![]() |
#4971 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1033
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bring Me To Life - Evanescence
How can you see into my eyes like open doors Leading you down into my core Nasıl bakabiliyorsun gözlerimin içine, Seni özüme doğru götüren açık kapılar gibi Where I've become so numb without a soul my spirit sleeping somewhere cold Can taşımadan bezdiğim bu yerlerde ruhum soğuklarda uyumaktaydı Until you find it there and Lead it back home wake me up inside Sen onu oralarda bulana kadar, Yuvasına geri götürüne kadar, İçimi uyandırana kadar wake me up inside İçimi uyandır Call my name and save me from the dark Seslen bana ve kurtar beni karanlıklardan Bid my blood to run Harekete geçir kanımı, aksın Before i come undone Save me from the nothing i've become Yaşamamışlığım belirmeden, Kurtar beni hiçliğimden Now that I know what I'm without Neyden mahrum kaldığımı şimdi anlıyorum You can't just leave me Beni hemen terk edemezsin Breathe into me and make me real İçime nefesini ver ve gerçek yap beni Bring me to life Hayata döndür beni Frozen inside without your touch Without your love darling Only you are the life among the dead Senin dokunuşların Senin sevgin olmadan içim buz tutmuş gibi Tüm bu ölüm arasında, tek sensin, hayat olan. All this time I can't believe I couldn't see İnanamıyorum nasıl göremedim bu kadar zaman Kept in the dark but you were there in front of me Karanlıkta yaşıyordum ama sen orda, önümdeydin. I've been sleeping a thousand years it seems Bin yıldır uyuyormuşum anlaşılan Got to open my eyes to everything Her şeye açmalıyım gözlerimi Without a thought without a voice without a soul Don't let me die here beni ölüme terk etme bir tek ses, bir tek düşünce olmayan bu yerde.. There must be something more Daha fazlası yaşanmalı bring me to life Beni hayata döndür
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar besyo_cu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4972 | |
Yiğido
![]() ![]() ![]() bulutum58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2009 13:58
Tecrübe Puanı: 623
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bulutum58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4973 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 896
![]() |
![]() Ayla Celik - Bi dönebilsem
Seni görmek şaşırtmıyor bile Kader, acaba bu sefer ki günahım ne Al beni savur beni paramparça et Acaba, bu sefer ki günahım ne Gezdiğim sokaklar karanlık Çıkmazda bütün sevdalarım .. Yıpranmış yıllarca üstelik Kirlenmiş bütün dualarım .. Kimse kalmamış yanımda bak! Bi dönebilsem geriye bi dönebilsem Bi görebilsem kendimi bi görebilsem Çekip alsam gizlice, yüzüme baksan sadece, Kime güvendim, diyebilsem. Bi dönebilsem geriye bi dönebilsem Bi görebilsem kendimi bi görebilsem Çekip alsam gizlice, yüzüme baksan sadece, Kime güvendim, diyebilsem
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4974 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade
Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duvarlara kazıdım ismini her köşeye Dudakların şeker gibiydi Baldan öte baldan ziyade Pembe pembe yanakların Gülden öte gülden ziyade Sabret gönül sabret Sakın isyan etme Bir gün elbet bitecek bu çile İsyan etme Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze Orda öyle bir isim var ki Kuldan öte kuldan ziyade O'nu düşün o'na sığın O senden öte benden ziyade Bir sabah elbet güneş de doğacak penceremde Ama bil ki ateşin hala yanacak yüreğimde Gözyaşlarım akıp gidecek Selden öte selden ziyade Bir canım var vereceğim Baldan öte baldan ziyade Sabret gönül sabret Sakın isyan etme Bir gün elbet bitecek bu çile İsyan etme Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze Orda öyle bir isim var ki Kuldan öte kuldan ziyade O'nu düşün o'na sığın O senden öte benden ziyade Bir ben var ki benim içimde Benden öte benden ziyade Bir sen var ki senin içinde Senden öte senden ziyade Bir ben var ki benim içimde Benden öte benden ziyade Bir sen var ki senin içinde Senden öte senden ziyade Nur icinde yat sevgili Baris Amcam...
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 703
![]() |
![]() veysel uluagac -sivas caddesi manyah parca yaw
![]() ![]() ![]() ![]() siddetle tavsiye edilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar harbikiz58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4976 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Baris Manço - Sari Cizmeli Memet Aga
SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ ABİ ANLIYORSUN DEĞİL Mİ?
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Barış Manço - Balböceği
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1313
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Herzmanki gibi Kazım Koyuncu-Hoşçakal!!!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4979 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Yusuf Taşkın - Ağla Sevdam
agla sevdam, agla agla, zorba bu dünya agla, susma agla agla, agla kördügüm cember dört duvar can evinde bikar, can ucar boş kalir o hanlar, saraylar beni sen al yeminim var kül oldum, söndüm ateşine sar sar, al beni sana sar sar, sar bana sensin yar habersiz kuşlar gecer geceler zehir zikkim gözlerimi sel basmiş yagmurlar ardindayim a$igim, ben sana cok a$igim yola cik, yollardayim... Yorum, Ses, Duygu, Müzik, Sözler cok harika -> siddetle tavsiye olunur efendim...
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4553
![]() |
![]() Şu anda sesli şiirler dinliyorum
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |