![]() |
#6651 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2220
![]() |
![]() Murat Gögebakan-NaMuS BeLaSı
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6652 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 888
![]() |
![]() Erkan Güleryüz - Serserinim
Erkan Güleryüz - Gönül Yarasi
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (27.04.2009 Saat 12:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6653 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] CEDDİN DEDEN Ceddin deden, neslin baban Hep kahraman Türk milleti Orduların, pekçok zaman Vermiştiler dünyaya şan. Türk milleti, Türk milleti Aşk ile sev milliyeti Kahret vatan düşmanını Çeksin o mel’un zilleti. Milli duygularim kabardi yine. ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6654 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Amr Diab - Tamally Maak
bu da arapcasi (gönül yarasi'nin) Kutsi - Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim Askin Nur Yengi - Yazik
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (27.04.2009 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6655 |
Navigator
![]() Ebru Gündeş
Ben Seçilmem Seçerim Ararsam ben bulurum senden iyisini Yeniden yakarım aşkın aşkın ateşini Bulunmaz hint kumaşı değilsin canım İstersen dönersin geldiğin gibi Aşk eski bir yalansa En büyük yatan sensin Kalbin acı gerçeği Gözlerimden öğrensin Deli gibi sevsemde Çok çabuk vazgeçerim Huyum suyum kurusun Ben seçilmem seçerim...........
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6656 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Rafet El Roman - Sürgün
![]() ![]() |
![]() |
#6657 |
Navigator
![]() Yüksel Özkasap
Ben gurbeti sevemedim Zor kahrı çekilmez oldu, ben gurbeti sevemedim Gözlerime yaşlar doldu, ben gurbeti sevemedim Saçlarıma aklar doldu, ben gurbeti sevemedim Dertlere düştüm dermansız, kışlarla doldum baharsız Gençliğim bitti zamansız, ben gurbeti sevemedim Gençliğim bitti zamansız, şu gurbeti sevemedim Hasret koydu sevdiğime, yanarım geçen ömrüme Pişman oldum geldiğime, ben gurbeti sevemedim Pişman oldum geldiğime, şu gurbeti sevemedim Şiir Anam öldü göremedim, babam öldü gömemedim Dönem dedim dönemedim ben gurbeti sevemedim Bu gurbeti sevemedim ben gurbeti sevemedim.......
![]() |
#6658 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 883
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ebru Gündeş --Sonuma İmza Attın
Topragin olsaydin da ellerin olmasaydin Anlimdan vursaydin da beni birakmasaydin…) Ne vardi insafsizim,beni de yakmasaydin Gururumu kiripta,sirtimdan vurmasaydin Gururumu kiripta,sirtimdan vurmasaydin Allah büyük sevgimi ateslerde sen yaktin Nasil kiydin askima ********lere sattin Sanki dara agacinda boynuma ilmik attin Sebebim oldun zalim sonuma imza attin…) Topragin olsaydin da ellerin olmasaydin Anlimdan vursaydin da beni birakmasaydin…) Ne vardi insafsizim,beni de yakmasaydin Gururumu kiripta,sirtimdan vurmasaydin Gururumu kiripta,sirtimdan vurmasaydin Allah büyük sevgimi ateslerde sen yaktin Nasil kiydin askima ********lere sattin Sanki dara agacinda boynuma ilmik attin Sebebim oldun zalim sonuma imza attin… Fakirsem,asiksam,birde garipsem suc benim mi? Ben umutlarimi sana bagladim. Ben hayallerimi bile seninle süsledim. İciyorsam bir kenarda yine de seni seviyorsam suc benim mi? Bir tek resmin kaldi onu sakladim, Eger sende onu bana cok görüyorsan Allah seni kahretsin( Allah senin cezani versin… Allah büyük sevgimi ateslerde sen yaktin Nasil kiydin askima ********lere sattin Sanki dara agacinda boynuma ilmik attin Sebebim oldun zalim sonuma imza attin…) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MeLody58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6659 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 789
![]() |
![]() VİVALDİ....................... ..
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar deniz kızı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6660 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 883
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ebru Gündeş --Sonuma İmza Attın
Topragin olsaydin da ellerin olmasaydin Anlimdan vursaydin da beni birakmasaydin…) Ne vardi insafsizim,beni de yakmasaydin Gururumu kiripta,sirtimdan vurmasaydin Gururumu kiripta,sirtimdan vurmasaydin Allah büyük sevgimi ateslerde sen yaktin Nasil kiydin askima ********lere sattin Sanki dara agacinda boynuma ilmik attin Sebebim oldun zalim sonuma imza attin…) Topragin olsaydin da ellerin olmasaydin Anlimdan vursaydin da beni birakmasaydin…) Ne vardi insafsizim,beni de yakmasaydin Gururumu kiripta,sirtimdan vurmasaydin Gururumu kiripta,sirtimdan vurmasaydin Allah büyük sevgimi ateslerde sen yaktin Nasil kiydin askima ********lere sattin Sanki dara agacinda boynuma ilmik attin Sebebim oldun zalim sonuma imza attin… Fakirsem,asiksam,birde garipsem suc benim mi? Ben umutlarimi sana bagladim. Ben hayallerimi bile seninle süsledim. İciyorsam bir kenarda yine de seni seviyorsam suc benim mi? Bir tek resmin kaldi onu sakladim, Eger sende onu bana cok görüyorsan Allah seni kahretsin( Allah senin cezani versin… Allah büyük sevgimi ateslerde sen yaktin Nasil kiydin askima ********lere sattin Sanki dara agacinda boynuma ilmik attin Sebebim oldun zalim sonuma imza attin…) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MeLody58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
|
|