![]() |
#831 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
![]() Turan canımız sağ olursa bu sene Sivas ta buluşalım.Beraberce kınaşoğlunu da alıp kuyu pınarda bi kısır koyun yiyelim.Varmısın.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Yeni Yiğido
![]() doğankuyumculuk Şuan
![]() Son Aktivite: 01.06.2008 18:12
Tecrübe Puanı: 650
![]() |
![]() ya bekır abı o yazıyı alııle yazdık sızı kızdırmak ıcın yanı şakayapdık şakayı niye tartışmaya çevirdiniz
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Yeni Yiğido
![]() doğankuyumculuk Şuan
![]() Son Aktivite: 01.06.2008 18:12
Tecrübe Puanı: 650
![]() |
![]() mehmet hocam bu ali ortaya bir laf atıyor ortalığı karıştırıyor hocam ancak bunu önünü sen kesersin
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() relevant Şuan
![]() Son Aktivite: 04.03.2011 21:54
![]() |
![]() herkese iyi akşamlar.gümüşdere hala bıraktığım günlerdeki gibi karışık.insanlar hala bir internet sitesinde bile birbirleriyle uğraşıyor.oysa ben gümüşdereyi gümüşdere insanını ayrı sevmiştim.arkadaşlar bırakın böyle didişmeyi.bakın burda bir kampanya başlatalım gümüşdereyi geliştirme değiştirme projesi herkesin engin fikirlerinden faydalanalım nasıl olsa herkes siteyi izliyo olanları görüyor sayın merderli bu projeleri toparlar belediye meclisinde tartışmaya açar, ki açabilecek mevki ve makama haiz.gençlerimizi kızlarımızı okutma kampanyası başlatalım bilgili insanlar yetişmesinii sağlayalım.ilk proje önerisi de benden olsun bir lise neden hala yok hatta bırak liseyi cumhuriyet üniversitesiyle bağlantıya geçilip değerli çalışanı ali sayan aracılığıyla bir meslek yüksek okulu neden olmasın. sağlık ocağı değil gümüşdere ye en az 100 yataklı hastahane lazıım ortak bir süt mandırası belediye aş. adı altında neden olmasın en 300 kişi çalışır.burdanda son olarak sayın kınaşoğlu kardeşime sesleniyorum işte bunlar gibi birkaç projeyle kurtlapa yıldız ve yakupoğlan belde kuzören mahalle oluur peki gümüşdere ne olur tabiki ilçe belediyesi hha bide allah rızası için sayın merdelli [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ya bu kadar zormu. bu arada bizde daha proje çok.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kınasoglu Şuan
![]() Son Aktivite: 17.11.2013 23:05
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kınasoglu Şuan
![]() Son Aktivite: 17.11.2013 23:05
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
![]() bekir sen ali sayanı yök başkanı sandın yoksa onla dalgamı gectin ali sayan öncülünde yok mesek yüksek okulu filan bizim bedemizle kimse dalda gecemez gecmeyede hakı yok siz alile o işleri mesenede yapın ali yök başkanı sen rektör ok
![]() |
#837 |
Yeni Yiğido
![]() |
![]() siz beni karıştırdınız galiba ben kendimi tanıtmadımki size nerden çıkarıyorsunuz siteyi karıştırdığımı ben düşüncelerimi açıkca ifade ediyorum.ali sayan üniversitede çalıştığı için onunda yardımı olacaktır.burada ciddi bir konu konuşuluyor neden dalga geçeyim.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() ![]() |
![]() Kınaşoğlu bekir yanılıyorsun herzamanki gibi yanılıyorsun hep yanıldığın gibi yanılıyorsun Senin bahsettiğin o kişi ben değilim o yazıları ben yazmıyorum.Peki bu yazıyı yazan arkadaş yarın birgün kendini açıklarsa şu sözlerinden dolayı utanmayacakmısın Ama şunuda söylüyeyim bu arkadaş bizim köyümüzü çok iyi bilen biri.Geçen gün de bana türkü söyledin leyli de yar loyluda yar diye ama yine yanıldın Ben bu siteye hiç değişik bir kimsenin msn siyle yazı yazmadım ama seninin olduğu gibi benimde bir oğlum var ara sıra yani iki kere Ampul diye yazı yazmış kızdım daha yazmıyor ama senin oğlun vantet hala kendini açıklamadı yani senin oğluna serbest bizimkilere yasak mı olsun.Bunun haricinde ben buraya en ufak bir dalga yaptımsa ********in önde gideniyim ama bu adam yarın birgün kendini açıkladığı zaman bekir benim yüzüme nasıl bakacaksın.Bakılacak yüze işeme bekir doğru seninle her türlü muhabbeti yaparız yeri gelince oturur çayımızı içer yemeğimizi yeriz bir medeni insan olarak ama ( Ben relevant olarak ) Yazı yazmadım yazdımsa allahu tala beni taş etsin....Ama bu adam yine bizim köylü veya bizi sizi senden benden iyi bilen bir adam.Kötü şeylerde söylemiyor gayet mantıklı şeyler akla yatan şeyler söylüyor taktir ediyorum bilgili birine benziyor.Bu herhalde ya bizim köyde Öğretmenlik falan yapan biri yada Eski istihbaratlardan.Ama bu ben değilim ben kendimi saklayarak hiç yazı yazmadım benim buna ihtiyacım yok ben kimseden çekinmiyorum benim yazdıklarım bu arkadaşın yazdıklarından daha iğneleyici yazsam kendi adıma yazarım.Hem niye kızıyorsunki adam hiç kimseye hakaret etmiyor saygısızlık yapmıyor gayet efendi yazılar yazıyor.Tek suçu kendini tanıtmaması.Bekirim tahminin yanlış,Ha benim oğlum Ampul diye yazdı bunda ne sakınca nar yazamaz mı.?Sen foruma her isimsiz gireni beni zannedeceksen ben yandım vallaha bu adam belkide sensin....nerden bilebilirizki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Yeni Yiğido
![]() |
![]() Birleşmek başlangıçtır, birligi sürdürmek
gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() ![]() |
![]() Bekir işte benim iki tane nick im var ayni anda iki nick bir bilgisyardan çık maz bilmem anlatabiliyormuyum bir insana iftira atmak çok günah bekir resmen bana iftira atıyorsun ben sana bu kadar kötülük yapmadımki sen bana niye böyle yapıyorsun köylüm ben anlamıyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbeyli'lerin sohbet alanı | umit_koc | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 24 | 27.03.2011 20:00 |
Fuar alanı olmazsa olmaz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 03.03.2010 10:47 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |