![]() |
#5221 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() sivas fm-göktan
Sıcak sımsıcaktı aşk, yandı bu yaz ve yaktı bizi Beyaz bembeyaz güller kuruyup düştü avuçlarımdan Uzak çok uzak sanki, ayrı dünyalardan bulduk birbirimizi Tuzak bir tuzak belki, güvendim bakışlarına çok sevdim seni Ben de sevdim demek yetmiyor,yanımda yoksun yoksun artık Sensizliğe gücüm yetmiyor,günler sensiz sensiz geçmiyor Efsane olmuştu iki günlük sevdamız Mevsimler geçti bak bitti aşk masalımız Birtanem her şeyim sevdiğimdin sen benim Rüzgarlarla uçup gitti unutuldu şarkımız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5222 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() sivas fm
Gökhan Türkmen - Büyük İnsan At, savur at sevdayı bir yere fırlat Bitti sayıp acıyı kaldır öyle yat Sor, herkese sor acılar unutuluyor Ağlayınca gözlerinden silinmiyor Aşk her defasında bak bulunuyor Bırakırım zamanı öyle biraz da Sen olmadan da yine geçer nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın, canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür? Susma söyle nasıl yaşar böyle insan! Susma konuş, hadi anlat büyük insan! Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı ? Böyle kaldırıp atardık ya sevdayı! Susma söyle nasıl yapar bunu insan? Susma nasıldı anlat hadi ayrılırsam! Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi? Böyle büyük aşklar böyle mi biterdi? At, silip at aşkları bir yere fırlat Bitti say ki derdini kaldır öyle yat Sor, ne olur sor sen benden ayrılırsan Ne olur düşümde bir ömrü durdursan Aşk her defasında bende ararsam Bırakırım kendimi öyle biraz da Sen olmadan da ben yaşarım nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın, canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür? Susma söyle nasıl yaşar böyle insan! Susma konuş hadi anlat büyük insan! Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı böyle? Kaldırıp atardık ya sevdayı! Susma söyle nasıl yapar bunu insan Susma nasıldır anlat hadi ayrılırsam Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi böyle Büyük aşklar böyle mi biterdi Susma hani aşk insanı zaten bulurdu? Susma hani yıllar aşka çare olurdu? Söyle yıllar mı daha hızlı bir kurşun mu? Böyle sensiz her gün biraz yokoluşum mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5223 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mustafa Ceceli
Unutamam Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar … |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5224 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Mustafa Yildizdogan TÜRKIYEM...!!! Baş koymuşum Türkiyemin yoluna Düzlüğüne yokuşuna ölürüm Asırlardır kır atımı suladım Irmağının akışına ölürüm Sevdalıyım yangın yeri bu sinem Doksan yıldır çile çekmiş hep ninem Pınarlardan su doldurur Eminem Mavi boncuk takışına olurum Düğünüm, derneğim, halayım, barım, Toprağım, ekmeğim, namusum, arım Kilimlerde çizgi çizgi efkarım, Heybelerin nakışına ölürüm.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5225 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 886
![]() |
![]() Seden Gürel - Sebebim Aşk
![]() ![]() |
![]() |
#5226 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Gülşen - Adı aşk sebebim
![]() ![]() |
![]() |
#5227 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Gülşen - Nazar Değmesin
Bozuyorum aşk orucumu Yıllar sonra seninle Aşığım, hayranım her bir zerrene Bakmaya kıyamadım birkez yüzüne Nazar değmesin, eğilsin alem dizine...
![]() ![]() |
![]() |
#5228 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Gülşen - Alnının Yazısı
ezberledim yokluğunu sensiz gecelerde alıştım diyemem canım sensiz yarım kaldım unutursun diye beni gittiğin yerde ben o gün bu gündür uyuyamadım günler sensiz gelip geçiyor farkında mısın yar ömür de bitiyor çok aşkı gezdim ben imkansızı seçtim gel gör ki senden vazgeçemedim alnının yazısı, ömrünün yarısı, başının belası olmaya geldim...
![]() ![]() |
![]() |
#5229 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Yalin - Ben bilmem
Kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken sen nerden çıktın Duyduğum iki sözün biri yalanken seni kim böyle sakladı Anlamadım daha önce nelere yıprandığını Sorun bende mi anlamadım Biz bu aşkla göklere Duyulmamış düşlere Kirlenmemiş hayallere uçacaktık Ben bilmem unutmayı Ben bilmem Yüreğimde ağırlığınla Sana esir canımla Bu yollardan geçemem
![]() ![]() |
![]() |
#5230 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Yalın - Keşke
(en sevdiklerimden) bırak saygından kuşkum yok hatırımdan kalıyorsan hiç kalma bırak sensiz olmaya itirazım var canımı çok yakacak izlerin bana yeter keşke oyunlar oynamasaydık üzülmeseydi şarkılar hala sana yazılıyorlar hala buram buram sen kokuyorlar bırak sevginden şüphem yok arkadaş kalıyorsak ben yapamam bırak sessiz kalmaya ihtiyacım var yalnızlığı sen özledin uzak dur bana yeter
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|