![]() |
#7781 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1446
![]() |
![]() Justin Timberlake - Like I Love You
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7782 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SAMI YUSUF
HASBIRABBI O Allah the Almighty Allahu Allah Protect me and guide me Allahu Allah To your love and mercy Allahu Allah Ya Allah don't deprive me Allahu Allah From beholding your beauty Allahu Allah O my Lord accept this plea Allahu Allah [Nakarat] Hasbi rabbi cellallah Allahu Allah Ma fi kalbi ğayrullah Allahu Allah
![]() |
#7783 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() Toygar Isikli
Kalbimdeki Sanci gönlümdeki küçük bir ask oyunu bu böyle gitmez bilmiyorum ben sonunu dudaklarimda ask kalbimdebir sizi her günüm gözyasi her animah aci bekliyorum gelir misin söyle agliyorum bile bile yaniyorum yine bana kalir senden çektigim aci neden beni bulur bitmek bilmeyen sanci Gönlümdeki küçükbir ask oyunumu Böyle gitmez bilmiyorum ben sonumu Dudaklarimda ask Kalbimdebir sizi Her günüm gözyasi Her anim ah aci Bekliyorum gelirmisin söyle Agliyorum bile bile yaniyorum Yine bana kalir Senden çektigim aci Neden beni bulur Bitmek bilmeyen sanci Yine bana kalir Senden çektigim aci Neden beni bulur Bitmek bilmeyen sanci........
![]() |
#7784 |
Moderator
![]() Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
#7785 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 762
![]() |
![]() gökhan özen yorgunum dinliyorum
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7786 |
Moderator
![]() müslüm gürses
.......................... bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere
![]() |
#7787 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Tual-kasım.........................
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7788 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 762
![]() |
![]() ferhat göçer cennet ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7789 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7790 |
Moderator
![]() müslüm gürses
gözlerimde duman duman yaş arzularım hep yarım kaldı Allahım ne günah işledim yüreğimi sancılar sardı ağlattı kader ağlattı kader gülmek istedikçe ağlattı kader mutluluk sır oldu ben bilemedim gülmek istedikçe aşlattı kader doğduğuma pişman olmuşum hayat yolunda yorulmuşum yaşamayı ümit ederken ah bir aşk için ziyan olmmuşum
![]() |
Konuyu Toplam 18 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 18 Misafir) | |
|
|