|
|
#6451 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2242
![]() |
radyoya giremedim açılmıyo
bendemi sorun nettemi seni orda bekletirmiyim abla bendemi sorun nettemi |
|
|
|
|
|
#6452 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1403
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun nette ama buldum çaresini
gönlüm razı olmaz bekletmeye sizi arama motorundan sonra önbellek çizgisini tıklayıp öyle gelin bekliyorum sizi
|
|
|
#6453 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇİRKİN KIZ58 Şuan
Son Aktivite: 17.12.2009 18:06
Tecrübe Puanı: 733
![]() |
Bir kuş gördüm dertliydi
Ayrılıktan çaresizlikten aşktan ölmüştü, Onu bu halde koyan sevdiği kimdi? Yalnız dertliydi uçmuyordu eskisi gibi, Bir kuş gördüm kanlar içinde. Yırtık bir bezle sarmış kanadını kederle, Yarasını sarıcak yari yokmuş nerede? Yalnız dertliydi uçmuyordu eskisi gibi, Bir GÜL gördüm solmuştu, Aşkın içine sonunda düşmüştü, Bekledigi bülbülü onu üzmüştü, Yalnız dertliydi uçmuyordu eskisi gibi, Bir kuş gördüm hak olmuştu, Mezarında GÜLLER dertden solmuştu, Bellediği bülbülü artık ölmüştü, Yalnız dertliydi uçmuyordu eskisi gibi, Yazan:EBRU SITKIBÜTÜN |
|
|
|
|
|
#6454 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
Son Aktivite: 04.12.2012 21:05
Tecrübe Puanı: 716
![]() |
Bu ne acı haber ne acı bir gün
Sen koru ALLAHIM Muhsin başkanı Sivas’a çökmesin bir kara hüzün Sen koru ALLAHIM Muhsin başkanı Yiğidin harmanı düzde olandı Her kafadan bir ses ortam bulandı Birisi desin,ki hepsi yalandı? Sen koru ALLAHIM Muhsin başkanı |
|
|
|
|
|
#6455 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 909
![]() |
zamanin bir eli olsa da 35 saat geriye gitsek
o lanet olasi helikoptere binme muhsin amca desek ah keske olacaklari hep önceden bilsek simdi bunca saat sonra bize düsen sabretmek... avuclarimizi actik dualarimiz sana rabbim muhsin amcam bilki hep seninle kalbim umudum git gide azalsada bilirim herseyin hayirlisini sen verirsin allahim... ana yüregi nasilda feryatlar icinde havalarda sanstan hep parcali bulutlu bicimde gecen onca zamana ragmen umut var icimde ciksanda ortaya olsan yine bizimle...
|
|
|
|
#6456 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1403
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üşüyorum dedin şiirinde
şimdi üşüyormusun bilinmeyen ellerde yarpuz .nane kokusunu çek içine hisset yüremizi yüreğinde rabbim ne olur ellerimizi boş çevirme nelere katlandı sendeki bu yürek dayanmalısın buna da dönmen gerek milyonlarca insanın gönlünde tek dilek rabbim ne olur ellerimizi boş çevirme beklemek çok zor bizim için bile sen ne haldesin korkunç düşünmesi bile binlerce kişi arıyor verdi el ele rabbim ne olur ellerimiz boşa çevirme
|
|
|
#6457 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Sana anlatacak nelerimiz var bir bilsen şimdi SEN
İçimizde umutsuzluklar çoktan çökmüş, SENİ ARIYORUZ BAŞKANIM Herkez kendini sürgün eyledi gelsende görsen şimdi SEN Umutlarımız keşkelerimiz bitmiş çoktan, SENİ ARIYORUZ BAŞKANIM Yok!! yok!!.İçimizde geç kalınmışlığın çaresizliği SEN Yarım kaldı şiir'lerin ve sözlerin SENİ ARIYORUZ BAŞKANIM İtiraza bile hakkımız yok öylesine senin doğrundayız ve göz yaşlarımızda yarım kaldı SENİ ARIYORUZ BAŞKANIM Üşüyorum dedinizya!''Kapatmayın pencereleri dedinizya, elimizde olsa bu sevgi seli bu geride bırakılan hayatta ve bunun dışında. 'Bizler sevgimizle, senin yanındayız ısıtmaya 've' penceredeki güneşiniz olmaya, Bu yazı Mühsin bey için DUA'LARIMZ SENİNLE Konu ÇİRKİN KIZ58 tarafından (27.03.2009 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#6458 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ümitler tükenmesin eksik etmeyelim dularımızı,
Rabbim bagışlasın tüm sevdiklerine başkanımızı. Sabır ver Ya Rab ana, baba, eş, va çocuklarına. Sana açılan elleri boş çevirme güldür yüzlerimizi.
