![]() |
#8341 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() şu anda kahvem ve sigaramla birlikte sitede kafamı dinliyorum salonda müzik var ama ne diyor bilmiyom valla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8342 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Burcu Günes
Ay Şahit Sözleri Göster bana bir sebep göster Dönmem için sana Anlat bana birşeyler anlat İnanmam için hala Değiştin sen beni çok severken Çifte kumrulardık biz eskiden Bu defa da yine benden olsun Döndüğüm son söz olsun Ay şahit aşkımıza her gece Gök şahit ettiğin yeminlere El şahit verdiğim emeklere Aşk şahit bir şans daha ikimize Son bir şans daha veriyorum ikimize Ay şahit gök şahit olduğu için Aşk şahit olduğu için Bak bir yıldız daha kayıyor gördün mü?
![]() |
#8343 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() günün gelişen sabah haberlerini dinliyorum
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#8344 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ahmet Ünal Alici Sivaslıymış yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça o gülüyor kim oldugun, söylemiyor hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça ,o gülüyor kim oldugun söylemiyor hem cilveli hem ,nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış gözlerin gül açıyor ben yanassam o kaçıyor sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor hem cilveli hem nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış sivaslıymış hem cilveli hem, nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış ,zaralıymış. Sivaslilar gecesinden ![]()
![]() |
#8345 |
Moderator
![]() SÜRGÜN
Ben bir sana âşık, sana vurgunum, Kalmadı mecalim, inan yorgunum, Bitsin artık benim dünya sürgünüm Al beni yanına, ya Resulallah. Bas beni bağrına, ya Habiballah Al beni yanına, ya Resulallah. Dizlerim tutmuyor, gözlerim fersiz, Lal olmuş dillerim, lehcem yetersiz, Geçmiyor bir günüm, bir anım sensiz. Al beni yanına, ya Resulallah. Bas beni bağrına, ya Habiballah Al beni yanına, ya Resulallah. Vallahi ben yetim, kalmış gibiyim, Ayaktayım ama ölmüş gibiyim. Dut yemiş bülbülüm, susmuş gibiyim. Al beni yanına, ya Resulallah. Bas beni bağrına, ya Habiballah Al beni yanına, ya Resulallah. Vallahi istemem yalan dünyayı Al beni yanına, ya Resulallah. Bas beni bağrına, ya Resulallah. Al beni yanına ya Resulallah.
![]() |
#8346 |
Navigator
![]() "][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ahmet Ünal Alici Sivaslıymış yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça o gülüyor kim oldugun, söylemiyor hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça ,o gülüyor kim oldugun söylemiyor hem cilveli hem ,nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış gözlerin gül açıyor ben yanassam o kaçıyor sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor hem cilveli hem nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış sivaslıymış hem cilveli hem, nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış ,zaralıymış. Sivaslilar gecesinden ![]()
![]() |
#8347 |
Moderator
![]() CAN AHMEDİM
Eman ver Can Ahmedim dardayım Ravzana yüzüm sürüp ağlayım Dertliyim, dertliyim dertlerimi söyleyim Sultanım Can Ahmedim söyle sensiz neyleyim. Olmuyor Can Ahmedim olmuyor Vermiyor dünya huzur vermiyor Dolmuyor senin yerin dolmuyor Gülmüyor inan yüzüm gülmüyor Sultanım günahkârım neyleyim Ferman ver Medine´ye geleyim Dertliyim dertlerimi söyleyim Sultanım söyle sensiz neyleyim Dönmüyor Can Ahmedim dönmüyor Dönmüyor sensiz dünya dönmüyor Hasretim yüreğime sinmiyor Sönmüyor aşk ateşim sönmüyor. Sultanım günahkârım neyleyim Ferman ver Medine´ye geleyim Dertliyim dertlerimi söyleyim Sultanım söyle sensiz neyleyim
![]() |
#8348 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kenan Coşkun - Haberin var mı
![]() |
#8349 |
Moderator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
müslüm gürses .......................... bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere
![]() |
#8350 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1111
![]() |
![]() Veysel Uluağaç........ YAR..........
![]() |
Konuyu Toplam 13 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 13 Misafir) | |
|
|