|
|
#71 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu isi siradan bir vatandas yapsa ben de derdim adamin özeli, size ne hukuk cözer diye ama yapan kisi milyonlarca insanin lideri olaya o acidan bakinca elestirilmesi ve üzerine gidilmesi normal. Haa bir de Baykal olayi inkar etmiyor, yapmadim demiyor sadece komplo diyor. Burada sorusturulacak olan Baykal´in kacamagi degil kaset olayidir. Ülkemizde zina yapmak zaten bir suc icermiyor. O acidan Baykal rahat bence.
![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#72 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() h.a.y. Şuan
Son Aktivite: 31.01.2012 00:26
Tecrübe Puanı: 641
![]() |
abi zaten o olayı dindar bir insan yapsa ne hak ne hukuk kalırdı. çoktan linç edilirdi..
dindar demeyelim de muhafazakar kesimi temsil eden biri diyeyim..sanki baykal dindar değilmiş gibi mana çıktı. Konu h.a.y. tarafından (13.05.2010 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı h.a.y.'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#73 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2016 14:48
Tecrübe Puanı: 1205
![]() |
sucunuda kabul etmior komplo diyor, hukumet yapti diyor, utanmaz adam
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı serhat_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#74 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
Erdoğan ağır konuştu
'Eşlerine ihanet edenler mağdur olamaz' Ana muhalefetin içinde ne olur ne olmaz o bizi ilgilendirmiyor. Herhalde MİT’i ana muhalefet lideri yönetiyor. Madem biliyor, belgelerim var diyordu bunları niçin yargıya taşımadı? Sayın Hikmet Sami Türk’ün güzel bir sözü var. Baştan beri komplo komplo dedi, komplo dediyse bu gizli buluşma iddia ediliyorsa, gerçekten gerçekleştiyse ki, ana muhalefet lideri böyle bir şey yapmadığını söylemiyor, kaldı ki biz bu işin içinde olmayacağımı söyledik. Ama zorla bizi de sokma gayretine girdiler. Bizi de buna bulaştırıyorlar. Benim en çok üzüldüğüm konu şudur. Türkiye’nin toplumsal ahlak değerleri açısından bir erozyona uğratılma gayreti var. En tehlikeli olan yanı bu. En önemli güç toplumsal ahlakımızdır. Bunun üzerinde spekülasyona girenler var, mağdurlara oynayanlar var. Kusura bakmasınlar bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Eşlerine ihanet edenler, bu toplumda biz mağdur olarak göremeyiz. Hangi tarafta, hangi düşüncede olursa olsun, kim bunu yapıyorsa, bunu nasıl olurda mağduriyet olarak gösterebiliriz? .............................. .............................. .............................. ........ Baykal'dan Erdoğan'a Yanıt... Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, ''(Siyasi hayatımın 4 yıl önce biteceği..) iddiaları, CHP'ye yönelik ikinci komplo girişimidir. Gerek komplocular, gerekse (Bu sır mezara kadar bizimle kalacak) diyenler, iftiranın da, komplonun da hesabını vermekten kurtulamayacaklardır'' dedi. Baykal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü sözleri ile ''Siyasi hayatı 4 yıl önce bitecekti'' iddialarına ilişkin gazetecilerin soruları üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Deniz Baykal, açıklamasında şunları kaydetti: ''Başbakanın görevi dedikodu yapmak değil, gerçekleri aydınlığa kavuşturmaktır. Başbakan, en kaba biçimde hukuk ve ahlak kurallarına tecavüz eden komploların sorumluğu altında ezilen, bu nedenle de dedikodulardan medet umar durumdadır. Dünyanın hiçbir ülkesinde bu düzeye yuvarlanmış bir başbakan örneği yoktur. Yıllardır, 'kutsal, mahremiyete saygı gösterilmesini, siyasetin buralara taşınmamasını' savunduğunu söyleyen Başbakan'ın ne kadar samimiyetsiz olduğu yaptığı açıklama ile bir kez daha açıkça ortaya çıkmıştır. Başbakanın CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa etmiş bir siyasetçi karşısında bile, içine sürüklenmeye başladığı telaş ve tedirginliği anlıyorum. Başbakan bu telaş ve tedirginliği nedeniyle komployu aydınlatmaya çalışmıyor, tam tersi komplolardan yararlanmaya çalışıyor. Ancak ne yaparsa yapsın, Başbakanın içine sürüklendiği fitne, fesat, dedikodu siyaseti bile onu kurtarmaya yetmeyecektir.'' ''BAŞBAKAN'IN LÜTUFUNA İHTİYACIM YOK'' Eski CHP Genel Başkanı Baykal, ''Siyasi hayatı 4 yıl önce bitecekti'' iddiasına ilişkin olarak da şunları kaydetti: ''(Siyasi hayatımın 4 yıl önce biteceği..) iddiaları, CHP'ye yönelik ikinci komplo girişimidir. Gerek komplocular, gerekse 'bu sır mezara kadar bizimle kalacak' diyenler, iftiranın da komplonun da hesabını vermekten kurtulamayacaklardır. Başbakan engellemişmiş... Açıkça söylüyorum Başbakan'ın lütufuna ihtiyacım yok. Kim ne biliyorsa açıklasın, çıksın söylesin. Kimse karnından konuşmasın. Başbakan, bu yöndeki açıklamalarla komplocu kimliğini, entrikacılığını örtbas edemez'' AA
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#75 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün karısına ihanet eden yarın nelere ihanet etmez ki?
Baykal'dan en başından beri nefret ediyorum.Pislik bir düzen kurulmuş,bazıları da çıkmış açlık grevi yapıyor.Allah biliyor onlar da Baykal'dan ekmek kazananlardır.Baykal bu ülkeye hiçbir şeyi verememiştir,hatta "muhalefet" bile verememiştir.Bu adamı atın bir yazlığa karışmasın memleket işlerine falan!
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#76 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19
Tecrübe Puanı: 800
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#77 |
|
Usta Yiğido
Parçalandı Altı Ok!
Artık bu sonuncu şok! Bundan böyle CHP Adında bir parti yok! (N.F.K.)
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#78 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 756
![]() ![]() ![]() ![]() |
Artık bir cevapta ben yazayım değil mi
![]() Tüm yorumları dikkatle okudum.Kimisi Baykal ve Chp'den nefret ettiklerini belirterek yorumlarını yapmış,suçlamış,dalga geçmiş,kimisi özel hayatın bu şekilde insanlara yansıtılmasını hatalı bulmuş.Ama bunların arasında en çok ilgimi çeken,sadece ve sadece Arif Coşkun abimizin yorumları.Tüm yazılanlardan farklı,istifanın ilk gününden beri her yorumunda diyor ki; Yapılan şey affedilemez ama olayın iç yüzü anlaşılmadan,yargısız infaz yapılması doğru değil... Her mesajında bunu üstüne basa basa belirtmiş.Bekleyip sonucu göreceğiz demiş ama nerdeeeeeee.Kim bekleyecek sonucu abi,dedikoduyu seven bir millet olarak ortaya atılan bir iddiada biz hemen suçluyu çıkarır,kalemini kırar,ipini çekeriz.Bu kadar basit işte herşey... Yıllardır Baykal'ın Chp'nin yakasından düşmesini bekleyen biri olarak,bu şekilde istifa etmesini üzücü buluyorum.Hırsızın hiç mi suçu yok deyip duranlar,zina yaptı,bunun ötesi mi var diyenler,özelinize bu derece müdahele edilmesi hoşunuza gider demek ki.Kim bilir Baykal gibi (sadece bir idda olarak belirtiyorum) kaç kişi vardır.Yakalanmamışlardır ya da gizli kameraya! çekilmemişlerdir o ayrı... Madem ki öyle veya böyle istifasını sundu,bundan sonra da Chp'nin başına gelmesi taraftarı değilim.Ha,Baykalsız Chp daha mı iyi,daha mı kötü olur orası tartışılır.Ama artık Chp'nin başında Kılıç-DAR!-oğlu'nu görmek isterim... Hayırlısı...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı madımak_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#79 |
|
Usta Yiğido
Şunu yeniden belirtmekte fayda var galiba. Baykal bir lider, milyonların oy verip seçtiği bir parti lideri. Liderleri normal vatandaştan ayrı tutmak gerekir. Liderler bu benim özelim kimseyi ilgilendirmez diyemez, derlerse lider değildirler. Hukuki süreci bekleyelim diyen arkadaşlara da şaşıyorum. Hukuki süreç zinayı sorgulamıyor, hukuki süreç sadece çekilen filmi ve bu filmin internete düşmesini sorguluyor.
Zina konusunu da açıklıyayım; zina bir insanın nikahlı eşi dışında yaptığı cinsel ilişkidir yani bügünkü anlamıyla aldatmadır. Sanki zina başka bir anlam içeriyormuş gibi lanse edilmesi de yanlis. "Hırsızın hiç mi suçu yok?" sözünü ben kullandım. Olay öyle bir boyuta taşındı ki sanki Baykal´a bu işte hile yapıldı, sanki Baykal tecavüze uğradı. Ben Baykal´ı hukuki açıdan yargılayamam ama bir vatandaş olarak fikrimi söylerim, adli sonucu beklemeden. Görünen köy kılavuz istemez. Zaten Baykal´da yaptığını inkar etmiyor, yoksa kolay kolay o koltugu birakmazdi.Belki yine de bırakmaz işte burda bekleyip görecegiz. ![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#80 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Şimdi bir mahallede o tür gayri ahlaki bir iş yapan yakalanır, her nedense ilk önce oraya giden saldıran başı çeker yakmak yıkmak isteyende onlar olur, Bu tür Türk filmleri çok izlemişinizdir. Diğer yazılarımdada belirttiğim gibi, ve haberleri gazeteleri takip edin "Ortaya atılan iddiaya göre" der. Hukukta bir söz vardır. "Hiç bir suçlu yargılanıp mahkum olmadan, suçlu ilan edilemez" diye. Biraz beklemesinide bilelim. Şayet olay sonuçlanır, gerçek olduğu kesinleştiğinde Deniz Baykal benim için de bitmiştir. Şayet bu iddia doğruysa bir kişi yüzünden, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurmuş olduğu neredeyse Cumhurriyetle yaşıt köklü bir partimizi genel anlamda saldırıp çökertmek isteyenleride vijdanlarıyla başbaşa bırakmak isterim. Ayrıca tepki koyacaksak tv.lerde yayınlanan, kim kimle ne yapıyo kim kimin eşi kim kimin kocası belli olmayan dizilere toplumun ahlak yapısını çökerten bu tip dizi yada filmleri topluma sunanlara müsade edenlerede verelim tepkimizi.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|