![]() |
#8121 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1106
![]() |
![]() ismail yk.................. gidersen................
![]() |
#8122 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
![]() sinan özen : o gidiyor ardından ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8123 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Fatih Kısaparmak Benim Babam Bu adam benim babam, sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sakosuyla hey x 2 Cebinde yok parası, bafradır cıgarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş, bir işci maaşıyla Bu adam benim babam hey Ağlama benim babam, ağlama naçar babam Kara Gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Ağlama benim babam hey Ağlama mazlum babam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benim babam, derdi dağlardan büyük Çaresiz beli bükük hey x 2 Bir gün olsun gülmemiş, rahat nedir bilmemiş Gözyaşını silmemiş Bir lokma Ekmek için, kimseye eğilmemiş Bu adam benim babam hey Ağlama arslan babam, dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldırma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Aldırma benim babam hey Benim babam mert adamdı, mangal gibi yüreği Yufka gibi kalbi vardı, hayatım boyunca ona özendim Fedakârdı ! bir dikili Ağacı olmadı belki Ama kendisi, onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümde ki kol kanat, sırtımı yasladığım dağ gibiydi Ben babamın oğluyum, tepeden tırnağa anadoluyum...............
![]() |
#8124 |
Yiğido
![]() ![]() Divriği_Mursal Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2009 08:41
Tecrübe Puanı: 619
![]() |
![]() EY SEVDİĞİM
Ey sevdiğim sana şikayetim var Ne sevdiğin belli ne sevmediğin Bende bir insanım birde canım var Ne sevdiğin belli ne sevmediğin oy oy Zalımsın oy oy hayınsın oy oy ne deyım oy oy Eski günler hayalimden gitmiyor Dün dediğin bugünkünü tutmuyor Yiğidim ya gücüm sana yetmiyor Ne sevdiğin belli ne sevmediğin oy oy Zalımsın oy oy hayınsın oy oy ne deyim oy oy Akarsuyum böylemiydi ahdımız Onun için viran oldu tahtımız Ümidim yok gülmez oldu bahtımız Ne sevdiğin belli ne sevmediğin oy oy Zalımsın oy oy hayınsız oy oy ne deyim oy oy. Sivaslı Muhlis Akarsu.
![]() |
#8125 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
![]() kenan doğulu adı lazım değil baş harfi ben
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8126 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() Hayri Sahin
Gidiyorum buralardan Seni bir baskasiyla görmeyi hic istemem seni kiskandigimi hic mi hic söyleyemem Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan gidiyorum buralardan sonkez yüzüne bakmadan gidiyorum ben yanından gururum kırılmadan gidiyorum birtanem daha çok alışmadan karanlık bastırmadan sana ait olmadan Bana ait bu duygular birak icimde kalsin Ellerin bir baskasini oksayacaksa, oksasin Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan..............
![]() |
#8127 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() betüs58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.02.2010 21:07
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
![]() Gökhann Türkmen-Büyük insan
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8128 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2016 10:20
Tecrübe Puanı: 1351
![]() |
![]() sevemedim kara gözlüm
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8129 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() garip ferhat
........................... çıkalım kaleye bir akşam üstü sen sivası seyret yar bende seni sanma deli gönül yar sana küstü sen sivası seyret yar bende seni
![]() |
#8130 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1449
![]() |
![]() M.YILDIZDOĞAN-Stan satana......
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |