![]() |
#801 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() asitane3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.02.2010 12:59
Tecrübe Puanı: 704
![]() ![]() |
![]() Onur akın----seni seviyorum....
![]() |
#802 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() üc hürel - bir sevmek bin defa ölmekmis
sevda yolundan bilmeden geçtim aşkın bir alevmiş yar yar bir ateş parçası bilmeden gönlümü ateşe verdim bir sevmek bin defa ölmek demekmiş bin defa olup de hiç ölmemekmiş şarabı zehirmiş içtikçe oldum yolu hep uçurum düştükçe oldum aşkın bir alevmiş yar yar bir ateş parçası bilmeden gönlümü ateşe verdim bir sevmek bin defa ölmek demekmiş bin defa olup de hiç ölmemekmiş
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() asitane3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.02.2010 12:59
Tecrübe Puanı: 704
![]() ![]() |
![]() leman sam ......................RÜZGAR
![]() |
#804 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 884
![]() |
![]() Toygar Isikli - çok geç
Ruhum bu acıya dayan Çaresizim çok geç Bir günüm daha geçer mi Sensiz darmadağınım, yapayalnızım Sığındığım limandı bu aşk Ne olur kalbine bir bak Ahh ben oradayım Beklemekle diner mi sızı Sessizliğimin yokluğu acı Gün ve gün kanarken aşk acısı Savurur yıkar geçer zamanı Uyan sonsuz rüyalardan Çok geç artık çok geç Dayan ruhum bu acıya dayan Çaresizim çok geç..
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kendim ettim kendim buldum......................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() magman Şuan
![]() Son Aktivite: 25.05.2009 13:19
![]() |
![]() Aldığım her nefesin birisi sensin...hasret sarhoşuyum... Zeki Müren
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
![]() |
![]() Erkan Ağa
Askina varmi care gönlümde bunca yare sizliyor senin ugruna Dağlarına dargınım Yollarına yorgunum Gözlerine sürgünüm yar Sensizlik bana zulüm kalbimde acan gülüm yar gelmezse gelsin ölüm Geceler boyu sürgün Şu kalbim sana vurgun Kanıyor senin uğruna Dağlarına dargınım Yollarına yorgunum Gözlerine sürgünüm yar Sensizlik bana zulüm Kalbimde açan gülüm Yar gelmese gelsin ölüm Feryad eden bülbüller Sazım yaralı teller İnliyor senin uğruna Dağlarına dargınım Yollarına yorgunum Gözlerine sürgünüm yar Sensizlik bana zulüm Kalbimde açan gülüm Yar gelmese gelsin ölüm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tan-İzel -SÖYLEME .............................
![]() |
#809 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Svs_Crazy_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.10.2008 11:44
Tecrübe Puanı: 636
![]() |
![]() Sagopa Kajmer-Düsenın Dostu Olmaz...
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
![]() |
![]() Zeki Erdem Cancağızım
Söyleyemedimki hic kimseye ne daglara ne taslara Bu gizli yarami hep icimde sakladim Ah be cancagzim bilsen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] nasil pisman nasil perisanim Ayrilik ölümmüs bilemezdim, bilseydim seni hic birakmazdim Neredesin eh kara sevdam Ne yerin belli , ne yurdun , ne adresin ne telefonun Hic biri yok bende ,ama sen varsin hale yüregimde , bedenimde Unutma bekliyorum seni ölnene kadar Ama sen bekleme son nefesini verene kadar Dön gel bana , dön gel benim gizli yaram cannagzim cancagzim Aradan seneler yillar geciyor inanki seni hic unutmadim Bu kadar gönülden bu kadar yürekden kimseyi sevipte yanmadim Gizli yaram benim nerelerdesin hangi kollarda ah bir bilsem Birden kapimin zili calsa gülüm, görsem karsimda o anda ölsem Söylesem daglara daglar kan aglar Halimi bilmez insanlar Geri dön bana gel sevda melegim Cekilmez seninsiz buralar Cancagzim beni duyabilsem Perisan halimi görebilsem Bana geri döne bilsen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] can Agladim sensiz geceler boyunca sakladim sevdami kanimda Neyim var neyim yok feda ederdim simdi sen olsaydin yanimda Gizli yaram benim nerelerdesin hangi kollarda ah bir bilsem Birden kapimin zili calsa gülüm, görsem karsimda o anda ölsem Söylesem daglara daglar kan aglar Halimi bilmez insanlar Geri dön bana gel sevda melegim Cekilmez seninsiz buralar Cancagzim beni duyabilsem Perisan halimi görebilsem Bana geri döne bilsen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] can |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 12 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 12 Misafir) | |
|
|