![]() |
#5451 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2216
![]() |
![]() radyo 2000-mahsun kırmızıgül
Kapattım bu aşkın sayfalarını Düşürdüm dilimden senin adını Kalbime kitledim hatıraları Ellerin kadınısın seni sevemem Bir utanç duvarıdır hayatta yerin Çekmekle ödenmez günahın senin Kalbin bendeysede bedenin elin Ellerin kadınısın seni sevemem Görsen bile beni sakın tanıma Çevir yüzünü git kendi yoluna Arkamdan ağlarsan acımam sana Ellerin kadınısın seni sevemem Bir heves uğruna kendini yaktın Dönüşü olmayan yollara saptın Tertemiz aşkıma haram kattın Ellerin kadınısın seni sevemem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5452 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kivircik Ali
Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5453 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() müslüm gürses
Sevmek kolay değil başa gelmesin Ümitsiz bir aşka kimse düşmesin Tanrım kimseye böyle bir dert vermesin Ben aşkın kahrını çekemez oldum Bende seviyordum delicesine İnanmısım meğer kalpsiz birine Şimdi ağlıyorum kendi halime Ben aşkın kahrını çekemez oldum Ne sevgi ne dosttan yüzüm gülmedi Canım dediklerim kıymet bilmedi Ağladı gözlerim yası dinmedi Ben askın kahrını çekemez oldum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5454 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() figen-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.04.2012 21:11
Tecrübe Puanı: 627
![]() |
![]() hakkı bulut
son mektup------------
![]() |
#5455 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() imparator
Çekmediğim dertle çile kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Çekmediğim dertle çile kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Ağlamadık sokak köşe köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Ağlamadık sokak köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dıstlarım yalnızım yalnız Neler gördüm neler neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Neler gördüm neler neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Tutupta kaldırım allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutupta kaldırın allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5456 |
Navigator
![]() Sezen
Aksu Belalım Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5457 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() olmasaydı derdimiz söylermiydi ferdi abimiz
Bir gün unutursa doğmayı güneş Unutursa zamanında batmayı Yokluğunun acısına Yanıp yanıp kavrulan yüreğim Unutursa zaman geçmeyi Unutursa mevsimler değişmeyi Bende unuturum... Yıldız yıldız parlayan saçlarını ben de unuturum... Senin gibi yalnızlığın acısını Ben de unuturum... ışıl ışıl parlayan gözlerini Ben de unuturum... alev alev geceleri Bir gün unutursa esmeyi rüzgar Unutursa zamanında dinmeyi Sensizliğin rüzgarında Esip esip savrulan yüreğim Unutursa gündüz geceyi Unutursa mevsimler değişmeyi İster yağmur yağsın ister fırtınalar kopsun Yüreğimin her köşesi paramparça olsun isterse Ben de unuturum... Ben de unuturum seni ben de |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5458 |
Navigator
![]() Ali San
SARI GÛLLER SENİ SARI GÜLLERE BENZETİYORUM AMA AYRILIK KOKMA SENİ YANA DÖNE ARIYORUM HER TARAFTA GÖZDEN KAYBOLMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI SENİ UÇURUMLARA BENZETİYORUM AMA UÇMAYA KALKMA SENİ DELİLER GİBİ İSTİYORUM AMA DELİYİM SANMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5459 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() baba müslüm
tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel canımıda al acımıyorsan unutmak istesem unutulmuyor seven gönül sözle avutulmuyor bir kadeh boşalıp biri doluyor kır kadehleride acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel canımıda al acımıyorsan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5460 |
Navigator
![]() Nuray Hafiftas
Acti mola su sivasin Sarardım ben sarardım senin için Makam Sarardım ben sarardım senin için sarardım Baş yastıkta göz yolda , her gelene sorardım Al dağlar , yeşil dağlar , gurbette yarim ağlar Açtımı ola şu Sivas'ın gülü yaprağı Çekti bizi bu ellerin suyu toprağı Kayalardan kayarım , bulamadım ayarım Ben bu dertten ölürsem , kaderime sayarım Al dağlar , yeşil dağlar , gurbette yarim ağlar Açtımı ola şu Sivas'ın gülü yaprağı Çekti bizi bu ellerin suyu toprağı Armut dalda dal yerde ,bülbül ötmez her yerde Felek bizi ayırdı her birimiz bir yerde Al dağlar , yeşil dağlar , gurbette yarim ağlar Açtımı ola şu Sivas'ın gülü yaprağı Çekti bizi bu ellerin suyu toprağı.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|