Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.02.2008, 11:41   #1
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39

Tecrübe Puanı: 719 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: REKTÖRE DAVA AÇTILAR

şu sivasta genç kızlara laf atan zibidilerin %90 nın annesinin başı kapalı bunu neredenmi biliyorum çünkü istasyon caddesinde esnafım görüyorum kapanmayla herkes namuslu olsaydı keşke millet uzaaya tatile gidiyor biz hala arap kültürünü zorla ülkemize sokmaya çalışıyoruz.çok yazık bence
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2008, 12:08   #2
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 10:38

Tecrübe Puanı: 784 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: REKTÖRE DAVA AÇTILAR

ben nasıl ki birilerinin çıplak dolaşmasına tahammül ediyorsam, başkalarıda benim bacımın kapanmasına tahammül etmek zorunda!!!!!!!!!!!!!!! yani sen kim oluyorsunda benim nasıl giyineceğime karar veriyorsun. başörtüsüne yasak getirmek resmen zorbalıktır.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2008, 22:49   #3
1967 dernek serkan20
Yeni Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1967 dernek serkan20 Şuan 1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.06.2014 10:02

Tecrübe Puanı: 736 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

aha bu ülke var ya bu ülke
biz bu dine saldıranlar yüzünden bir adım ilerliyemiyoruz
buyrun bakın avrupaya adamalrın üniveristesinde türban takan öğrencileri hiç dışlamıyorlar
bilakis aynı eğitim hakkı onlarada tanınıyor veeee ne oluyorrrrr
avrupanın sanayisi gelişiyor
eğitimi gelişiyor
teknolojisi gelişiyorrrr
gelgelim bizeeee
biz ne yapıyoruz asli görevimiz türbanlıların eğitim hakkını elinden almak
hatta onları kamuya dahi sokmamak
sonra bu türbamlılar yokmu bu türbanlılar bunlar ülkenin laik olmasını zedeliyorrr
yobaz bunlar yobaz atalım bunları türkiyeden
okumasın bunlarrrr
veee son olaark geldiğimiz noktayı şöyle özetleyim
avrupalı yeni bişey üretir bizde aynen şu lafı yapıştırırız
"vay beee adamlar yapmışşşş."
acaba nasıl yapmış
bi düşünün..
bu arada inşAllah o davalarını kazanırlar
türban serbest olsun
M.Akif ERSOY
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.02.2008, 09:00   #4
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Başsavcılık iki suç duyurusunu birleştirdi ve 2008/43438 numarasıyla soruşturma açtı. CHP’nin suç duyurusunda, Özcan’ın 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasını öngören TCK’nın 217. maddesindeki, "Halkı kanunlara uymamaya alenen tahrik" suçunu işlediği öne sürüldü. Şikayetçi sıfatıyla dün ifade veren avukat Vural ise Özcan’ın "görevi kötüye kullanma, suç işlemeye tahrik" suçunu işlediğini iddia etti. 2547 sayılı yasa YÖK Başkanları’nın Anayasa’nın temel niteliklerini değiştirme, öğretim kurumlarının huzur ve çalışma düzenini bozma gibi suçlarla ağır cezayı gerektiren suç işlemesi halinde, cumhuriyet savcılığının doğrudan soruşturma yapmasını öngörüyor. Son soruşturma açılıp yargılanmaya ilişkin kararı ise Danıştay 2. Dairesi veriyor. Danıştay vize verirse, kanunsuz emir vermekle suçlanan Özcan, yargılanabilecek.
CHP Grup Başkanvekilleri Hakkı Süha Okay ve Kemal Kılıçdaroğlu suç duyurusunun ardından basın toplantısı düzenledi. Kılıçdaroğlu, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın daha önce YÖK Başkanı Özcan hakkındaki "Sıkıysa yapmasın" sözlerini hatırlatarak "YÖK Başkanı bir bakan tarafından aşağılanmasına rağmen, onurunu koruyacak tek söz söylemedi. Eğer ısrarla koltuğunda oturuyorsa, AKP’nin taşeronluğuna soyunmuş demektir. Artık YÖK Başkanı’nın görevini bırakması ve cumhuriyet savcılarının harekete geçmesi gerekir" dedi
Alt 01.03.2008, 01:25   #5
kubilay68
Yeni Yiğido

kubilay68 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kubilay68 Şuan kubilay68 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.12.2008 10:04

