![]() |
#5751 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() güler ışık
Eledim eledim höllük eledim Aynalı beşikte canan bebek beledim Büyüttüm besledim asker eyledim Gitti de gelmedi canan buna ne çare Yandı ciğerim de canan buna ne çare Bir güzel simâdır aklımı alan Aşkın sevdasını canan sineme saran Bizi kınamasın ehl-i din oğlan Gitti de gelmedi canan buna ne çare Yandı ciğerim de canan buna ne çare |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5752 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() şaşkına gelsin
![]() Aşk şarabı içmesi hoştur şaşkın Şarap peşinden koşmak boştur şaşkın Bir o yana bir bu yana yatma şaşkın Tenhalarda menhalarda bitmiş aşkın Sana başka sözüm yok bu alem içinde Bir alemsin şaşkın sen alem içinde Şaşkın sana ne dedim sen ne yaptın Dün gece gördüm seni ters yola saptın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5753 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 771
![]() ![]() |
![]() eşek gözLüme
![]() Oy benim eşek gözlerine kurban olduğum Ne de güzel bakıyorsun oy sürmeli sürmeli Şimdi bana çok kızacaksın seni bilmezmiyim Kötü niyetle söylemedim vAllahi billahi Dünya`nın en güzel gözleri eşşeklerdedir, Sana yaptığım onca iltifat hep bu nedenledir Yine beni yanlış anlarsın Niye bana kızarsın Ah be kader aklıma geldi Karaların aldığı Tut ki kara gözlüm dedim Tut ki mavi yeşil Ama dünya`nın en güzel gözü eşeklerdedir
![]() |
#5754 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bana dönek demiş itin birisi
Açığım neymiş sor hele hele Eli çatlamamış ayı irisi Gel bizim köylerde dur hele hele Bir yığın kitabı yığmış önüne Sinek konsa korkar tatlı canına Hipi yosmasını almış yanına Pehlivanlık yapar gör hele hele Köylüden yanadır toprak görmemiş Viskiden gayriye dudak sürmemiş Ömür boyu serçe bile vurmamış Ordu yıkacakmış ker hele hele Yiğittir ölüsü dağlarda kalan Yiğittir yiğidin öcünü alan Soytarıdan yiğit olur mu ulan Sen bizim dağlara gir hele hele Bu herifin önü sonu ayandır Anlayana benim sözüm beyandır Senden korkan hayvan oğlu hayvandır Gel de Mahzuni'yi vur hele hele |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5755 |
Usta Yiğido
![]() ![]() |
![]() Yolun Sonuna Geldik Işte
Ne Geri Dönüşü Var Yolun Nede Devamı Yaşanan Herşey Buraya Kadarmış Sevgilim Yılların Üstüne Kazanılmış Bir Sevda Ayrılıkla Süslenmiş Bir Aşk Var Ortada Ellerinle Vururken Darbelerini Mutluluga Verebildigim Tek Karşılık Bakışım Sana Bu Ne Yaşamaktır Nede Ölmektir Gülüm Ikisi Arasında Gel Gitler Kaldı Bana Bu Ne Yaman Sancıdır Bu Ne Yamandır Haydi Git Lanet Olasıca Durma Artık Giderken Arkana Bakma Sakın Bari Gidişin Şeref Dolu Olsun Ayrılıgın Şerefsizce Olmasın O Mahsun Bakışın Altında Şeytanlıgını Göremedim Seviyorum Dediginde Yalanı Var Diyemedim Nasılda Inanmışım Sana Ömrümü Harcadım Yoluna Şimdi Senden Ne Kaldı Bana Caneyyyyyyyy Şimdi Şerefsizlikten Başka Koca Bir Yalanmış Sevgin Caneyyy Şerefsiz Cıktın Sen Sevgilim :((
![]() |
#5756 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sonunda Ayrılık Varmış, Senin Sevdan Bir Yalanmış
