![]() |
#5631 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 887
![]() |
![]() MFÖ - Ah bu ben...
zor olsa da galiba dönüyorum sana gel dersen hemen çagirmazsan geçerken yerle gök arasi bir yerde sen beni tanimazsin severim de söyleyeyim sen beni uzak sanirsin bilirim söz dinlemem ah bu ben kendimi nerelere kossam saklansam bir yerlerde gizlice aglasam ah bu ben kendimi nerelerde bulsam çekilsem sahillere hayaller mi kursam
![]() ![]() |
![]() |
#5632 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() MFÖ - Tam ortasindayim...
tam ortasindayim yagmurun karin sogugun ortasindayim nasil da paylasiyor insan isterse nasil da birmis meger hasretler nasil da mecburmusuz sabretmeye sevmeye, ogrenmeye tam ortasindayim yolun hmm kosunun ortasindayim tam variyorum ki hedefe bir yenisi basliyor bu oyun hep ayni, degismiyor hala devam hala figan hem de bile bile nasil da paylasiyor insan isterse nasil da birmis meger hasretler nasil da mecburmusuz sabretmeye
![]() ![]() |
![]() |
#5633 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Mazhar Alanson - Benim hala umudum var...
benim hala umudum var isyan etsem de istediğim kadar inad etsem bile bırakmazlar sahibim var benim hala umudum var seviyorlar bazen soruyorlar hayran hayran seyret ister katıl ister vazgeç güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter güzel günler bizi bekler eyvallay dersin geçer gider boyun büküp önünde ağlasam sesizce şu garip gönül affolur mu bu fırtına durulur mu, benden adam olur mu korkarım aşka zararım dokunur mu hmmm... elveda sana yeter tamam bitsin artık bu dram bu fotoroman ham meyvayız hala, koparmışlar dalımızdan güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider bıraksam kendimi şöyle oh ne rahat bu da geçer gülüm yaşamana bak alınacak dersler var sorulacak sorular bu da geçer gülüm bizden bu kadar benim hala umudum var isyan etsem de istediğim kadar inat etsem bile bırakmazlar sahibim var
![]() ![]() |
![]() |
#5634 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() MFÖ - Bu sabah yağmur var istanbul'da
bu sabah yağmur var istanbul'da gözlerim dolu dolu oluyor bilinmezliğe anne sözü dinler gibi masum ağladım bu sabah günler dayanılmaz oldu senden uzak olunca martılar mahsun oldu onlar bile ağladılar şarkılarda düşünmek seni bana getirmezki seni bana getirmezki...
![]() ![]() |
![]() |
#5635 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Zuhal Olcay - Pervane...
(bana göre en güzel sarkilardan biri) Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görünce Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrilamam Yoluna adadim ömrümü ben sensiz olamam Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrilamam Bin yil yasasam yine sana doyamam Sana gönlümü verdim ey nazli güzel Seni almazsam gözlerim açik gider Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel Yoluna adadim ömrümü ben gel kaçma güzel Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel Sana gönlümü verdim nazli güzel Sana gönlümü verdim ey nazli güzel Seni almazsam gözlerim açik gider Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel Yoluna adadim ömrümü ben gel kaçma güzel Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel Sana gönlümü verdim nazli güzel
![]() ![]() |
![]() |
#5636 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ferhat GÖÇer - Vur Kadehi Ustam
Söndürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda Rengimizi sıyırmış ta gitmiş gidenimiz Nur cemalimizin astarı kalmış bitek Oda kaşık kadarvur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz damla sakız hayallerimize Yakamoz vursa Bari öyle canlansa da hayat bulsa Ne iyi olurdu kalbe kan yine hücum olsavur kadehi ustam bu Gecede sarhoşuz Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz
![]() |
#5637 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İsmail YK / ALLAH belanı versinnnnnnn......:((((
![]() ![]() |
![]() |
#5638 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ali AKsoy _ Kar tanesi ..
![]() |
#5639 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 882
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivasspor macı izliyorumm
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5640 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 882
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Murat BoZ .. ÖzLedimm..
................... Dışarıdan gördüğün gibi değilim Bir kez olsun buradan bakmadın Üzüldüm zannediyorsan şunu bil Canım yandı geçti çok yakmadın Yaz gelir içimi sarar aynı telaşlar Kim bilir belki de bir aşk başlar Dalgalanır deniz ne çıkar Durur yavaşlar Kim bilir belki de bir aşk başlar Ben özledim galiba seni Bu yüzden bu kadar sitemlerim Sen üzülme Acıdan bu sözlerim Karsımda görsem dolar gözlerim Ben özledim galiba seni Bu yüzden bu kadar sitemlerim Sen üzülme Acıdan bu sözlerim Karsımda görsem dolar gözlerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|