![]() |
#641 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() fevzireiscoşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 28.05.2010 08:30
Tecrübe Puanı: 634
![]() |
![]() sayın avcınınoğlu nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor yaramaz durum yok İŞALLAH selamlar
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar fevzireiscoşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#642 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() avcınınoğlu Şuan
![]() Son Aktivite: 12.09.2015 22:04
Tecrübe Puanı: 581
![]() |
![]() yok yok iyiyim allaha şükür budayimda yazı yazmıyom kimse olmayimca olmuyor gümüşdereye
yazdim yakupoğlana yazdim ya karşilik olmayınca anlam olmuyor senin sesinde çikmiyo bir yeremi ğittin ben bu saate kadar burdayım şimdi işe gidiyorum ğörüşürüz iyi ğünler deyim ben sana |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar avcınınoğlu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#643 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() mehmetacik58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.12.2011 20:28
Tecrübe Puanı: 715
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() tüm kurtkapalı arkadaşlarıma iyi haftalar dilerim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() sendemi pesettin avcınınoğlu seninde canın sağolsun yalnızda olsa beklerim çüki alışkınım bu ismin altında bu sitede beklemeye çuki lukatımda pesetmek yok sizi tanıdığım kadarıyla sizdede olmaması lazım herkese selamlar
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar fevzireiscoşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#645 |
Yiğido
![]() |
![]() selamünaleyküm reid bizim örf ve anelerimizde
ve törelerimizde kale terk etmek yoktur vatan savunmasi boşluk istemez tembelde olsak yorgunda olsak ölsekte vatan savunmasiz kalmaz bizim hele benim kiç olmaz çükü ben ğemileri yaktimda geldim benim yüreğimde köyümün özlemi var gitmesekte ğelmesekte o köy bizim köyümüz onun için benim pes etmem mümkün değil beni sen iyi bilirsin başkaların ın sözü beni bağlamazbnim inadim inaddır onun içn bana atifta bulunmaben hep burda yine burda olacağim beni başkaları ile ayni kefeye koyma sözümü ŞEH ŞAMİLİN bir sözü ile bitirmek istiyorum KAHROLSUN SEFİL ESARET YAŞASIN ŞANLI ÖLÜM iyi ğünler dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() sayın avcınınoğlu dedimya zatalinizi iyi tanıdığım için hedefe çekeceğimden emindim oyüzden öyle yazdım elbetdeki bizim luğatımızda kaçmak yok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Yiğido
![]() |
![]() şu anordasin yine selam
bir hep selam nasil gidiyo çlişmalar halin keyfin yerindemi dün mahkemem vardi ğiremedim birde d edimya karşilik olmayınca insan bir şeyden haz dumuyor bir ğüreşçinin hasmi zayif olursa ğüleşmekten zevk almaz insamın rakibi ğüçlü olacak tabi bu manevi olarak yoksa rakıpten başka mana aramamakm ğerek davul bile denği denpine çalar diye bir söz var demi sofra kuruldu ğel yemek yiyelim cavabin üzun olsunbeklerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() avcınınoğlu hep buradayımda işden dolayı meşkul oluyorum anında cevap verme şansım olmuyor afiyet olsun fatiş giliğimi yiyorsun fırın giliğimi peynirlimi yiyorsun yahu avcınınoğlu rakibin adamgibi adamolmayınca güçlüde olsa zayıfda olsa bir mana teşkil etmez elverirki karşındaki mert delikanlı harbi olsunda bir kişi olsun ağam be
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Yiğido
![]() |
![]() ğünaydın reis sesin çikmıyo nerdesin sayğilar sunarim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() selamlar sevgili dostum avcınınoğlu buralardayımda fırsatbulup hemen cevap verme şansım olmuyor iyisindir İŞALLAH
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|