|
|
#7751 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Eşref Ziya - Senai Demirci / Cenazeme gelir misin?
|
|
|
#7752 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SEN VARSIN
Gönül tezgahında şiir dokudum İplik iplik nakışında sen varsın Aşk yolunun kanununu okudum Madde madde yokuşunda sen varsın Fikir vadisinden bir ırmak geçer Eğilir selviler suyundan içer Bağrında ay doğar zambaklar açar Sessiz sessiz akışında sen varsın Öz suyusun hayat denen şişenin Nedenisin keder ile neşenin Sevda cephesinde şehit düşenin Donuk donuk bakışında sen varsın Hep senin renginde görünür bahar Yaprakta yeşilin gülde kokun var Yama yama kalbimdeki yaralar Sıra sıra dikişinde sen varsın Gidip de yorulma çok uzaklara Sen; seni gel benim içimde ara... Umut güneşimin mor bulutlara Girip girip çıkışında sen varsın
|
|
|
#7753 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdagülü Şuan
Son Aktivite: 02.02.2010 09:47
Tecrübe Puanı: 864
![]() |
ıslandı secadem _Mehmet Seyitoğu
|
|
|
#7754 |
|
Moderator
kafamı dinliyorum tabi ses gelirse
|
|
|
#7755 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zara'dan çok güzel bir Amasya türküsü dinliyorum
Tek kapıdan çıktım yüzüm peçeli..
|
|
|
#7756 |
|
Moderator
abdurahman önül
......................... cennetine
|
|
|
#7757 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5498
Ferdi Tayfur
Yeter Sira sira daglar gibi yollarima dizildin selvi boyun ile hep karsimda suzuldun be zalim suzuldun kara kaderimmisin su anlima yazildin beni hasretinle aglattigin gel gel gel yeter beni yoklugunla soylettigin gel gel gel yeter bir gorunup bir yok oldun gozume esir ettin isven ile nazina inanmazsan yeminime sozume sen sevme sevdigimi bil yeter guvenmezsen yeminime sozume sen sevme sevdigimi bil yeter gonlumun isyani dondu sevgiye yasamam belki de cikmam seneye sevenlerin cektikleri cileyi dosta degil dusmanima sor yeter asiklarin cektikleri cileyi mecnun ile leyla'sina sor yeter oksayip sacini seni sevmeden bir gun olsun mutluluga ermeden gocersem dunyadan son bir defa gormeden dua etme basucumda dur yeter cicek atma mezarima gel yeter gel yeter buda bana yeter, yeter.............
|
|
|
#7758 |
|
Yeni Yiğido
![]() sibely58 Şuan
Son Aktivite: 11.09.2009 21:56
Tecrübe Puanı: 604
![]() |
ben şu anda bir şey dinlemiyorum yalnız kitap okuyorum çok çok severek okudum ALACAKARANLIK 1 serinin 2. kitabını bugün alıp hemen okumaya devam edicem herkese tavsiye ederim sürekleyici gerilim aşk bağlılık üzerine konular işlemiş çok hoş bu arada sinema filmine çevrilmişti 1.si 2.side yolda
|
|
|
|
|
|
#7759 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5498
Grup Türkü
Yarinimsin Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatlı sözümsün, benim iki gözümsün. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatli sözümsün, benim iki gözümsün. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı.
|
|
|
#7760 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
Son Aktivite: 28.11.2015 17:33
Tecrübe Puanı: 713
![]() |
ALEXANDER RYBAK - fairytale (: PERİ MASALI
|