|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Sana Mecburum
ben sana mecburum bilemezsin adını mıh gibi aklımda tutuyorum büyüdükçe büyüyor gözlerin ben sana mecburum bilemezsin içimi seninle ısıtıyorum ağaçlar sonbahara hazırlanıyor bu şehir o eski istanbul mudur? karanlıkta bulutlar parçalanıyor sokak lambaları birden yanıyor kaldırımlarda yağmur kokusu ben sana mecburum sen yoksun sevmek kimi zaman rezilce korkuludur insan bir akşam üstü ansızın yorulur tutsak ustura ağzında yaşamaktan kimi zaman ellerini kırar tutkusu birkaç hayat çıkarır yaşamasından hangi kapıyı çalsa kimi zaman arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu fatih'te yoksul bir gramafon çalıyor eski zamanlardan bir cuma çalıyor durup köşe başında deliksiz dinlesem sana kullanılmamış bir gök getirsem haftalar ellerimde ufalanıyor ne yapsam ne tutsam nereye gitsem ben sana mecburum sen yoksun belki haziranda mavi benekli çocuksun ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden belki yeşilköy'de uçağa biniyorsun bütün ıslanmışşın tüylerin ürperiyor belki körsün kırılmışsın telâş içindesin kötü rüzgâr saçlarını götürüyor ne vakit bir yaşamak düşünsem bu kurtlar sofrasında belki zor ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden ne vakit bir yaşamak düşünsem sus deyip adınla başlıyorum içim sıra kımıldıyor gizli denizlerin hayır başka türlü olmayacak ben sana mecburum bilemezsin.. Attila İlhan |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Yiğido
![]() yeşim58 Şuan
Son Aktivite: 02.02.2009 23:32
Tecrübe Puanı: 658
![]() |
Gelecek öyle uçsuz bucaksız duruyor ki
Ve ben ne olacağını merak ederken hani filmin en güzel sahnesinde sinemadan çıkar gibi hayattan çıkıp gidemem Kusura bakma ölüm Adın çok soğuk gelemem Bunca mazeretim varken yaşama dair, ölümü aklımdan bile geçirmem Seviyorum seni hayat tüm kötü sürprizlerini de... Erol ZAVAR |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Yiğido
![]() yeşim58 Şuan
Son Aktivite: 02.02.2009 23:32
Tecrübe Puanı: 658
![]() |
Seni seviyorum dememi isteme benden.
Seni seviyorum dersem eğer, Sevdiklerimi benden alan sevgi celladı var içimde Sevdiklerimi benden alan cellada inat. Seni seviyorum dememek için söz verdim kendime. Cellat sevinmesin diye. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HASRET Seni Özlemek Nedir Bilir Misin? Bilemezsin. Cünkü Sen Hiç Sensiz Kalmadin Corak Toprak Suyu Nasil Özlerse, Toprak Altinda Tohum Nasil Bahari Beklerse; Iste Öyle Özledim, Öyle Bekledim Seni .
|
|
|
#5 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E ger bır gun askından dusersem dıle
S ensızlık cokmusse kucucuk yuregime M anasız bakacaksan su gozlerıme A rdıma bakmadan ceker gıderım Ermax Nickli Üye |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Adını anmakla sarhosum mevla
Mert olamayan asık olamaz asla İsyanda ısen demekkı sevdın Bu oyle tuhafkı yemın ederım Hakıkı sevgıde sadıksan eger itaat edecek ASK ISTERIM N.FAZIL KISAKUREK |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Ozan Arif (Körmüsün)
Ey Türkoğlu... Kendine gel kendine! Devletini deliyorlar kör müsün? Düşmeyelim şu Batı`nın fendine Kırk elekten eliyorlar, kör müsün? Batı hep böyledir, borç verir önden, Vatan ister vatan, yurt ister senden. İktisadî yönden, coğrafi yönden, Kuşatmaya alıyorlar, kör müsün? `Türkiye, Türklerden nasıl alınır?` Hesabı yapanla dost mu olunur? Hangi dağda hangi maden bulunur, Bizden iyi biliyorlar, kör müsün? Batılı diyor ki `şu kanun gerek`, Biz de sanıyoruz bal ile börek. `İnsan hakkı`, `demokrasi` diyerek, Ne hainler buluyorlar, kör müsün? Hain çünkü; bunlar almış doları, Alınca Batı`ya vermiş yuları; Bunlar şu AB`nin kadim kulları! AB diye meliyorlar, kör müsün? Bazınız belki der; `kim bunlar, nerde?