![]() |
#6041 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 888
![]() |
![]() Lara - Güvenmiyorum
yüzündeki izler bana sorarsan eğer futursuz olmalı ,bedeli olmalı yaşlı gözlerin, titreyen ellerin günahkar olmalı,direti olmalı kimine dar kimine yar bu sevda çektik bunuda daha başında kimene yar bana nar bu sevda bunuda söyledim sana başında yeminler etsen allah biliyor desen içini görüyorum sana güvenmiyorum yağmuru duyar deler geceler varsa giden sebebim aynı sana güvenmiyorum Hande Yener - Hayrola Aklım inanmaz o yalanlara İnce hesaplara mutlak sonlara Zaman kalmaz oyalanmaya Nice telaşlara korkak yaşlara Hey sen büyük oyna iyi düşün Yapayalnızsın başla alışmaya Hey sen çocuk olma herşey niçin Yapayalnızsın başla alışmaya Kötü haber çok, iyi haber yok Kadere sitem çok hep yarın ola Heryerde aşk var ama gören yok Herkesin derdi çok hayrola Aşk nerdeysen çık dışarı Yeller esiyor yerinde eller geziyor tenimde Kimler duruyor yerinde güller kuruyor elimde
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (07.04.2009 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6042 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 883
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() yıldız tilbe ---Gül zamanı
embed src="http://www.metacafe.com/fplayer/2178283/.swf" width="400" height="345" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed><br/><font size="1"> Konu MeLody58 tarafından (08.04.2009 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6043 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1108
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tuna Tabu _ Gel Ömrümün Sebebi ...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6044 |
Usta Yiğido
![]() SACLARIN RUZGARINDAN SAVURURKEN GONLUMU SURGUN OLUR GOCERIM BU DIYARLARDAN
KIME DOKUNUR ELLERIM KIME DOKUNUR GOZLERIM OLUM CIKAR KARSIMA YINE SEN DERIM SEVDAN BIR ATES OLDU BENDE GONLUM BIR DELI COSTU SENDE |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MeLody58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6045 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1024
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Giden Günlerim Oldu Şarkı Sözleri Gülben Ergen 2009
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dize gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata Mükemmel ötesi bir şarkı olmuş gülbenden beklenmeyek türden dinlemek isteyenler için [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar besyo_cu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6046 |
Usta Yiğido
![]() çelik -- dilberimm
Sar beni, ben sana kendimi feda etmişim Sev beni, bu canı uğruna heba etmişim Sevgilim, herşeyim, gönlüme taht kuran dilberim Sevdalar aşka doymak için Vuslatlar, sana kanmak için Denedim yetmiyor, dertlerim bitmiyor Bu sizi dinmiyor Ne doyarım, ne kanarım, ben sana dilberim Vur beni O gözler, O kaşlar, ne işe yarar Yor beni Feryatlar, figanlar, beni oyalar Sevgilim, her şeyim Gönlüme taht kuran dilberim |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MeLody58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6047 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1108
![]() ![]() |
![]() ercan demirel-elveda deme bana
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar arikarinkuchi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6049 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ferdi Tayfur Zalim Sevgilim Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım bağrıma seni sevmem o zaman Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Sana benim kadar yanan oldumu Yaralı bir kuş gibi çırpınıyorken Alıp seni bağrına basan oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım bağrıma seni sevmem o zaman........... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6050 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2220
![]() |
![]() Mustafa Yıldızdogan Basimla gönlümü edemedim es Biri yüz yasinda biri yirmi bes En sonunda sardi saçagi ates Varligim arada kaynadi gitti Basim dedi dinlen gönlüm dedi kos Basim dedi durul gönlüm dedi ços Basim yüreksizdi gönlüm basi bos Varligim arada oynayip gitti |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|