![]() |
#4911 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() Seni Seviyorum Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel Her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içimde Seni seviyorum Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık tanımadık herkese selam vermek Merhaba ülkemin güzel insanları Hepinize hepinize merhaba Sizi de seviyorum Yağmuru, denizi, kokusunu toprağın Gökmavisinde güvercinleri, martıları Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bindallılarıyla köy kızlarını Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum Seni seviyorum Bir kenara mahsun çekilen içim Yemeden içmeden kesilen içim Sensiz/yarsız uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer ismidir Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin herşeyi seviyorum Türkülerini memleketinin Feneri ve kara kartalı senin için Davamızı ve şiiri sende seviyorum Seni seviyorum İyi ki doğdun İyi ki varsın Doğum günün kutlu olsun Seni çok seviyorum Seni çok seviyorum Yaşamaksa seni sevmek Ben hiç ölmedim Seni seviyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Yeni Yiğido
![]() karabelalı Şuan
![]() Son Aktivite: 14.06.2009 21:53
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() İbrahim Tatlıses - Aşıksın
Gönülden seviyorsun Mutluluk istiyorsun Ne diye gizliyorsun Sen aşıksın arkadaş Allah yardımcın olsun Derdine derman bulsun Laf aramızda kalsın Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş Saklama hiç boşuna Derdini anlat bana Acırım gözyaşına Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() abidin biter- türkü gözlüm
Yar, Yar Ben senden ayrılamam Yar Yar, inan seni unutamam Yar Gelsen gözüm yaşım silsen Yar Zamanı, Zamanı tam Zamanı sevsen Yar Dönsen, Yaralı sevdana Dönsen Yar O Senin sevdan yalanmış, Yola gelmezmiş, halim görmezmiş Bu Benim Sevdam Yamanmış Dile Gelmezmiş, beni bilmezmiş Emekler Boşa Döndü Yar, Yaz Bahar kışa döndü yar O Gidenler hiç dönmedi yavrum, Gelmedi Yavrum Ömrüm Boran Kar Biz ki çok uzaklardan gelip, Çok uzaklara savrulan sevda yelleriydik Biz ki asi umutlar beslerdik yüreğimizde Hesapsızdı yüreğim ve pazarlıksız ve de katıksız Şimdi başımı taştan taşa Yüreğimi soysuz sevdalara çaldırıyorum Yoruldum ve yanıldım Ama inan ki Türkü Gözlüm Bu azaran yaraya zamansız yakalandım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Yiğido
![]() ![]() yusufulku58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.01.2012 22:46
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
![]() ellam ellam ellam seviyon
![]() |
#4915 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ....Etkin - Heves mi Sandın....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4916 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cemal Kuru / Azrail Canımı Alınca..:(((
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 768
![]() ![]() |
![]() yaşaR ipek b! taNısaN....................... ..
![]() |
#4918 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Abdullah Önal / Anam.....
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zara _ Tez gel yarimm ***
![]() |
#4920 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() müslüm babaaaa cok eski bir parcasi
ASIGIM BIR KULUNA Aşığım bir kuluna Öleceğim yoluna Dermanım sensin tanrım Merhamet eyle bana Senden dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun Bir kulun beni bu hale koydu tanrım Bir aşkın esiri oldum Hayatta senden tek bir dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun Yüzüm onunla güler Zindan oldu geceler Çektiğim bu çileler Onun elinde biter Senden dileğim yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|