Tecrübe Puanı: 0 kubilay68 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

YA arkadaslar bu bas ortusu neden bukadar tepki gosteriyorsunuz.bas ortulerinin okumaya hakki yokmu bu dunyada. SUNU SOYLE BILIN KAFANIZDANDA CIKARMAYIN .BIR MUSLUMAN ULKESINDE YASADINIZI UNUTMAYIN HERSEYEDE BURNUNUZU SOKMAYIN. SIZLERE BASINIZI KAPATIN DIYE ZORLAYAN BIR HUKUMET YOK KARSINIZ DA AMA BASI ORTULU OLANLARADA SAYGILI OLUN LUTFEN.
OKUMAYA ONLARINDA HAKKI VAR.
kubilay68 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2008, 12:14   #6
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 966 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

YAKINDA DARBE OLURSA HİÇ ŞAŞIRMIYCAM. ŞU AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARAMADILAR BİR TÜRLÜ. ÜLKE GİDEREK KARIŞIYOR. ALLAHTAN HAYIRLISI BAKALIM. TÜRK-KÜRT TÜRBANLI-TÜRBANSIZ DERKEN YİNE ESKİYE DÖNECEĞİZ GALİBA. İNSANLAR BİRBİRİNE DÜŞECEK YİNE. AÇLIKTAN NEFESİ KOKUYO MİLLETİN DOĞALGAZA, ELEKTRİĞE,SUYA HERŞEYE ZAM, BUNUN HESABINI SORAN YOK. MİLLETİN DİNİ DUYGULARIYLA OYNUYORLAR, MADEM MÜSLÜMANLAR NİYE AMERİKANIN UŞAKLIĞINI YAPIYORLAR. IRAKTA MÜSLÜMAN HALK ÖLÜYOR NİYE SAVUNMUYORLAR, DİN KARDEŞLERİ ÖLÜYOR UMURLARINDA DEĞİL. NİYE MÜSLÜMANIM DİYE GEÇİNENLER BUNUN HESABINI SORMUYOR. TÜRBAN BAHANE KARDEŞİM HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ AMA İNSANLARIN ÖNÜNE YEM DİYE ATILIYOR BU KONU. İNSANLARI OYALAMAK GÜNDEMİ BAŞKA BİR YERE KAYDIRMAK BUNLARIN AMACI, BUNLARIN DİNLE-İMANLA HİÇ ALAKALARI BİLE YOK. TÜRKİYE'Yİ SATIYORLAR GÖRÜN BUNLARI ARTIK KENDİ KESELERİNİ DOLDURUYORLAR. ATATÜRK GİBİ BİRİ YOK MU GELSİN ŞU TÜRKİYE'Yİ YİNE DÜZENE SOKSUN.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2008, 13:40   #7
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 966 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

YA BEN BU SİTEYE ÜYE OLDUĞUMA GERÇEKTEN PİŞMAN OLDUM. KİMSE BİRBİRİNİN DÜŞÜNCESİNE SAYGI GÖSTERMİYOR. NERDEYSE KÜFÜR EDECEKLER. HERKESİN DÜŞÜNCESİNE SAYGILI OLUN LÜTFEN. TÜRBANI SAVUNANLAR ÇOK DİYE SAVUNMAYANLARIN DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ NE OLUYOR. HERKES SAVUNMASINI DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE İFADE ETSİN. SİVASLILARA YAKIŞMIYOR...

SİVAS'IN IŞIĞI SÖNMEYECEK...
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2008, 13:54   #8
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 22:42

Tecrübe Puanı: 824 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
YA BEN BU SİTEYE ÜYE OLDUĞUMA GERÇEKTEN PİŞMAN OLDUM. KİMSE BİRBİRİNİN DÜŞÜNCESİNE SAYGI GÖSTERMİYOR. NERDEYSE KÜFÜR EDECEKLER. HERKESİN DÜŞÜNCESİNE SAYGILI OLUN LÜTFEN. TÜRBANI SAVUNANLAR ÇOK DİYE SAVUNMAYANLARIN DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ NE OLUYOR. HERKES SAVUNMASINI DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE İFADE ETSİN. SİVASLILARA YAKIŞMIYOR...

SİVAS'IN IŞIĞI SÖNMEYECEK...
Ya zaten konu türbanı savunmak veya türbana karşı çıkmak değil. Bence mesele gerçek anlamda demokrasiyi özümsemek ve hazmetme kapasitesi ile ilgili. Özgürlüklerin yaşanmasını istiyorum ben şahsen. Bunun içeriğinin türban olması konusunda takılıp kalmıyorum sadece. İster başörtülü ister değil benim için farketmez ve özgürce eğitimini almalıdır.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)