![]() |
#7731 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() kafamı dinliyorum ama hiç ses çıkmıyor acaba bozukmu ,yoksa düğmeye basmayımı
unuttum. zeki müren. akşam olur gizli gizli ağlarım kaderin dilinden iyi anlarım keder öğütmekle geçti yıllarım beni değirmende taşa döndürdün çok şükür gurbeti bitirdim derken yolumu yeniden başa dödürdün lanet olsun sana ey zalım felek ömrümü çarkında boşa döndürdün |
![]() |
![]() |
![]() |
#7732 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1275
![]() |
![]() GÜLBEN ERGEN OGUZHAN KOÇ DÜETİ
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dize gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata
![]() |
![]() |
#7733 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aslı Güngör & Ferhat Göçer
Dön gel yel yeter dön gel yeter Ne acı hüzün gelip gücüyle övünür Bir hayat büyük yasa bir anda bürünür “Gitme kal” desem dönüp kızardım kendime Sensiz ilk güneş bilmez, birazdan görünür Aslı Güngör Bir an önce O dönünce Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok Aslı Güngör Ferhat Göçer Dön gel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel............
![]() |
#7734 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ben küskünüm feleğe
düştüm bitmez çileye nerelere gideyim kara bahtım gülmeye Ben küskünüm feleğe düştüm bitmez çileye ben ne ettim feleğe verdi bana bu derdi yıllardır hep hasretim şu gönlü güldürmeye Ben küskünüm feleğe düştüm bitmez çileye funda arar
![]() |
![]() |
#7735 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 768
![]() |
![]() Gökhan Türkmen----Büyük İnsan ..!!
![]() ![]() |
![]() |
#7736 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() fadomii Şuan
![]() Son Aktivite: 02.12.2010 22:27
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
![]() sıla -inşallah
çok güzel şarkı tavsiye ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7737 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sagopa Kajmer - Muamma
Yine kızarıyor sigaramın ucu Görünmüyor hayallerimin ucu bucu Haydi ver sevinci,hüznü bir bebek gibi kollarıma Sular dök beni bekleyen yollarıma Ben birazdan yolcuyum Yeditepenin etrafı misk-i amber rahiyası Yanımda güzeller güzelinin has salihası Şu içimde yılların bıraktığı atıklar Ve bana eşlik eden binlerce ses var, Kısılmasınlar onlar! Ey Yolcu dostum! Ayakların rehberindir senin dostun soğuk esen yellerdir Tüm insanlık senin gözünde eldir. İçecek suyun gözlerinden taşan seldir. Bu ödenecek bedeldir. Gücümün yettiğince öcümün ağırlığınca sözümün kuvvetince çabalarım. Gidilebilecek en uzun yollara kendimi hazırlarım Bu mecazlardan geçip en hakikiye gidelim Cemaliba kemale seyredelim Nakarat Ulaşılacak saadete kaç kapı daha var Açtım açtım kapıları girdim Bomboş evlere vardım Yardım lazım bana şansım yaver Sanmaa,Hiç hoş değil gördüklerim ammaa Emin değilim herşey muamma Verse2 Ortalarında biyerlerdeyim ömrün bana göre Belki yarına varmam mucize Şu anın değeri varya diğerlerinin değersizliğini anlatmamam garya Zamana göre değişir değişmeyecek sandığın (Kastr!) Oyun ve sanki hiç sona ermeyecek sandığın Aynı ılık çorbaydı oysa ekmeğini bandığın Duydukça soğur herşey soğudukça ölür ateş Kovdukça varır şeytan,vardıkça kişner küheylan Ve sonbaharda ölmekte kış canlanırken Ve ilkbaharda terketmekte yaz efillenirken Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen Bir veda eder gülmeyi öğrenmeden. Bu aciz benzetmeler olmasa bakacak aynam olmazdı Kendini görebileceğin başka bir yer varmıydı (Söyle!) İnsan kadar kendine güvenen bir aciz görmedim İnsan kadar nankörünü bahsettiğiniz kedilerde bile görmedim Ben hayatı terazimde tarttım arazimde güneşe yüzümü dönüp yattım Oysa güneşi bile söndürdü üzüntüler Neyse boşver deyip arkalarına bakmadan yürüdüleeeer. Nakarat Ulaşılacak saadete kaç kapı daha var Açtım açtım kapıları girdim Bomboş evlere vardım Yardım lazım bana şansım yaver Sanmaa,Hiç hoş değil gördüklerim ammaa Emin değilim herşey muamma
![]() |
![]() |
#7738 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() betüs58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.02.2010 21:07
Tecrübe Puanı: 825
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7739 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() Grup Türkü
Yarinimsin Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatlı sözümsün, benim iki gözümsün. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatli sözümsün, benim iki gözümsün. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı.
![]() |
#7740 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() günün gelişen sabah haberleri
![]() |
Konuyu Toplam 18 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 18 Misafir) | |
|
|