|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz? | |||
| Adalet ve Kalkınma Partisi (R.Tayyip Erdoğan) |
|
544 | 19,96% |
| Büyük Birlik Partisi (Yalçın Topçu) |
|
743 | 27,26% |
| Demokrat Parti (Hüsamettin Cindoruk) |
|
18 | 0,66% |
| Demokratik Sol Parti (Masum Türker) |
|
5 | 0,18% |
| Cumhuriyet Halk Partisi (Deniz Baykal) |
|
519 | 19,04% |
| Hak ve Eşitlik Partisi (Osman Pamukoğlu) |
|
98 | 3,60% |
| Milliyetçi Hareket Partisi (Devlet Bahçeli) |
|
373 | 13,68% |
| Saadet Partisi (Numan Kurtulmuş) |
|
97 | 3,56% |
| Türkiye Değişim Hareketi (Mustafa Sarıgül) |
|
85 | 3,12% |
| Türkiye Komünist Partisi (Erkan Baş) |
|
25 | 0,92% |
| Türkiye Partisi (Abdullatif Şener) |
|
143 | 5,25% |
| Yeni Parti (Tuncay Özkan) |
|
76 | 2,79% |
| Katılımcı sayısı: 2726. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 711
![]() |
Dini siyasete her durumda gündemi örtmek için ortaya "türban"ı sokanlar, duygu sömürüsü yapmak için 3 sene evvelaki olayları gündeme servis edenler, başkanı olduğu partinin mensupları tarafından "peygamber" olarak nitelendirenler kısacası dinimiz amin diyenler çoook seneler evvela sokmuştu...
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() akademik Şuan
Son Aktivite: 22.02.2010 14:28
Tecrübe Puanı: 760
![]() |
Arkadaşlar bazı şeylerin cevabını arıyorum ama bir tütlü bulamıyorum.Bu millet AKP öncesi koalislisyaon hükümetinin ekonomi icraatlerini beğenmediği için ve bir çok şeyi beceremediği gerekçesi ile tabiri caiz ise ''koyunun olmadığı yerde keçiye abdurahman çelebi'' diyerek, ''memleketi düzelsin de'' diyerek AKP yi tek başına iktidara taşımıştır.Bu noktada halkın tercihini asla yargılamıyorum aldım başımın üstüne koydum.Fakat AKP iktidar olmadan önce çok iyi hatırlıyorum Sivas AKP İl başkanlığı binasını açmaya gelen Recep Tayyip Erdoğan açılışta, simit çay hesabı yaparak memleketin geldiği durumları halka arzederken ''Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana bilmem söylesem mi söylemesem mi'' demişti.Akp iktidar oldu çay simit hesabı yapan başbakan bu sefer işçiye memura 3 sene bizden bişey istemeyin dedi.İşçi memurda tek bunlar memleketi düzelsin de acı zulum geçiniriz dedi ve bu hükümetten 1 lira zam istemedi. Bu arada önceki hükümet zamanında oluşturulan hortumlar kesildi yolsuzluklar sözüm ona ifşa edildi.Bu arada MHP'nin çözemediği başörtüsü meseleside boynunda yafta olarak duruyordu hükümetin.Akp İtidarına kadar başörtüsü eylemleri cumartesi anneleri ile koordineli olarak yürütülürken AKP iktidarında eylemler ne hikmetse kılıçla kesilmiş gibi durdu.Başörtüsü meselesi hala çözülecek.Ekonomiye gelince 7 sene geçti hükümet kestiği hortumlardan bir tanesini işçiye memura bağlayamadı.zamlar ardı ardına yağmur gibi yağarken işçiye memura sadaka gibi zamlar reva görüldü.Bu arada KİT'ler ve bankalarımız Unakıtan'ın deyimi ile babalar gibi satılarak yabancılara devredildi.Tabiri caiz ise ''öz vatanımızda garip öz vatanımızda parya'' olduk.Asekerlik yan gelip yatma yeri değil diyen bir başbakan ve kabinesi Kürt Açılımı adı altında terorisleri savcıları ile karşılamış ve şehitlerimizi ve ailelerini rencide etmiştir.Bakkala çakkala ''bak birleşin yoksa batacaksınız diyen başbakan BİM marketler zincirlerine yeni katkılarda bulunmuştur.Bakıyorum memlekette halinden memnun olan kimse yok piyasalar berbat esnafa bir dokunuyorsun bin ah işitiyorsun esnaf piyasada para akışı olmadığını bazen siftah edemeden iş yerini kapattığını söylüyor.Yani önceki hükümetlere göre değişen pek bişey yok sadece dolar euro yerinde sayıyor onuda zaten alabilip tasarruff edebilen yok.Soruyorum benim söylediklerrimden farklı bir durum mu var memlekette yahut aya merdiven dayadı da Türkiye bizim mi haberimiz yok.Amaaa değişen bir çok şey var haksızlık etmeyelim.7 sene önce Başbakan çocuklarını okutabilmek için para bulamıyordu şimdi o çocuğun 350 metrecik gemiciği var Cumhurbaşkanımızın oğlu elmas işine girmiş Unakıtan'ın oğulları zaten babalarından miras ticaret ehli maşallah. Ne diyelim Allah daha çok versin...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() sonüye Şuan
Son Aktivite: 24.11.2012 16:11
Tecrübe Puanı: 613
![]() |
ruzgarkayin
Türk olan Müslüman olan Akp ye oy vermez diyerek konuya giriyorsunuz. Sonra oy verenleri sorgulamıyorum diyorsunuz. Önce siz ne yazdıgınızı anlayın son başkalarını anlamamakla suclayın. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sonüye'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Yiğido
![]() ![]() tutsagim Şuan
Son Aktivite: 17.03.2010 14:39
Tecrübe Puanı: 615
![]() |
R.Tayyip Erdogan,a verirdim
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tutsagim'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1142
![]() |
Meyve veren ağaç taşlanır mış bırakın taşlasınlar... Ayrıca "AK partiye oy verenler Müslüman değildir" diyenler; Müslümanlık evvela insanların düşüncelerine ve fikirlerine saygı duymakla başlar. Eğer bunu bilmiyorsanız ve kendi düşüncelerinize saygı duyulmasını bekliyorsanız yanılıyorsunuz...
|
|
|
#6 |
|
Yeni Yiğido
![]() şarkışla 58 Şuan
Son Aktivite: 05.01.2013 07:27
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
oy verecek partimi var kardeşim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
saadete verecem
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1214
![]() |
once o peygamber diyen adam muslumanmi, o nasil bir musluman ki peygamber diyor tayyiba, demekki o peygamberde bulunan sifatlari bilmior,
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar serhat_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1142
![]() |
O adamın konuşmadan haberi yoksa biz ne yapalım Tayyip Erdoğan ne yapsın? Zaman mekan fark etmiyor işte her yerden çıkabiliyor gereksiz ve boş konuşan birileri...
|
|
|
#10 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1214
![]() |
Alıntı:
![]()