Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Başbakan Erdoğan Sivas'a geliyor - Sayfa 7 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.08.2010, 16:44   #61
HasreT
Usta Yiğido

HasreT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HasreT Şuan HasreT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.11.2013 13:36

Tecrübe Puanı: 2604 HasreT isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Başbakan Erdoğan Sivas'a geliyor

Bu sene benim tanıdıklarımdan 4 aile Siavas tan göç etti, biri de malesef benim ailem dir göç edenlerden
Alt 24.08.2010, 17:17   #62
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1299 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Ben Sivas2ta böyle bir kalabalığı hiç görmemiştim.
Alt 24.08.2010, 17:28   #63
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4540 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Ben beni bildim bileli Sivas´ta issizlik var, Sivas´ta yoksulluk var, yillarin birikimini bu hükümete yüklemek ne kadar büyük bir haksizlik. Ben AK Parti hükümetini gelmis gecmis en basarili hükümet olarak görüyorum. Yillarca tamiri bile yapilamayan yollar duble yola cevrildi, demiryollari modernlesti, hizli trenler yakinda ülkenin her yerine ulasacak. Zamaninda sadece zenginlerin tasima araci olan ucak normal bir vatandasin binebildigi bir ulasim araci haline geldi. Bunlar benim gözlemlerim.
Alt 24.08.2010, 17:31   #64
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1299 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben beni bildim bileli Sivas´ta issizlik var, Sivas´ta yoksulluk var, yillarin birikimini bu hükümete yüklemek ne kadar büyük bir haksizlik. Ben AK Parti hükümetini gelmis gecmis en basarili hükümet olarak görüyorum. Yillarca tamiri bile yapilamayan yollar duble yola cevrildi, demiryollari modernlesti, hizli trenler yakinda ülkenin her yerine ulasacak. Zamaninda sadece zenginlerin tasima araci olan ucak normal bir vatandasin binebildigi bir ulasim araci haline geldi. Bunlar benim gözlemlerim.
Olur mu abi Sivas dışında yaşayan 4 milyon Sivaslının hepsi AKP zamanında göç etti haberin yok mu?

Alt 24.08.2010, 17:44   #65
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Beyler on yılki evvel vekil sayımızı hatırlayan varmı, Kaçtı ?
Bir dahaki seçimelrde vekil sayımız kaç olacak bilen varmı ?

Kimse sadece bu hükümet döneminde gitti demiyor zaten, bunların amacı göçü geri getirmekti, hanii? Yol yapmak her hükümetin görevidir, bunlar olamsa diğerleri yapacaktı elbetteki, başbakan kendi cebindende yaptırmıyor, milletin ödediği vergilerle. Türkiyede yaşayanlar bilir aldığınız nefesten bile nerdeyse vergi alınıyor hemde 70 çeşit vergi türü var elbette yapacaklar yok birde yapmasınlar.
Sanayisi olmayan yatırımı olmayan yere duble yol değil ne yaparsan yap ne olacakki? Her yıl 15 bin 20 bin göç veren bir ilin hali ne olur? Sanırım ilçe olmaya aday.
Alt 24.08.2010, 17:45   #66
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 821 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şimdi mitingden geldim arkadaşlar.Miting çok coşkulu ve kalabalıktı.sivastan en az %70 evet çıkar.bu kesin benim gözlemimce öyle.Başbakan sivasa müjdeler verecek diye gitmiştim mitinge ama ne müjde verdi ne de verdiği sözleri hatırladı.hatta bazıları bağırdı başbakanım stadyum diye ama duymamazlığına verdi.BENCE İŞİN ÖZETİ TAYYİP SİVASTAN İSTEDİĞİNİ ALDI VE 12 EYLÜLDEDE ALACAK SİVASA NE YATIRIM CANIM BOŞ VERİN GİTSİN OLACAK YİNE.
Alt 24.08.2010, 17:51   #67
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39

Tecrübe Puanı: 708 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yatırımlardan havasını aldı gene sivas
durmak yok göç yollarına sivas
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı tayfun5883'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.08.2010, 17:58   #68
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ben de devlet memuru olarak Sivastan Ankaraya göç ettim. Keşke Sivasta işsiz kalsaydım nufusumuz azalmazdı
Alt 24.08.2010, 17:59   #69
servet 58
Usta Yiğido

servet 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

servet 58 Şuan servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.12.2011 16:31

Tecrübe Puanı: 3676 servet 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herşey akp için

bir çivi yok sivasım için
servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.08.2010, 18:10   #70
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4540 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Beyler on yılki evvel vekil sayımızı hatırlayan varmı, Kaçtı ?
Bir dahaki seçimelrde vekil sayımız kaç olacak bilen varmı ?

Kimse sadece bu hükümet döneminde gitti demiyor zaten, bunların amacı göçü geri getirmekti, hanii? Yol yapmak her hükümetin görevidir, bunlar olamsa diğerleri yapacaktı elbetteki, başbakan kendi cebindende yaptırmıyor, milletin ödediği vergilerle. Türkiyede yaşayanlar bilir aldığınız nefesten bile nerdeyse vergi alınıyor hemde 70 çeşit vergi türü var elbette yapacaklar yok birde yapmasınlar.
Sanayisi olmayan yatırımı olmayan yere duble yol değil ne yaparsan yap ne olacakki? Her yıl 15 bin 20 bin göç veren bir ilin hali ne olur? Sanırım ilçe olmaya aday.
Yol yapmak her hükümetin görevidir diyorsun da abi, rahmetli Ecevit iktidar iken Sivas´a gitmistim, Ankara´dan Sivas´a kadar yollarda cizgi bile yoktu. Almanya´dan gelen biri icin farki farketmek cok zor degildi. Kendimi afrikada gibi hissetmistim, simdi arada daglar kadar fark var. Dedigim gibi uzun süre ayri kalinca degisimi daha iyi görüyorsun. Tabii görmek istersen.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)