|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Sivas Şubesi hizmete başladı. Sivas Şubesi Başkanlığını yürütecek olan Süreyya Akar, basın toplantısı düzenleyerek Sivas’ta oluşan yeni yönetim hakkında bilgi verdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Sivas Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu’nun 07.06.2009 tarihinde Sivas Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldığını belirten Akar, “ çok sayıda üye ve konuğun katıldığı genel kurul, önceden belirlediğimiz gündem gereği yönetim,denetim ve onur kurulu üyeleri ile genel merkez delege seçimlerini yaptık. 7 yönetim kurulu üyesi olarak aramızda yapılan görev dağılımı sonucunda, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Sivas Şubesi’nin ilk başkanı olma onurunu yaşamaktayım” dedi. Sivas Şubesi olarak; ÇYDD’nin merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’ın hedef göstererek vasiyet ettiği 36 bin bursiyer sayısını 100 bine çıkartmak için Sivas’ta da var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Akar, “ Amacımız; yetenekli ancak maddi olanaksızlıklar nedeni ile öğrenimlerini sürdürmekte güçlük çeken gençlere destek olarak onların ülkemizin aydınlanmasında söz sahibi olabilecek bireyler olmasına katkı sunmaktır. ÇYDD’nin Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Sivas’ta da bir şubesini açmanın onur ve gururunu yaşamaktayız. Bilindiği gibi en önemli yatırım, insana yapılan yatırımdır. Ben ve arkadaşlarımda bunu gerçekleştirmenin heyecan ve mutluluğu ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. Yönetim Kurulu: ASİL ÜYELER: Süreyya Akar – Saadet Doğan – Perihan Işın – Ferdana Kaçmaz – Sevda Deliktaş Kırıktaş – Yankı Yıldırım – Vefa Haluk Ercanlı olarak açıklandı. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|