![]() |
#7411 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() **** Tadasım Gelir****
Öyle aşığım ki gül yüzlüm sana, Canını canıma katasım gelir, Güzel bakışları çok görme bana, Gönlümden gönlüne akasım gelir. Öteye gidişin kalbim eziyor, Gönül aşık sana senle geziyor, Dudak şeker dilin bala benziyor, Hem gece hem gündüz tadasım gelir. Aşık olmuşum ben sende ki gize, Adın türküm oldu takılmış söze, O güzel yüzünü çok görme göze, Sabahtan akşama bakasım gelir. Taşı gel benimle aşkını taşı, İndirme gözümden kan ile yaşı, Çatma bana n´olur o kalem kaşı, Başına gülleri takasım gelir. Seni sevdim diye artar rakibim, Bitmez bitmeyecek aşkı takibim, Gönlümün sahibi. canım habibim, Senin için kalbi yakasım gelir. Aşkımız dünyada senle ilk olsun, Aksın yüreğinden gönlüme dolsun, Yaşamsın, neşesin, tutulan dalsın, Seni yüreğime sokasım gelir. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#7412 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇİRKİN KIZ58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.12.2009 17:06
Tecrübe Puanı: 711
![]() |
![]() Geldim siteye herkez terk eyleye
Nereye gitmişler ozanlar nereye Çirkin tatilde idi geldi memlekete Anasına bacısına gardaşına el öpmeye Gurbet bu işte döndüm yine Uludere eline sağa sola baktım kalmamış ozan bana kalmış meydan yazamda gülem ![]() çirkin selamı veremde kaybolam gidem cevap gelirsede biraz gönül eyleyem ![]() Konu ÇİRKİN KIZ58 tarafından (30.07.2009 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7413 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() Alıntı:
Sen bana yazacagını seç Kendi kendine gülüyorsun Yoksa akıldan oldunmu felç ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7414 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1449
![]() |
![]() Ozan olan atışır her halikarda
Metin ozan bu gün çok efkarda Eğer karşısın da tutunacak birini bulursa Sıralayacak dörlükleri ard arda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7415 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir ozan burda bir ozan orada kalmış
Sorun hele bizim ozanlar neolmuş Yazılan yazılar sararmış solmuş Bizim ozanlara benzemii gelele geleleee ![]()
![]() |
#7416 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() Burnumda bitiyor sevmedigim çiban Kendini güzel oldum sanıyor Kürkü giyince dünkü çoban Kendini padişah oldum sanıyor Üstüne vazife olmayanı alıyor Günlerdir aynı telden çalıyor Küfrünü kelime oyunuyla salıyor Kendini laf ettim sanıyor Zorluk görmemiş çünkü daha toy Beynini ölçersek kuşlarla aynı boy Seçimden seçime kullanınca oy Kendini vatandaş oldum sanıyor Müslümanım desede bilmez dinini İslamı yaşayandan çıkarır kinini Dalgaya alarak din alimini Kendini komik oldum sanıyor Barikatım varya benim kanımca Bu aslını unuttu şehire varınca Okullar bitirip diploma alınca Kendini adam oldum sanıyor Not:Hedefi vurmak dileğiyle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7417 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gönlümün sevdası
Gitmiyor başımdan aşkın belası, Kalamam belkide diri sevdiğim, Yaktı beni güzel gözün elası, Uğruna yakarım seri sevdiğim, Aşık etti beni gözlerin nuru, Sevdasız gönlümün dalları kuru, Aşkın yoksa serde yüreğim yarı, Aşkınla kalbimi bürü sevdiğim. Gözlerinden doğdu sevdan özüme, Sen baktıkça ışık gelir yüzüme, Uzanıp uyusan hergün dizime, Tenini hissetsin deri sevdiğim. Doldursam aşkımı taşardı dere, Koşarım ardından gittiğin yere, O güzel adını yazmışım sere, Güzelliğin destan peri sevdiğim. Kavurdum gönlümü aşkın oduna, Kalbimde ki aşkın düştüm yadına, Doyamadım yarim senin tadına, Gönlümün sevdası, biri sevdiğim. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#7418 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1449
![]() |
![]() Ozanlar dinler olmuş üfürükçüleri
Ozanların benim en küçükleri ![]() Haydi ozanlar alın sazı elinize Geçin atışmak için geçin yerinize...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7419 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() fırtına110 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.02.2014 14:10
Tecrübe Puanı: 607
![]() |
![]() bi kral olamadım
kralluklar yıkılıdı gönlüme sevda olacak bir yarda bulamadım
![]() |
#7420 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Atatürk'üm yol göstermiş şaşılmaz Akort ettim sazımı kimse susturamaz Söylerim söylerim beni kimse anlamaz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SitemiziN EnlerI | Mert5858 | Forum oyunları | 641 | 31.05.2012 16:48 |
Sitemizin Boy Ortalaması | ero | Arşiv | 112 | 02.01.2010 13:21 |
Halk Ozanları Sivas Buluşması | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 01.12.2008 14:58 |