|
|
#41 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana bir masal analat baba
Bana bir masal anlat baba İçinde denizi, martıları olsun, Güneşi ve balıklarıda bulunsun Adı da İstanbul olsun baba, İstanbul! . Bana bir masal anlat baba! .. İçinde yedi tepesi bulunsun.. Her tepesinde bir Galata kulesi, Süleymaniyesi, minaresi,kız kuleside olsun. Bana bir masal anlat baba, İçinde bogaziçi, halici bulunsun; Boğaziçinden Üsküdar'a, bebeğe, Süzülüp giden vapurları olsun. Anlat baba, anlat! ... Eminönü'nden,karaköy'den kalksın vapurlar... Kadıköyden,haydarpaşadan üsküdara uğrasın... Çengelköy den, kuzguncuk'tan sonra, Boğaziçinden dolaşıp kavaklara ulaşsın. Bana bir masal anlat baba, İçinde yeni camii,ve zarif güvercinleri, Onlar için mısır satan kadınları, Taşlarında çorap, mendil satanları, Baharat kokan mısır çarsısı olsun. Bittimi baba! .. bittimi? ... Güneş sarayburnun'dan gittimi? ... Sultanahmet'in, süleymaniye'nin Sülietler'i belirdi mi baba? Neden baba neden! ... bu çılgın manzara? Bu şehir baba! . bu şehir! . yoksa çıldırdımı? .... Sağol baba sağol, artık dalabirim: Rüyalarımda olacak, Padişah da, saltanat kayığı da; Bu şehri İstanbul baba, Tepeden tırnağa sarhoş; Çılgın'ca koşuşturur insanları, Hele varoşları baba? sanki bir anadolu, Ne anlaşılmaz bir şehir bu, baba! ... Her yanı sihir dolu, giz dolu.
|
|
|
#42 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ayrica Sitedeki bütün babalarin & baba adaylarinin babalar Gününü kutluyorum. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#43 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#44 |
|
Moderator
KADERMİŞ BABA
Eve girer girmez çaldı telefon Gelen haber, acı habermiş baba Yıkıldım kazayı öğrendiğim an Elden ne gelir ki, kadermiş baba Hemen yola çıktım, yollar bitmiyor Attığım taş hiç yerini tutmuyor Sabırdan öteye gücüm yetmiyor İsyan etmek, daha betermiş baba Röntgen filmi ile acile girdim Koşar adımlarla yanına vardım Dizlerinin ezik halini gördüm Acılar, insanı yutarmış baba Doktorlar, çok çabuk kan bulun diyor Birkaç kişi birden kan kros’luyor Saniyeler, dakikalar geçmiyor Şükür, o gece de bitermiş baba
|
|
|
#45 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
Alıntı:
Ben tsk ediyorum degerli altuntas58 abim. Begenmenize cok sevindim ALLAH sizden & sizin gibilerden razi olsun ins. ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
|
#46 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Babalar, doğanın yarattığı bankerlerdir
|
|
|
#47 |
|
Moderator
Büyük ve küçük oğullar
Cenazende de yoktular Herkes onlara baktılar Gözler çıktı boşa baba
|
|
|
#48 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
1.2.1997 babamın telefonla gelen acı haberi ve benim inanmadığım gün beş gün boyunca gözümü bile kırpmadım babam ölmedi yalan her zamanki gibi neydiyorsunuz şu bavullara yardım edin içeri alalım diyecek beş günün sonunda ankara hava alanından araba geldimiş millette bir telaş koştum babama sarılmaya aradım arabanın içini annem ve kardeşlerim minibüsün üstünde aradığın dediler dahasını zaten hatırlamıyorum onun üstüne 4 yıl kafadan tedavi gördüm ama kendime geldiğimde babamın mezarına götürdüler alışmam lazımmış babamın adını mezar taşında görünce bir depresyonda orda geçirdim 1 yıl daha yattım kafadan dolyı ama hala yokluğuna alşamadım resimleriyle konuşuyorum mekanın cennet kabrin nur dolsun canım babam efendimiz komşun olsun bütün ahiretteki babaların sitedeki bütün üyelerin ve site görevlilerinin babaların baba adaylarının babalar gününü kutluyorum ve allahtan uzuuuuuuuun ömürler diliyorum daha nice babalar gününe inşallah
hoşça kalın |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Moderator
BABA...
Derdimize derman o'dur Halimizi soran o'dur Yaramızı saran o'dur Bize müşfik el'dir baba. Bizim için üzülen o Derdimizle dertlenen o, Bize kanat, kol geren o, Tutunacak daldır baba. Evimizin direğidir Akan şefkat ırmağıdır Bir insanlık örneğidir Bize bir okuldur baba. Ramazan'da çıktı yola 'ALLAH' sözü geldi dile Yüce Rabbin rahmetiyle Cennetmekan kuldur baba. O herkese örnek olan Numûne bir güzel insan Garip oğlu Mehmed İhsan Der; 'Ne güzel kuldur baba'...
|
|
|
#50 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1314
![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
BABALARIMIZ Nasıl anne sevgisi kutsalsa; Bir o kadar da yücedir, baba duygusu. Önce filizlenir körpe yürekte sevgisi, Sonra, Bire bin veren başak olur, Yaprak olur, dal olur, Çiçek olur, renk olur, Koku olur, bahar olur! Öyle bir yerleşir ki yüreğe; Yürek, adam gibi yürek olur! Baba, babam, babalarımız, Tüm dünyanın fedakâr babaları, Bugün, hepinizin önünde, Sevgiyle, saygıyla eğiliyorum, Gönlümü bir çiçek yaptım, Alın, size veriyorum! Babalar, Annelerimizin sevgi gülleri, Kalplerimizin temel direği, Ne kadar büyüksünüz gözlerimizde, İnsanlık, sevecenlik var özünüzde. Yarınların imzâsıdır sizde her bir çaba, Cennet kadar güzeldir, Tıpkı Anne gibi her baba!
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|