![]() |
#7801 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() m.gürses
..................... Gülen çehreleri sahte dostları Aldana aldana öğrendim artık Ne seven isterim ne vefalı bir dost Aldana aldana öğrendim artık Dostum gölgem olur sessiz sedasız Yanlızlığımda var ne arasanız Yaşarım sevdasız yaşarım aşksız Aldana aldana öğrendim artık Kim bilir daha neler günler gelecek Kim bilir bu gözler neler görecek Aynadaki çehre en acı gerçek Aldana aldana öğrendim artık Dostum gölgem olur sessiz sedasız Yanlızlığımda var ne arasanız Yaşarım sevdasız yaşarım aşksız Aldana aldana öğrendim artık İyi günde herşey iyi oluyor Kötü günde herşey kötü oluyor Can ciğer olanlar artık olmuyor Aldana aldana öğrendim artık
![]() |
#7802 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sıla - İnşallah
İnan kalmadı sonunda dermanım Dün bütün gece oturdumda ağladım Hekimde yok çaresi Dile kolay kalbe zor söylemesi Hekimde yok çaresi Dile kolay kalbe zor söylemesi Sende hava kışa dönmüştür Eminim ellerin dizlerini dövmüştür Bi ışık yakmaz hayat Mecur ayrılığımız Aşka küstürmüştür İnşallah unutursun unutursun sen de Kendimi avuturum uyuturum ben de İnşallah unutursun unutursun sen de Kendimi avuturum uyuturum ben de Zamanla unuturum ben de
![]() |
#7803 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslii58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.10.2009 19:05
Tecrübe Puanı: 640
![]() |
![]() Ebru Gündes Kizil MAvi
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7804 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 768
![]() |
![]() Gökhan Tepe-----Vur....
![]() ![]() |
![]() |
#7805 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kurtlar unutmuş artık yay denilen nesneyi, amerikana verdik cenk denilen mesleği
Burnumuzda tütüyor çinlinin kan kokusu, elimizden yitiyor yüce dünya beyliği Burnumuzda tütüyor rusların kan kokusu, elimizden yitiyor yüce dünya beyliği Kan koksun buram buram kan kan kan kan.Nasıl gelecek turan kan kan kan kan Kan koksun buram buram kan kan kan kan.Çok kanamıştır yaram kan kan kan kan Üzgün dururlar bakma, eli kafaya takma, tek sağlam baş bırakma dünya için Üzgün dururlar bakma, eli kafaya takma, tek sağlam baş bırakma acun için Sen acunda neylersin, hep şehadet söylersin türki sen sen askersin ibreditim hak değil Sen dünyada neylersin, hep şehitlik söylersin, çünkü sen sen askersin mükreditim hak değil Kan koksun buram buram kan kan kan kan. nasıl gelecek turan kan kan kan kan Kan koksun buram buram kan kan kan kan korkma elinde Kuran kan kan kan Türk isen sen askersin hep dünyada neylersin. Ve Fatihlerin feyzine yıkılsın kaleler Gökten bir Başbuğ Kürşad’la diz vursun kabenin huzurunda. Yemin olsun,Gök girsin kızıl çıksın Alınacak öcü Türkmenin,Kafkasın,Çeçenin ve uluğ Türk’lerin Yemin olsun,Gök girsin kızıl çıksın Dağ gibi çerilerin tokatları patlasın hainlerin ensesine. Yemin olsun,Gök girsin kızıl çıksın Kan koksun buram buram kan Nasıl gelecek Turan Kan koksun buram buram kan kan kan Hep kanamıştır yaram Kan koksun buram buram kan kan kan Korkma elinde Kuran Ozan Ünsal
![]() |
#7806 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sagopa Kajmer&Kolera------Beslenme Çantam..!
Sokak lambasıyım bir an beni görenler önünü gördü. Beni göremeyenlerse karanlığa karşı sövdü Küfür kafir demedi ayyaş geceye şöyle seslendi: Ne zaman ki çilem dolar şişem boşalır Ne zaman ki gözüm dolar içim boşalır Yağma yağmur sağanak bu sağanak için yok sığınak..
![]() ![]() |
![]() |
#7807 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 883
![]() |
![]() Tuğba Özerk - Bitter Çikolatam
Sezen Aksu - Uslanmadım Sertab Erener - Bu Böyle muhtesem bir parcay bu ya, heleki mustafa ceceli versiyonu
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (20.06.2009 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7808 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sıla---Dön Demeyi Unuttum ..!!
![]() ![]() |
![]() |
#7809 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 883
![]() |
![]() Meyra & Ferhat Göcer- Son sevdigim
![]() ![]() |
![]() |
#7810 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 988
![]() |
![]() Kenan DOĞULU - Rütbeni Bileceksin !!!
![]() |
Konuyu Toplam 16 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 16 Misafir) | |
|
|