|
|
#41 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar madem bu kadar dürüst bu kadar sağlam bir hükümet. 2002 seçimlerinden önce bir yıl sonra dokunulmazlıklar kaldırılacak diyen,başbakan neden bu kelimeyi hiç ağzına almıyor acaba? Unuttumu yoksa öyle birşey demedimmi diyecek? Yoksa bu kanunu çıkaracak gücümü göremiyor arkadaşlarında merak ediyorum.
|
|
|
#42 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
yanlış anlamızsınız dokunulmazlık kalkacak derken, başbakanın kastı benim hortumcuma , hırsıma dokunulmayacak diyorduu, yani ali dibolara, oferlere, vs vs
|
|
|
#43 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Öylemiii... Yaaa ben hep yalnış anlıyorum yaa özür dilerim kendilerinden.Zaten birkersindede 2003 tü sanırım tv.de bir soru sorulmuştu kendilerine.Sanırım Uğur Dündar'dı soran; Sayın başbakan Çocukalrınız ABD'de okuyorlar nasıl karşılıyorsunuz onların masraflarını diye sormuştu? Cevap şuydu: Ülkemde Hayırlı işadamları var onların burs parasıyla okuyorlar bir problem yok demişti.Sene 2007 ve Burak yanılmıyorsam 2.7 milyon dolara bir adet gemicik alıyor. Abircan bey benim burada yalnış anladığım birşeymi var yoksa banamı öyle geliyor kafam biraz karıştıda.Yardımcı olursan çok sevinirim.
|
|
|
|
#44 |
|
Yiğido
![]() ![]() fakıllı Şuan
Son Aktivite: 13.09.2012 15:10
Tecrübe Puanı: 679
![]() |
abircan maşaallah bu ne hızlı cevap herhalde elinde hazırdı.
Gardaş yolsuzluğu savunacak halimiz yok babamda olsa savunmam.Yalnız bunların eni sonu gelmez.Kazan kazana seninki benimkinden kara demiş.Deniz baykal ve eşininde kaç kaç trilyonluk gayri menkulü çıktı.Hesabınıda veremedi.Hatırlarsan bi yazımda bu memleketin düzelmeyeceğini,bazı güçlerin sen ne yaparsan yap engel olacağını yazmıştım. sağcı - solcu yerine göre ikiside yiyor.Biri biraz azyer,biri biraz daha fazla yer.Sonuçta olan memlekete oluyor.Olaylara tarafsız bakmak lazım.kim olursa olsun.Kötü olan herzaman kötüdür. (Öz-Ahi Kooporatifi ile ilgili bir sıkıntıları vardı. Sıkıyönetim zamanında askerler araçlarına sıkıntı çıkarıyormuş. Askerlerden yazılı izin aldık. Araçlar çalışsın diye.) bildiğim kadarıyla öz-ahi kooperatif sıkı yönetimden sonra kuruldu.Orada oturan tanıdıklarım var.
|
|
|
#45 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
demekki kafan çalışıyor alıntılar yaptığına göre yazıdan ama nedense sadece askerle olanları alıntılamışsın başka birşey gözüne çarpmadımı ![]()
|
|
|
|
#46 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
boyut artık yetmişli yıllardaki sağ sol meselesi değil mesele artık memleket meselesi , türkiyenin türklüğün geleceği meselesi devir yeşil yeşil götürme devri, fakire türban imam hatip çoluğa çocuğa amerikan eğitimi, amerikadan ev, amerikadan vatandaşlık, gören göz varsa görsün yoksa lafım üstüne laf etmesinlar artık, arif bey adınız arif size tarif vermek haddime düşmez ![]()
|
|
|
|
#47 | |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Yiğido
![]() ![]() fakıllı Şuan
![]() |
Alıntı:
Ben senin yazılarına bakarak biraz olsun bilgili, kültürlü,en azından okuyan biri olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım.Çünkü bu ikinci kez yanlış yazışın.
|
|
|
|
#49 |
|
Yiğido
![]() ![]() fakıllı Şuan
![]() |
başka şeyleride gördüm(hemde neler gördüm duydum)yazıyı iyi okursan görürsün.Öz ahi kooperatifi ile ilgili yerin yalan olduğunu bildiğim için orayı alıntıladım.Yoksa askerle alakası yok.
|
|
|
#50 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yine partilililerin işidir bu yazı ne belli siyaset işte o partili onu suçlayacak bu partili bunu suçlayacak bu böyle gelmiş böyle gidecek kardeşler abiler inanın varya bazen ses bile değişikliği yapılıyor gelişmiş teknoloji o kadar herşeyi kolaylaştırmışki.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|