|
|
#41 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gezgin_58 Şuan
Son Aktivite: 10.03.2026 10:42
Tecrübe Puanı: 709
![]() |
gezgin_58 Nickli Üyeden Alıntı
guzel kardesım herkesın dusuncesı farklıdır senın yazdıklarınada saygım var ben kendım ıcın konustum ben oturdugum yerde en fazla 5 dk kalırım ben donuk ve monoton bır hayat ıstemıyorum her gun aynı seyler yasamak ıstemıyorum yok efendım ıste aksam ısten gel yemek ye tv ızle ve uyu bu bana gore deıl ruslar gercekten eylenmeyı bılen kısıler kadını olsun erkegı olsun her ıkı cınste bunu cok ıyı bılıyo ruslar ozel gun meraklısıdır yanı dogum gunu gıbı ufak bır partıye yuızlerce kısı gelır sabahlara kadar eylenılır ama bızım turk kızları erkek arkadası olsa yok amcamın oglu gorecek yok ben babam gorecek evlendıkten sonrada hersey cok degısıyor sadece aklındakı ev ve cocuk bıraz dunyaya eylece gozuyle bakın gardas sen bence evlenme , hayat kusura bakmada eglenceyle bos yasanilacak bir hayat degil sen eminim discoda barda tanidigin birini kendine es olarak almazsin gercekten dogru soylemissin bos yasanilacak bir hayat degil gercektende oyle o yuzden dolu dolu yasamak gerekli bu illa ruslarla olacak diye birseyde deil sadece herseyi zamaninda yasamak onemli benim 40 yasindan sonra esimle sinamada ne isin var ben sunu soylemeye calisiyorum bizim kizlarimiz genc yastayken evliliktyen sonra hemen ev kadini moduna geciyorlar hic kimse tekrar 25 yasina gelemez umarim simdi anlasilmisimdir |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 729
![]() |
gezgin gardas senin demek istedigini anladim da
yalniz eslerinizi o moda da sokan sizlersiniz cocuk istemeseniz eslerinizden fizigi de bozulmaz... rabbim hepinizin gönlüne göre versin insallah |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 922
![]() |
valla tüm evlenenlere bir ömür boyu mutluluk diliyorum bu bir,
ikincisi insanlaraki bu ön yargi ve düz mantigi anlayamiyorum, bu bir zevk renk meselesi gibi bisey, niye hep kötü göz ile bakliyor rus bayanlarina? türk erkek ve bayanlarinda kötü olan yok mu? nicin hemen ahlaksiz damgasi vuruluyor, olur efendim türk erkekleri ruslarin gözdesi olur, rus bayanlarda türk erkeklerinin gözdesi olur, begenen almis soyadini vermis güvenmis bize de sadece mutluluk dilemek düser... ön yargiya herzaman karsi ciktim ve yine cikiyorum, ha bana kalirsa adam gibi bir adam ile evlenmek isterim...
|
|
|
|
#44 | |
|
Yiğido
![]() ![]() kadir20 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2011 20:42
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
Alıntı:
cocuk olmicakta niye evleniliyo,soy devam etmesin mi?
|
|
|
|
#45 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gezgin_58 Şuan
Son Aktivite: 10.03.2026 10:42
Tecrübe Puanı: 709
![]() |
aminnnn cumlemize tamam bu isin sporu var diyeti her olanak ama sizler dusuncesi tamam ben kendime bir koca buldum bundan sonra guzelligi ne yapiyim dusuncesi var hadi bunada yalan dersen isallah pc coker cirkin kadin yoktur BAKIMSIZ KADIN VARDIR kendinize bakin biraz pasakli sacakli olmayin
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Yiğido
![]() ![]() kadir20 Şuan
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#47 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 708
![]() |
arkadaşlar ben istanbul fatihte oturuyorum yan apartmanda yanımızda bir rus kadın vardıııı oda kapalıydııııı başkası derkii ne namuslu der ama geceleriiii çalışırrrrrr ben görmesem derdimki namuslu hallsiyetli sanırsınızzz bana göre bu işi yapıyorsan niye kapanıyorsunkiii bu sene gördüm galiba yeni bir bebeği vardııııı şimdilerde açık şaçıktıııı ama gecelerii barlarda çalışıyorduuuu hani ata sözü vardır aklımıda ya olduğun gibi görün yaaaa göründüğün gibi ollll.... ben açık kapalı olmasııı hiç alakadar etmezzzz önemliii olanı namusuylaaaaaa şerefiyleeee yaşamasıdırrrrrr
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Usta Yiğido
![]() |
insanin dis görünüsü ve fiziki herseyi midir?
bu nasil bir mantik ya, aklim almiyor! hepimiz bence sükredelimki saglikliyiz, elbette insan kendine bakmali, evlendim diye salmamali ama ne yani ben evlendim esim kilo aldi diye esimden mi ayrilayim? nerde kaldi kalp güzelligi ya da ruh güzelligin önemi? ahlaki güzel olmali insanin... ben bir erkek olsam, esim nerden ne sekilde almis olursam olayim o sayadi verdikten sonra kimseye laf düsmez. rusmus, suymus buymus farketmez bu insanin kendi tercihi ve secimidir, herkes de hayatini kendi tercih ve secimlerine göre yasar...
|
|
|
|
#49 | |
|
Yiğido
![]() ![]() kadir20 Şuan
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#50 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
bir erkegin gözü disarda ise sen dünya güzeli de olsan, en namuslu bayan da olsan, en iyi fizige de sahip olsan, o adam disari gider, bu irade meselesi biraz da, nicine herzaman bütün görevler bayanlara yükleniyorki? unutmayalimki aldatilanlar birtek bayan degil erkeklerde muzdarip du burumdan, yine ahlak diyorum, bir insan kendine bunu yakistiriyor ise yapar, bu ruslukla türklükle alakali degil. birde su var bazi türk erkekleri yurt disina merakli olduklari icin, yabanci bayanlar ile evleniyorlar, bu da sahtekarligin daniskasi oluyor, insanlarin duygulari ile oynamak...
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|