![]() |
#7261 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Osman Öztunç
Mehmedim Gayrı anlatılmaz bu savaş bence Dağ taş konuşmuştu kendi dilince Hücum diye bir ses duydum ilk önce Sonra allah allah dedi mehmedim Ne ana ne sıla ne yar hayali Bir gör mehmetteki kükremiş hali Kırpmadı gözünü yağmur misali Mermi yedi havan yedi mehmedim Can askerim Öyle bire ihlas öyle imanki Secde eder cümle can ve bitki Bir temmuz akşamı allah şahitki Şaha kalkmış vatan idi mehmedim Bu akşpam yıldızlar saramış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir mehmedi mehmedim Can askerim............
![]() |
#7262 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
![]() Sagopa Kajmer----Ateşten Gömlek ...!!!
![]() ![]() |
![]() |
#7263 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 886
![]() |
![]() Sezen Aksu - Kurşuni Renkler
bir sabah saçlarını okşayıp da rüzgar izlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz yok olmaz erken daha biraz geç kalın ne olur hiç hazır değilim henüz ne olur baharlarımı bırakın bir süre daha tanıdık değil bana güz yok olmaz dur dur gidemezsin gözlerimin rengi dur bulutlara dönemezsin yok alamazsın beni deli zaman ömrüme o kurşuni renkleri süremezsin o gün başka renkte ağaracak biliyorum ve zorla değil ya o rengi hiç sevmiyorum ne olur sanki biraz daha zaman verseniz yıllar öfkenizi hiç mi hiç anlamıyorum. Not: Sezen Aksu'mun en ama en güzel ve özel parcalarindan biridir, rahmetli onno tunc'un ölümünden sonra bir daha asla söylememistir bu parcayi, en sevdiklerimdendir bu da...
![]() ![]() |
![]() |
#7264 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 991
![]() |
![]() Amy Macdonald - This Is The Life
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7265 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1278
![]() |
![]() Sevgilim yanlızlık kor bana
Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm sensizliği seçince Bilemezsin ne hal kaldı nede bi derman Sonu yoktu sevgimizin anlamıştım Ta en başından Bir sevda masalında Küçücük bir dünyada Sarılıp kollarında Ben uyumayı özledim Bir çılgın çığ düşsede Yüreğinin en derinine Sakın korkma aşkım Bu benden bir hediye Sana.. Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm sensizliği seçince Bilemezsin ne hal kaldı nede bi derman Sonu yoktu sevgimizin anlamıştım Ta en başından Bir sevda masalında Küçücük bir dünyada Sarılıp kollarında Ben uyumayı özledim Bir çılgın çığ düşsede Yüreğinin en derinine Sakın korkma aşkım Bu benden bir hediye Bir sevda masalında Küçücük bir dünyada Sarılıp kollarında Ben uyumayı özledim Bir çılgın çığ düşsede Yüreğinin en derinine Sakın korkma aşkım Bu benden bir hediye Sana.. Yusuf Güney Bir Sevda Masalı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
![]() |
#7266 |
Navigator
![]() Sami Yusuf
Hasbi Rabbi TÜRKCE: Affeder gunahi Allahu Allah Alemin padisahi Allahu Allah Yureklerin felahi Allahu Allah Isit Allah derdimi, bu ahlarimi Rahmeyle, bagisla gunahlarimi Hayreyle hem aksam hem sabahlarimi [Nakarat]
![]() |
#7267 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ABDURAHMAN ÖNÜL
GÖNLÜMÜ VERDİM RESULE |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7268 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Abdurrahman Önül Cürmüm ile geldim sana: Ey rahmeti bol padişah¸ Cürmüm ile geldim sana¸ Ben eyledim hadsiz günah¸ Cürmüm ile geldim sana. Hadden tecavüz eyledim¸ Günah deryasın boyladım¸ Malum sana ben neyledim¸ Cürmüm ile geldim sana. Utanmadım hiçbir zaman¸ Ettim günah gizli ayân¸ Vurma yüzüme el-amân¸ Cürmüm ile geldim sana. Aslım bir damlacık meni¸ Halk eyledin ondan beni¸ Seviyorum rabbim seni¸ Cürmüm ile geldim sana. Gerçi çoktur fıskı fücûr¸ Sayılmaz bendeki kusur¸ Fakat senin adın gafur¸ Cürmüm ile geldim sana. Günahımla dolar cihan¸ Sana ayân zâhir nihan¸ Boldur sende elbet ihsan Cürmüm ile geldim sana. Adın senin gaffâr iken¸ Ayıp örten Settar iken¸ Kime gidem sen vâr iken¸ Cürmüm ile geldim sana. Doğru bir kulluk etmedim¸ Rızan üzere gitmedim¸ Emirlerini tutmadım¸ Cürmüm ile geldim sana. Milyonlarca etsem günah¸ Sensin öyle bir padişah Lâ-taknetû yeter penah¸ Cürmüm ile geldim sana. İsyanda Kuddusi şedîd¸ Kullukta bir battal pelîd¸ Kesmem senden asla ümîd¸ Cürmüm ile geldim sana.
![]() |
#7269 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() nihat hatipoğlu cuma sohbeti
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7270 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.02.2014 13:13
Tecrübe Puanı: 807
![]() |
![]() Şebnem Ferah-Artık kısa cümleler kuruyorum
Sizi bilmem, ama ben karar verdim. Su gibi duru olup hep akmaya, Başka sular tanıyıp, çoğalmaya, Dalgalanmaya, taşmaya... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Yalnız mıyım insanlar içinde? Arkadaşlarım, aşklarım içimde. Yara aldım bundan iki yıl önce, Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda. Kabullendim herşeyi olduğu gibi. Yola çıktım, yarınlara... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Bakıyorum aynaya her gece, İçim rahat, biraz yorgunum sadece. Hayatıma giren herkese, Yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle Teşekkürler, büyüyorum sizinle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 32 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 32 Misafir) | |
|
|