![]() |
#7411 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.02.2014 13:13
Tecrübe Puanı: 818
![]() |
![]() Kenan Doğulu-Olmaz
Git beni düşünme Git kalbimi de götür Zaten sende kalsın çok yormuşsun çok üzmüşsün Git güvenimi götür inancımı öldür SON UMUDA BİR TOKATTA SENDEN OLSUN,VUR... Olmaz bu bize yapılmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Olmaz bu bize yakışmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Korkarım aşkımın şiddetinden Duy sessiz çığlığım bu Nadir bulunur su Düşün NE DERİN mevsimlere renk katmışız Biz artık biz yok mu Dur ölümü gör otur Öyküme ömrünü kat ihtiyaç budur Olmaz bu bize yapılmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Olmaz bu bize yakışmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Korkarım aşkımın şiddetinden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7412 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivaslıymış
Yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça o gülüyor kim olduğun, söylemiyor Hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış … Yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça ,o gülüyor kim olduğun söylemiyor Hem cilveli hem ,nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış Gözlerin gül açıyor ben yanaşsam o kaçıyor Sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor Hem cilveli hem nazlıymış Can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi.. Öğredimki sivaslıymış sivaslıymış Hem cilveli hem, nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış
![]() |
#7413 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() pusatoğlan Şuan
![]() Son Aktivite: 18.06.2009 11:50
Tecrübe Puanı: 603
![]() |
![]() Emre aydın-Bu kez anladım
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7414 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 776
![]() |
![]() kazım koyuncu yar senin sebebune
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7415 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 783
![]() |
![]() SAgopa kajmer---VAsiyet ..!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#7416 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 830
![]() |
![]() Ozan Arif - Karar Milletin
![]() ![]() |
![]() |
#7417 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5494
![]() Faruk Tinaz
Sana Öyle Hasretim ki Bir çabam yok varam diye. Yandım amma susuzlktan, İçmiyorum haram diye. Bana cansın gönlüme yar, Nasıl tatlı özlemin var, Dolaştırsan diyar diyar, Bir gün demem bir gün demem aman diye.. Gözüm sende gönlüm sende, Ben yok oldum artık bende. Çağırsan da gel desen de, İnan gelmem inan gelmem ferman diye..
![]() |
#7418 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 776
![]() |
![]() dursun ali erzincanlı...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7419 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Güzelim
dağlarıma karlar düşer bazen böyle uzakta çok narindir o sevda bir ayağı tuzakta o sevdaya biz de şiir yazak da şiir nasıl olurmuş görüversin güzelim ellerim saçlarında işte orda sevda var gözlerim gözlerine aşk ateşiyle bakar yüreğim senindir hep sana çarpar sen sevdayı gecelerde besledin mi güzelim sevdayı bilmez herkes hep kendini kandırır parası var ya sevdayı aldım sanır bakarsın bir köşede yapayalnız kalır sevda satın almaya hiç kalkışma güzelim
![]() |
#7420 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5494
![]() Leman SAM
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gül Güzeli Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim.........
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|