` Nerde deme nerde, bunlar her yerde; Şehirde, kazada, hatta köylerde, Akılları çeliyorlar, kör müsün? Bunların içinde kim yok ki, oof, of!. Kimisi medyatör, kimisi prof. Seçtiklerin bile kof çıktılar kof, Aynı telden çalıyorlar, kör müsün? Son seçimde vebal attın boynundan, Müslüman seçmiştin, emindin bundan!. Bunun bile haç çıkıyor koynundan, Frenk k..ı yalıyorlar, kör müsün? İşte bu AB`ci aydın(!) zevatlar; AB`yi överken göbeği çatlar!.. Pamuklar, yamuklar, bazı g...tlar, Ermenici oluyorlar, kör müsün? AB için her bağımız hiç artık, Kan bağıymış, dil bağıymış geç artık, Türkiye`de Türküm demek güç artık, Türk adını siliyorlar, kör müsün? AB ne yapıyor, bak vurup vurup?.. Mozaik diyorlar mermeri kırıp!.. Kürt`ü Türk`ten, Türk`ü Kürt`ten ayırıp, Dilim dilim diliyorlar, kör müsün?.. Sonra Kürt`ün çocuğunu kandırıp, `Hasan Sabbah` gibi tam inandırıp, Büyütüp besleyip, silahlandırıp, Üstümüze salıyorlar, kör müsün? Bırak be milletim, gafleti bırak! Aç gözünü artık, şu piçlere bak! Vatanında bayrağını yırtarak, Ay-Yıldız`ı yoluyorlar, kör müsün? Açık artık felakete gittiğin, Günden güne tükendiğin, bittiğin! Davul zurna ile asker ettiğin, Evlatların ölüyorlar, kör müsün? Kör müsün diyorum, hiç kızma, affet; Zıvanadan çıktım, nedir bu gaflet? Savaş var karşında devlet yok devlet, Sinsî sinsî geliyorlar, kör müsün? Bakın `yankiler`le verip el ele, Çakalken it oldu iki hergele!.. Talabani bile, Barzani bile, Paçamıza dalıyorlar, kör müsün? Zaten PKK`yı kuran da Batı, Kurup arkasında duran da Batı, Bizi sırtımızdan vuran da Batı!.. Ensemizde soluyorlar, kör müsün? Bitsin artık `dostuz, mostuz` mavalı, Gördük işte en dost olan düveli! Başımıza kim geçirdi çuvalı?!.. Bir de kıs kıs gülüyorlar, kör müsün? Vaşington, Brüksel, Strazburg, Roma, Arif, bunlar dost mu olur adama? Felaket tellalı değilim ama, Türkiye`yi bölüyorlar, kör müsün?!.. Ozan Arif (Körmüsün) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ÇOCUKÇA AŞK
Seni özlemek geldi içimden Çocukluğumu özler gibi Babamın eve gelişini gözler gibi Sobanın üzerinde kızarmış ekmek Çaydanlıkta tıkırdayan çay İçmek geldi seni içimden Oh çekerek yudum yudum Ağlamak geldi içimden Hüngür hıçkırık çocukça Hiç neden olmasa bile Türlü kaprisler yaparak sana... Karanlıktan korktum da yine Yatağında uyumak istedim Sokulup kedi gibi koynuna Sıcaklığını duymak istedim Haydi evcilik oyna benimle Çamurdan köfteler yap bana Bu yaramaz bebeğine Ninniler söyle dizinde Haydi çocuk gibi davran bana Hiç olmadığım kadar çocukça Çocukluğuma ver bütün bunları Farzet ki - Çocukça aşık olmak geldi içimden... Gürcan GÜNAY
|
|
|
#9 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Değişim
Kızıl oldu berrak suyum Küstü göğüm yıldızına... Çiçeklerim bütün diken! Bir zamanlar misler iken Şimdi yelim küf kokuyor... Dağımtaşım sise saplı! Topraklarım kara kaplı Bir gidişi büyütüyor... Kuşlarımın torunları Tabaklarda! Bir sen kaldın değişimden Uzaklarda Git artık |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yıllardan Sonra
yıllardan sonra sesinle irkildim arayan sendin bende bir telaş yıllardan sonra hiçbir şey olmamış g i b i... yıllardan sonra seni dinledim yine yaralıydın yine dertli öyle ya hep o zor günlerinde arardın hatırımı sorardın yıllardan sonra hiçbir şey olmamış g i b i… yıllardan sonra sen yine aynı sendin değişen hiçbir şey yoktu değişen zamandı sadece bana dokunan yıllardan sonra dost bile değildik seninle hiçbir şey olmamış g i b i... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|