|
|
|
|
#6459 |
|
Usta Yiğido
![]() |
............BİZ ÖRTÜLELİM KARIN ÜSTÜNE.............
Gündüz başladı bu feryat Günler 1 2 3 geçti, yetkililer hala söylüyor. Yapılan yok'' BİR DEV YAŞAM savaşı veriyor TABİATTA Aramalar göstermelik,''Çünki zengin bu kişi. Sevgisi vatana millete olan biri Bir yaşam savaşı veriyor biz dua ediyoruz yaşasın diye, ALLAH belki bizi duyacak GÖSTERMELİK aramalardan bile sağ kurtulacak Gözüm kulağım haberlerde MUHSİN'İLE açılacak o beklenen ve beklediği PENCERE Gönlümüzün tümü seninle ''ÜŞÜME'' Bu canlar isterki bizde ''ÖRTÜLEK ÜSTÜNE '' Soğuk bizi vursun bizler seni koruruz bize ''ÖĞRETTİĞİN ''MERTLİKLE'' EBRU SITKIBÜTÜN -------------------------------------------------------------------------------- DUR DİYECEK YÜREKTE Doğrumu duyduklarım yazılı görsel basında gördüklerim. BİR YILDIZMI KAYIYOR? Tüm Türkiyenin gözleri önünde Kader yine yoksulları'mı vuruyor? Onca zengin lider 'variken Doğanın en acımasız noktasında çırpınırken sen Seninle tüm dua'larımız ALLAH iyileri alır diyorlarya, Topluma lazım bu İYİ KALSIN DİYORUZ YARAB'Bİ Vatann satanlara karşı Dur diyecek yürekte Bir İYİ bir lider SEN GÖRÜR SEN BİLİRSİN KORU ONU PÜRENLERDEN YAZAN EBRU SITKIBÜTÜN Konu ÇİRKİN KIZ58 tarafından (27.03.2009 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#6460 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhsin Yazıcıoğlu
Her ana doğurmaz böyle yiğidi, Fakire dost oldu Yazıcıoğlu, Arkandan yazarım sana ağıdı, Kalbime yas oldu Yazıcıoğlu. Vatanına namus bildi hizmeti, Halkı için çekti onca zahmeti, Mevlam o`na etsin gani rahmeti, Halkıma dost oldu Yazıcıoğlu. Kahraman adamdı korkmazdı asla, Bıraktı ardından Sivas`i yasla. Yaşadı ömrünce gururlu başla, Gurura tac oldu Yazıcıoğlu. Yaktı yürekleri etti virane, Yüzbinler ardından oldu divane, Yanar tüm yürekler yüce sevdana, Sevdaya mest oldu Yazıcıoğlu. Böyle ayrılığa dayanmaz yürek, O gidince kalpte devrildi direk, Aslan gibi güclü eğilmez bilek, Güçsüze eş oldu Yazıcıoğlu. Takdir-i ilahi sineye çektik, Böyle kazalardan inanın bıktık, O`nun gidişiyle yüreği yaktık, Sıvas`a aşk oldu Yazıcıoğlu Aslandı kimseye etmedi minnet Rabbim mekanını eylesin cennet, Yaptıkları bize olmali zinnet, Yigide baş oldu Yazıcıoğlu. Ağlıyor gözlerim bu nasal acı, Yükseldi göklere başımın tacı, Dinmez be yiğidim yürekte sancı, Yüreğe köşk oldu Yazıcıoğlu. Hasan Ilter
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 32 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 32 Misafir) | |
|
|