Yüreğim Bir Hiçe Yanmış, Yıllarım Boşa Harcanmış Sırtımdan Vurdun Sen Beni, Ne Yazık Sevmişim Seni Yanarım Ben Deli Deli, Insafsız Sevgilim Benim Yollara Düşürdün Beni, Senin Aşkın Bir Hevesti Şu Gönlüm Senden Çok Çekti Insafsız Sevgilim Benim Yalanlarınla Kavrulmuş Bir Sevdaydı Yaşandı Ve Bitti… Şimdi Hangi Kırılası Kollardasın Şimdi Hangi Yalanda, Hangi Dolandasın Dilerim Allahtan Çektirdiğini Çekesin Yetmedimi Sana Sevdam Be Hey Vicdansız Be Hey Zalimin Evladı Be Hey Insafsız Üç Kuruşluk Yalanlarına Kurban Ettin Be Koca Sevdamı Beş Para Etmez Yüreğine Sürgün Ettin Hayatı Çek Git Artık Ulan, Çek Git Artık Ulan Çıkma Karşıma Bir Daha Gururumu Attım Ayaklar Altına Senimi Atamayacağim Bu Saatten Sonra Namerdim Bir Daha Bakarsam O Çirkef Suratına Git Artık Perişanım Ben, Yeter Çektiğim Elinden Al Bu Canı Çek Bedenden, Öldüm Bittim Ben Derdinden Sırtımdan Vurdun Sen Beni, Ne Yazık Sevmişim Seni Yanarım Ben Deli Deli, Insafsız Sevgilim Benim Yollara Düşürdün Beni, Senin Aşkın Bir Hevesti Şu Gönlüm Senden Çok Çekti Insafsız Sevgilim Benim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5757 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Y A L A N
Geri döndüren gördün mü geçmişi Boşa soldurdun o nazlı gençliği Bir avuç Toprak için yor kendini Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Zaman kendine benzetmez herkesi Hesapsız açar baharlar pembeyi Açmadığın dalda sözün geçer mi Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Sitem etme haberi yok dağların Ellerini gözlerinle bağladın Faydası yok geç kalınmış figanın Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan
![]() ![]() |
![]() |
#5758 |
Usta Yiğido
![]() ![]() |
![]() Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada
Ne düşünordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum Benim yolum belli amacım umutlarım var Sende senin taşıdıgın art niyetlerin var Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile Bana ne dilersen kendinde fazlasıyla yaşa Seni seviyorsam sanane aşk benim canımda Ben Seni Var Ya Nekadar uzak o kadar iyi arkadaçça bari Hiç bişey problem degil görüşürüz yazi beN seNin vaRya ![]() ![]()
![]() |
#5759 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() brükselde bir kız gördüm bayıldım
gözlerim kamaştı aklım sıyırdım bana alaturka dedi ayıldım haydaaa alaturkayız evelallah alturkayız inadına seve seve alaturkayız [viyana mısın gülüm kapına mı dayandım ben seni adamdan anlar sandım alaturka dedin çok huylandım alafranga güzel kaşın gözün harika ama yazık yüreğin kapkara güzelliğin para etmez bendeki aşk olmasa] ya kokoreç ya da beni seç diyor düğünümde kına olmaz geç diyor alaturka olmak artık suç diyor haydaaa alaturkayız evelallah alaturkayız inadına seve seve alaturkayız [kabul et gülüm alaturka marka sende dikkat et harika fark ha tarih dediğin dönme dolaptır tepe taklak olur gelir başa ben kanuni olurum deden fransuva elleriyle getirir seni bana sende olursun alaturka] [amannn memlekette kız mı tükendi oğlum sen türkü dedin de saz mı tükendi oğlum] alaturkayız evelallah alaturkayız inadına seve seve alaturkayız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5760 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sivasprensi Şuan
![]() Son Aktivite: 08.01.2011 18:34
Tecrübe Puanı: 669
![]() ![]() ![]() |
![]() ardic __ deli rüzgar
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |