|
|
#61 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Kılıçdaroğlun'dan başkanlara içki yasağı! 12 Eylül referandumuna büyük önem veren ve partisinin tavrını 'Hayır'da, hayır vardır' sloganıyla açıklayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun referandum kampanyasında yaklaşan Ramazan ayı sürecini ne kadar önemsediği ortaya çıktı. Akşam gazetesinin haberine göre, Kılçdaroğlu'nun referandum çalışmalarının 10 Ağustos - 12 Eylül arasındaki son döneminin, 11 ayın sultanı olarak da kabul edilen Ramazan ayına denk geleceğini hatırlatarak, parti örgütüne ve kurmaylarına bu çerçevede bir dizi talimat verdiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Kılıçdaroğlu, bu yöndeki düşüncesini ilk kez geçtiğimiz cuma günü Ankara'da yapılan CHP il başkanları toplantısında il başkanlarına açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun, şu önerileri dikkat çekti: TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ Referandum için tüm gücümüzle çalışacağı. Hem genel merkez, hem milletvekili grubumuz, hem de parti örgütü teyakkuza geçip hep beraber bir çalışma yürüteceğiz. Ancak böyle başarı elde edebiliriz. İÇKİ SOFRALARINDAN UZAK DURUN Ramazan ayı da referandum kampanya sürecinin önemli bir bölümüne denk geliyor. Bu ayda muhafazakar kesimin, mütedeyyin insanların ve sade vatandaşlarımızın hassasiyetlerini göz önünde bulundurun. Sizlerden ricam 12 Eylül'e kadar içki sofralarından uzak durmanızdır. CAMİLERİ AKP'YE BIRAKMAYIN İftar çadırlarını ziyaret edin. Orucunu açan insanlarımızla buluşup sorunlarını dinleyin. Teravih namazlarını ve camileri AKP'ye terk etmeyin. AKP'nin yöntemleriyle çalışıp hem bunların gerçek yüzünü anlatın hem de boşluk kalmasını önleyin. KAMPANYA SÜRECİNDE EV EV DOLAŞIN: Referandum kampanyasında çok iyi çalışın. Bire bir insanlarla temas kurun. Ev ev dolaşıp, özellikle ev hanımları üzerinde çalışma yürütün. Ev kadınlarına emekli yurttaşlarımıza bilhassa önemli bir yer ayırın.
|
|
|
#62 | |
|
Yiğido
![]() ![]() TripleDouble Şuan
Tecrübe Puanı: 682
![]() |
Alıntı:
hatırlatayım istersen: mesajlarımdan sonra Türkçeyi kullanmayı bilmiyorsun, imla kurallarından bihabersin ama nutuk çekiyorsun dediğinde, neymiş bilmediğim söyle de öğreneyim demedim mi ben sana? söyleseydin o zaman o kadar biliyorsan sandalli? söyle de öğreneyim? yoook ama bilmediğimi biliyorsun ama doğrusunun ne olduğunu bilmiyorsun ilginç gerçekten tipik akepe zihniyeti gördüm sizde akepeli misiniz yoksa karşındakinin kim olduğunu, ne düşündüğünü ve ne olduğunu bilmeden, ancak ona sataşma ihtiyacı duyduğun için sataşman seni sadece komik duruma düşürüyor. şu konuda bak tartışmalarıma birçoğu az-çok konuyla alakalı seninle tartışmalarıma bak.. neyle alakalı sandalli? benimle düşüncelerimi, felsefelerimi tartışabilecek yeterliliğe sahipsen buyur yaz da tartışalım ama eğer saçmalamaya devam edeceksen, bu sana yazdığım son mesajdır. karşımda duvar var bundan sonra.. |
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39
Tecrübe Puanı: 748
![]() |
akepe sivas için verdiği sözlerin yarısını bile tutmadı hep atıp tuttu daha bölge hastanesinin temelini bile atamadı her şehire 2.üniversite açıldı sivas havasını aldı stadyum yapacaz dediler utanmasalar eski staddan daha küçük kapasiteli yapacaklar.Neyse hemşerilerim atıp tutuyorduk Sivastan akepeye oy yok diye bunu referandumda görecez ne kadar sözümüzün arkasında olduğumuzu
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Yiğido
![]() ![]() TripleDouble Şuan
Tecrübe Puanı: 682
![]() |
Alıntı:
%5'ini bile tutmadı desek daha doğru olur... |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı TripleDouble'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#65 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() |
Alıntı:
Herkes aynı düşünecek diye bir düzen, kaidemi var! Öncelikle fikirlere saygı! Siyasallaşsada evet demek ne demek? Şuanki yasa her ne kadar antidemokratik densede verilecek hukuk kararlarının, Bir siyasi parti liderinin iki dudağı arasında olmaktansa, hsyk'nın vereceği kararların geçerli olması taraftarıyım. Bu yeni yasa İktidarın yargıyı ele geçirme akp anayasasıdır. 12 Eylül darbeci faşist anaysayasasınada karşıyız, akp'nin şahsi menfaat anti demokratik siyasallaştırmak istediği yeni anayasasınada karşıyız. Onun içindir ki demokarsinin ırzına geçmek isteyenlere yıldızlı HAYIR!... |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#66 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#67 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Burada söz konusu olan ne bir fikir ne de bir fikre karsi olmak. Benim söylemek istedigim gayet acik, siz, sizin gibi düsünmeyenlere saygi duymadiniz, daha dogrusu kendinizi ve fikirlerinizi baskalarindan üstün gördünüz. Cley´e cevaben yazdiginiz yorum bunun en güzel ispati. Benim sözlerim kendini mükemmel bulan bilgi ve fikir sahibi oldugunu idda eden birineydi. Kendini kusursuz sayan insandan daha aciz kim olabilir ki? Bu tartismanin siyasetle alakasi yok ama sizin de siyaset hakkinda cok bilginiz yok. Benim de sizinle tartismaya hic niyetim yok. ![]()
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#69 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 781
![]() |
Alıntı:
Atatürk'ün Göstermiş olduğu hedeften şaşmış bir CHP olduğu için sevenleri azalmış olabilirmi sizce??
Medeni Acmaksa Bedeni! Hayvanlar İnsanlardanda Medeni.... ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN..... Konu HaKaaN tarafından (14.07.2010 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaKaaN'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#70 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı:
Sizin de yerden yere vurduğunuz 12 Eylül faşist yönetimi binlerce masum insanları silip alıp yok ettiği gibi, diğer partilerin yanırsına Atatürk'ün kurmuş olduğu CHP'sinide kapatıp siyasi hayattan silmişti. Ne yapıldı, demokratik haklar geri iade edilmeye başlayıp tekrar demokrasiye geçilince, yeniden canlanma sürecine geçmiştir CHP Hatta darbeci anayasanın hazırladığı yüzde 10 barajına takılıp ilk seçimlerde barajı geçememiştir. Bu CHP nin suçu değildir. Birlikte kapatılan diğer iktidar olmuş partiler birer eriyip yok olmuşken Sonraki seçimlerde hızla yükselişe geçen CHP yüzde 22 lere kadar çıkmıştır. Bu bence büyük başarıdır. Beğensekte beğenmesekte bu Sayın Deniz Baykal sayesinde olmuştur. Şimdi ise yaşanan bir skandalla birlikte parti lideri değişmiş, yeni bir imaj yeni bir yüzle CHP dahada büyüyerek tek başına iktidar olacak konuma gelmiştir. Şunu hiç unutmayınki demokrasilerde muhalefet iktidarın tetikleyicisidir, doğrusuyla yanlışıyla eleştiriler getirerek doğruları bulma adına bu bir zorunluluktur. İktidara da saygılı olacağız, muhalefete de. Medeni insanlar gibi tartışabilmeliyiz, hep ben doğruyum hep benim dediğim olsun mantığı gelişmemiş geri kalmış toplumların benimsediği bir şekildir. Bu arada size iki sorunm olacak yanıtlarsanız memnun olacağımdır. Hakan Bey, Bize Atatürk'ün göstermiş olduğu hedefi bir açıklarmısın? Ne imiş bizde bilelim. Birde sana göre CHP'nin hangi duruşu yanlış, nasıl bir hedefe yönlendirirsiniz. Diyelim varsayalım ki iktidar sana göre ne yapmasını talep edersin? |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|