Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kılıçtaroğlu Sivas'a geliyor - Sayfa 7 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.07.2010, 06:45   #61
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Kılıçtaroğlu Sivas'a geliyor

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Kılıçdaroğlun'dan başkanlara içki yasağı!

12 Eylül referandumuna büyük önem veren ve partisinin tavrını 'Hayır'da, hayır vardır' sloganıyla açıklayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun referandum kampanyasında yaklaşan Ramazan ayı sürecini ne kadar önemsediği ortaya çıktı.

Akşam gazetesinin haberine göre, Kılçdaroğlu'nun referandum çalışmalarının 10 Ağustos - 12 Eylül arasındaki son döneminin, 11 ayın sultanı olarak da kabul edilen Ramazan ayına denk geleceğini hatırlatarak, parti örgütüne ve kurmaylarına bu çerçevede bir dizi talimat verdiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Kılıçdaroğlu, bu yöndeki düşüncesini ilk kez geçtiğimiz cuma günü Ankara'da yapılan CHP il başkanları toplantısında il başkanlarına açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun, şu önerileri dikkat çekti:

TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Referandum için tüm gücümüzle çalışacağı. Hem genel merkez, hem milletvekili grubumuz, hem de parti örgütü teyakkuza geçip hep beraber bir çalışma yürüteceğiz. Ancak böyle başarı elde edebiliriz.

İÇKİ SOFRALARINDAN UZAK DURUN

Ramazan ayı da referandum kampanya sürecinin önemli bir bölümüne denk geliyor. Bu ayda muhafazakar kesimin, mütedeyyin insanların ve sade vatandaşlarımızın hassasiyetlerini göz önünde bulundurun. Sizlerden ricam 12 Eylül'e kadar içki sofralarından uzak durmanızdır.

CAMİLERİ AKP'YE BIRAKMAYIN

İftar çadırlarını ziyaret edin. Orucunu açan insanlarımızla buluşup sorunlarını dinleyin. Teravih namazlarını ve camileri AKP'ye terk etmeyin. AKP'nin yöntemleriyle çalışıp hem bunların gerçek yüzünü anlatın hem de boşluk kalmasını önleyin.

KAMPANYA SÜRECİNDE EV EV DOLAŞIN:

Referandum kampanyasında çok iyi çalışın. Bire bir insanlarla temas kurun. Ev ev dolaşıp, özellikle ev hanımları üzerinde çalışma yürütün. Ev kadınlarına emekli yurttaşlarımıza bilhassa önemli bir yer ayırın.
Alt 14.07.2010, 09:35   #62
TripleDouble
Yiğido
NO AVATAR

TripleDouble Şuan TripleDouble isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 682 TripleDouble FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Kelime oyunu yapip durma, " Türkceyi" yazdigim icin yanlis dedigin kelimeyi dogru kullandigimi sen de biliyorsun ama yillarin CHP inadi sana da sirayet etmis. Insanlari kücük gören aklinca aydin gecinen tipik bir solcu portresi var karsimda. Zamanla sen de ögreneceksin gercekleri. Bu linklere bak, sana faydasi olacaktir. Kolay gelsin, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan aydin CeHePe´li.
bana karşı verecek cevap bulamadığın için, ama düşüncelerimden ötürü bana saldırma ihtiyacı hissettiğin için imla kurallarını bilmediğimi iddia ettiğini bal gibi biliyorsun sandalli..
hatırlatayım istersen: mesajlarımdan sonra Türkçeyi kullanmayı bilmiyorsun, imla kurallarından bihabersin ama nutuk çekiyorsun dediğinde, neymiş bilmediğim söyle de öğreneyim demedim mi ben sana?
söyleseydin o zaman o kadar biliyorsan sandalli?
söyle de öğreneyim?
yoook ama bilmediğimi biliyorsun ama doğrusunun ne olduğunu bilmiyorsun
ilginç gerçekten
tipik akepe zihniyeti gördüm sizde
akepeli misiniz yoksa
karşındakinin kim olduğunu, ne düşündüğünü ve ne olduğunu bilmeden, ancak ona sataşma ihtiyacı duyduğun için sataşman seni sadece komik duruma düşürüyor.
şu konuda bak tartışmalarıma birçoğu az-çok konuyla alakalı
seninle tartışmalarıma bak..
neyle alakalı sandalli?
benimle düşüncelerimi, felsefelerimi tartışabilecek yeterliliğe sahipsen buyur yaz da tartışalım
ama eğer saçmalamaya devam edeceksen,
bu sana yazdığım son mesajdır.
karşımda duvar var bundan sonra..
TripleDouble isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı TripleDouble'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.07.2010, 10:04   #63
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39

Tecrübe Puanı: 748 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

akepe sivas için verdiği sözlerin yarısını bile tutmadı hep atıp tuttu daha bölge hastanesinin temelini bile atamadı her şehire 2.üniversite açıldı sivas havasını aldı stadyum yapacaz dediler utanmasalar eski staddan daha küçük kapasiteli yapacaklar.Neyse hemşerilerim atıp tutuyorduk Sivastan akepeye oy yok diye bunu referandumda görecez ne kadar sözümüzün arkasında olduğumuzu
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı tayfun5883'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.07.2010, 10:12   #64
TripleDouble
Yiğido
NO AVATAR

TripleDouble Şuan TripleDouble isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 682 TripleDouble FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: Kılıçtaroğlu Sivas'a geliyor

Alıntı:
tayfun5883 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
akepe sivas için verdiği sözlerin yarısını bile tutmadı hep atıp tuttu daha bölge hastanesinin temelini bile atamadı her şehire 2.üniversite açıldı sivas havasını aldı stadyum yapacaz dediler utanmasalar eski staddan daha küçük kapasiteli yapacaklar.Neyse hemşerilerim atıp tutuyorduk Sivastan akepeye oy yok diye bunu referandumda görecez ne kadar sözümüzün arkasında olduğumuzu
yarısı çok iyimser bir oran olmuş
%5'ini bile tutmadı desek daha doğru olur...
TripleDouble isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı TripleDouble'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.07.2010, 11:30   #65
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 1023 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Duhan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
salatalık olur o zaman abircan beyin deyimiyle

yargıda siyasallaşsa evet ulan yeter artık başörtülü ile müslümanla uğraştığınız birazda onlar uğraşsın bakalım sizinle
Öncelikle sakin olun beyefendi, kötü söz sahibine yakışır. Ne o öyle "armut, salatalık, ulan "bunlar ayıp şeyler, Kim olursa olsun sözlerine biraz dikkat etsin, iki medeni insan gibi tartışamayacakmıyız!
Herkes aynı düşünecek diye bir düzen, kaidemi var! Öncelikle fikirlere saygı!

Siyasallaşsada evet demek ne demek? Şuanki yasa her ne kadar antidemokratik densede verilecek hukuk kararlarının, Bir siyasi parti liderinin iki dudağı arasında olmaktansa, hsyk'nın vereceği kararların geçerli olması taraftarıyım.
Bu yeni yasa İktidarın yargıyı ele geçirme akp anayasasıdır.
12 Eylül darbeci faşist anaysayasasınada karşıyız, akp'nin şahsi menfaat anti demokratik siyasallaştırmak istediği yeni anayasasınada karşıyız.
Onun içindir ki demokarsinin ırzına geçmek isteyenlere yıldızlı HAYIR!...
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.07.2010, 11:38   #66
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Öncelikle sakin olun beyefendi, kötü söz sahibine yakışır. Ne o öyle "armut, salatalık, ulan "bunlar ayıp şeyler, Kim olursa olsun sözlerine biraz dikkat etsin, iki medeni insan gibi tartışamayacakmıyız!
Herkes aynı düşünecek diye bir düzen, kaidemi var! Öncelikle fikirlere saygı!
Siyasallaşsada evet demek ne demek? Şuanki yasa her ne kadar antidemokratik densede verilecek hukuk kararlarının, Bir siyasi parti liderinin iki dudağı arasında olmaktansa, hsyk'nın vereceği kararların geçerli olması taraftarıyım.
Bu yeni yasa İktidarın yargıyı ele geçirme akp anayasasıdır.
12 Eylül darbeci faşist anaysayasasınada karşıyız, akp'nin şahsi menfaat anti demokratik siyasallaştırmak istediği yeni anayasasınada karşıyız.
Onun içindir ki demokarsinin ırzına geçmek isteyenlere yıldızlı HAYIR!...
İlk önce abircan evet diyenlere armut dedi.Ona tepkiyi verdiniz mi?
Alt 14.07.2010, 11:44   #67
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1023 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İlk önce abircan evet diyenlere armut dedi.Ona tepkiyi verdiniz mi?
Yazımda değindiğim gibi her kim olursa olsun terbiye sınırları içinde yorum yapmalı. Kim olursa olsun tepkim aynıdır.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.07.2010, 15:37   #68
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4579 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
TripleDouble Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bana karşı verecek cevap bulamadığın için, ama düşüncelerimden ötürü bana saldırma ihtiyacı hissettiğin için imla kurallarını bilmediğimi iddia ettiğini bal gibi biliyorsun sandalli..
hatırlatayım istersen: mesajlarımdan sonra Türkçeyi kullanmayı bilmiyorsun, imla kurallarından bihabersin ama nutuk çekiyorsun dediğinde, neymiş bilmediğim söyle de öğreneyim demedim mi ben sana?
söyleseydin o zaman o kadar biliyorsan sandalli?
söyle de öğreneyim?
yoook ama bilmediğimi biliyorsun ama doğrusunun ne olduğunu bilmiyorsun
ilginç gerçekten
tipik akepe zihniyeti gördüm sizde
akepeli misiniz yoksa
karşındakinin kim olduğunu, ne düşündüğünü ve ne olduğunu bilmeden, ancak ona sataşma ihtiyacı duyduğun için sataşman seni sadece komik duruma düşürüyor.
şu konuda bak tartışmalarıma birçoğu az-çok konuyla alakalı
seninle tartışmalarıma bak..
neyle alakalı sandalli?
benimle düşüncelerimi, felsefelerimi tartışabilecek yeterliliğe sahipsen buyur yaz da tartışalım
ama eğer saçmalamaya devam edeceksen,
bu sana yazdığım son mesajdır.
karşımda duvar var bundan sonra..

Burada söz konusu olan ne bir fikir ne de bir fikre karsi olmak. Benim söylemek istedigim gayet acik, siz, sizin gibi düsünmeyenlere saygi duymadiniz, daha dogrusu kendinizi ve fikirlerinizi baskalarindan üstün gördünüz. Cley´e cevaben yazdiginiz yorum bunun en güzel ispati. Benim sözlerim kendini mükemmel bulan bilgi ve fikir sahibi oldugunu idda eden birineydi. Kendini kusursuz sayan insandan daha aciz kim olabilir ki? Bu tartismanin siyasetle alakasi yok ama sizin de siyaset hakkinda cok bilginiz yok. Benim de sizinle tartismaya hic niyetim yok.
Alt 14.07.2010, 23:59   #69
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 781 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Meger ne kadar sevmeyeni varmış Atatürk'ün kurmuş oldugu Cumhuriyet Halk Partisi'nin ! Sayın Başkanımız Kemal Kılıçdaroglu'nu Sivas'ımızda görmek için sabırsızlıkla bekliyoruz!
Atatürk'ün Göstermiş olduğu hedeften şaşmış bir CHP olduğu sevenleri azalmış olabilirmi sizce??

Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Meger ne kadar sevmeyeni varmış Atatürk'ün kurmuş oldugu Cumhuriyet Halk Partisi'nin ! Sayın Başkanımız Kemal Kılıçdaroglu'nu Sivas'ımızda görmek için sabırsızlıkla bekliyoruz!
Atatürk'ün Göstermiş olduğu hedeften şaşmış bir CHP olduğu için sevenleri azalmış olabilirmi sizce??

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....

Konu HaKaaN tarafından (14.07.2010 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaKaaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.07.2010, 10:33   #70
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Alıntı:
HaKaaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Atatürk'ün Göstermiş olduğu hedeften şaşmış bir CHP olduğu sevenleri azalmış olabilirmi sizce??

Atatürk'ün Göstermiş olduğu hedeften şaşmış bir CHP olduğu için sevenleri azalmış olabilirmi sizce??

Sizin de yerden yere vurduğunuz 12 Eylül faşist yönetimi binlerce masum insanları silip alıp yok ettiği gibi, diğer partilerin yanırsına Atatürk'ün kurmuş olduğu CHP'sinide kapatıp siyasi hayattan silmişti.
Ne yapıldı, demokratik haklar geri iade edilmeye başlayıp tekrar demokrasiye geçilince, yeniden canlanma sürecine geçmiştir CHP
Hatta darbeci anayasanın hazırladığı yüzde 10 barajına takılıp ilk seçimlerde barajı geçememiştir. Bu CHP nin suçu değildir.
Birlikte kapatılan diğer iktidar olmuş partiler birer eriyip yok olmuşken Sonraki seçimlerde hızla yükselişe geçen CHP yüzde 22 lere kadar çıkmıştır. Bu bence büyük başarıdır. Beğensekte beğenmesekte bu Sayın Deniz Baykal sayesinde olmuştur.
Şimdi ise yaşanan bir skandalla birlikte parti lideri değişmiş, yeni bir imaj yeni bir yüzle CHP dahada büyüyerek tek başına iktidar olacak konuma gelmiştir. Şunu hiç unutmayınki demokrasilerde muhalefet iktidarın tetikleyicisidir, doğrusuyla yanlışıyla eleştiriler getirerek doğruları bulma adına bu bir zorunluluktur. İktidara da saygılı olacağız, muhalefete de. Medeni insanlar gibi tartışabilmeliyiz, hep ben doğruyum hep benim dediğim olsun mantığı gelişmemiş geri kalmış toplumların benimsediği bir şekildir.

Bu arada size iki sorunm olacak yanıtlarsanız memnun olacağımdır.

Hakan Bey,
Bize Atatürk'ün göstermiş olduğu hedefi bir açıklarmısın? Ne imiş bizde bilelim.

Birde sana göre CHP'nin hangi duruşu yanlış, nasıl bir hedefe yönlendirirsiniz. Diyelim varsayalım ki iktidar sana göre ne yapmasını talep edersin?
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)