Hayatta Paylaşmaya Değer Bildiğin Bir Sır Varsa Eğer Haykırıp Dağlara Taşlara Anlatmalıymış Meğer Artık Çıkmıyorum İstikla'le Sabah Fatma Hanım Uyandırıyor Helva, Ekmek, Çay Bana Onlar Bakıyor Odanın Hali Perişan Ben Perişan Kimse Yok İşime Karışan Ara Sıra Balkona Çıkıyorum Fesleğenler Kuruduğunda Ocak'tı Ben Baharı Bekliyorum Ne Olduğunu Bilemedim Bir Umudum Var Hala Gözüm Şişelere Takılyor Becerebilseydim Ne Ala Bu Günlerde Böyleyim Ben, Yas Denen Şiirdeyim Bir Köşede Gülüşün Var, Sırtımda Kanlı Bıçağın Hiç Bir zaman Duyamayacağın Duysanda Anlayamayacağın Bir Çığlıkta Sana Birikiyorum .............................. ............... artık istiklale çıkmıyorumsabah fatma hanım uyandırıyor ekmek,helva, çay bana onlar bakıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ahmet safak _ Kara Gül ...
![]() |
#4883 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() murat ince-sevdim seni ne care
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Usta Yiğido
![]() Mustafa Yildizdogan _Saclarinnn ...
![]() |
#4885 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2216
![]() |
![]() mustafa yıldızdoğan-hasretin rengi
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Usta Yiğido
![]() Mustafa Yildizdogan _ sen o yandan ben bu yandan . . .
![]() |
#4887 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2216
![]() |
![]() ender tekin-------- affeyle
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ۞ ۞ ۞ Merhaba BABA۞ ۞ ۞
Ilık bir hasret yazından akan çağlayan gibi sana geldim ahh baba; Tüm yanık hasretimle! özlüyorum baba..! Yüreğindeki sevginin sarışını özlüyorum özlüyorum hep; özlüyorum... Takvim hala 17 Kasım yosun gözlü ceylanın yaralı yokluğuna alışamadım baba! koca evren dar geliyor tükeniyorum baba..! Can çekişiyor solgun bedenim tükeniyorum hep; tükeniyorum... Sevgiler vefalı değil baba filizlenmeden yitip gidiyor, kırık dökük sahipsiz sevdalar düzen bozuk; herşey yalan,boş! üşüyorum baba..! Yalnızlıktan üşüyor yüreğim üşüyorum hep; üşüyorum... Zamanın dilini çözemedim, yapayalnız ıssız çöl gibiyim.. Güvenli eller yok sırtımda kimsesiz,sevgisiz kaldım öylece! düşüyorum baba..! Siyah hatlar çekiliyor yüzüme düşüyorum baba düşüyorum..! Bırakma beni baba! Kimim var senden başka.... Babalar günün kutlu olsun Selam ve dualarım seninle 15.06.2007 ABANA Hacer Alioğlu Hacer Alioğlu
![]() |
#4889 |
Yeni Yiğido
![]() karabelalı Şuan
![]() Son Aktivite: 14.06.2009 21:53
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() aşkım halimeyı dınlıyom
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() Sevdim Seni
Dert etme kendine inim inim inleme Sus Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yanarken de Ölürcesine sevdim seni Aşkımız tarih yazarken dillerde. Parçalanırcasına sevdim seni Gözlerine bakamazken ağlarken de Ve boğulurken de gözyaşımda sevdim seni Sen sırtını çevirip yerlere atarken de. Muhtaç etme sözlerine Damla damla ağlama Gel son kez dinle. Dört bir yanda sabah ezanlarında sevdim seni Ellerini tutamazken göğsünde uyuyamazken de Serseri olmayan namuslu duyguyla sevdim seni Sen umutları bulutlara güneşe çizerken de... Bozkır kaldığım dağ yamaçlarında sevdim seni Yaşamakla ölmek arasındaki kılda ezilirken de Ödlek olmayan yürekli bir sevgiyle sevdim seni Sevdim seni sevdim seni ne çare Dert etme üzülme Gel beni son kez dinle Yalansız sevdim seni Sevdim seni ne çare Zindan odalarda bin bir dualarda sevdim seni Sen şartlı sevdalara maddelere dökerken de Gözü kara yalan dolan olmayan sevgimle sevdim seni Umutlarımı hicranlara yarınlarımı karalara salarken de. Biliyorsun yok demiştin umut Olmaz dilekleri tüket Yüreğine unutmaktan söz et Nafile dilde son düet Umutlara kes bir bilet Dedin diye istedin diye Razı oldum sustum şimdi Param parça dilim dişlerimde Gücümün yettiği kadar Sesimin çıktığı kadar Avaz avaz bağırıyorum Son nefesimde ölürken de sevdim seni Ölürcesine sevdim seni... Dert etme üzülme Gel beni son kez dinle Yalansız sevdim seni Sevdim seni ne çare |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
|
|