|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ESKI YARA Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşk Denince Sen Gelirsin Aklıma
Aşk denince sen gelirsin aklıma Gülleri kıskandıran kokun gelir Aşk denince sen gelirsin aklıma Tenin gelir toprak gölgene düşer o zaman Aşk denince sen gelirsin aklıma Deniz gelir gökyüzü gelir ikimize de Aşk denince sen gelirsin aklıma Bana rengim senden gelir Aşk denince sen gelirsin aklıma Karanlıklarımı aydınlatan gülüşün gelir Aşk denince sen gelirsin aklıma Bende ki çocuk merhaba der balon elinde Aşk denince sen gelirsin aklıma Yeni düşler gelir baş rolünde sen Aşk denince sen gelirsin aklıma Zaman durur….. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 871
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YÜCE MEVLANA
Belh şehrinde doğdu sevgi güneşi Dünyada benzeri bulunmaz eşi Mümine Hatun’un gönül neşesi Gönül bahçesinin yazı Mevlana Bahaeddin Veled gitti Kâbe’ye Yol uğradı düştü Şam, Larende’ye Ol Nişabur şehri sultanı diye Sevda bahçesinin özü Mevlana İplikçi Medrese dolup taşardı Mevlana Hak için aşkla yaşardı Gönüller fethedip sevgi başardı Erenler kulağı gözü Mevlana Hamdım piştim ile yandım diyerek Sevdası aşk için coştu bu yürek Hoş görü kardeşlik sevgi bilerek Dört mevsim baharın güzü Mevlana Gönüllerde solmaz bir çiçekti o Kâbe’ye yüzünü sürecekti o Nur ile aşk için ölecekti o Güneşin gül açan yüzü Mevlana Yaratana gönül veren nur, melek Kabrine gidenler adarlar dilek Aşk, sevgi, yolunda böyle bir yürek Hakka giden yolun izi Mevlana Barış ve kardeşlik sembolü idi Âşık olan aşkla tanınır dedi Bunca nasihati kimler dinledi Birlik beraberlik sözü Mevlana SABİHA SERİN |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Şarkılarda Dinledim Seni
Şair: Sabiha Serin Dün gece şarkılarda dinledim seni Hepsinde sen vardın seni gördüm, hayalini Sanki yanımda oturup tutmuştun ellerimi Nağmeler arasında aradım gözlerinin rengini Dinledikçe şarkıları sana olan özlemimi Daha da artırdı güftelerin o eşsiz güzelliği Buğulanan gözlerimi sildiğim o mendilimi, Melekler getirsin gör sana olan sevgimi İçtiğim biranın yudumunda aradım teselliyi Sanki birlikte kaldırıyorduk kadehimi Geldim diyordun yanıma uzatıyordun ellerini Olsam da sevginle sarhoş unutamadım seni Daha da çok özledim seni ve gözlerini Nağmelerle coştuğum bu eşsiz geceyi Yıldızlarla paylaştım sabaha kadar sevgini Sevginle kor olmuş bu zavallı yüreğimi Atabilsem mavi denizlere unutabilsem seni Sen gemini vurdun sahile, kustun bana sevgini Coştun ırmak gibi çağladın, akıttın yüreğini Dinledim hep ah ederek, hüzün dolu sevgini Bense kördüğüm olan dilimde ki bu heceyi Söyleyemiyorum asla seni ne çok sevdiğimi Unutmak kolay mı sandın böylesine bir sevgiyi Özleminle yoğrulmuş bu yaralı yüreğimi Ne şarkılar teselli etti nede güftelerin güzelliği Dün gece şarkılarda dinledimse seni Meleklerle paylaştım sana olan sevgimi. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
İki Bedende Tek Yürek
Şair: Sabiha Serin Beni ateşlere salan o siyah gözler Çılgınca yakan o tatlı sözler Nefessiz gecemin gizeminde İki bedende tek yürekler. Rüya denizine daldığım hayaller Ömür denilen o zalim meçhuller Bizimle tükenen o mağrur gemide İki bedende tek yürekler. Geçen ömrün nev-baharında bülbüller Acıklı notalar çalar dinlenen türküler Beyhude gelmez artık o eski günlerde İki bedende tek yürekler. Dayasam göğsüne başımı erirler Alsam bir buse kıskanır melekler Figanımın boğulup titrediği sesimde İki bedende tek yürekler. Sen bendeki sen, ben sendeki benler Aynı anda aynı şeyi düşünürler Sevgi deryasında uçuşan beyinlerde İki bedende tek yürekler. Son nefesimde yanımda olsan yeter Ölsem kollarında ağlasa sevenler Çıksa dilimden Seni Seviyorum hecelerde İki bedende tek yürekler. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
ALMADAN GİTME!!
Bendeki “SEN”i almadan gitme! Gideceksen Bendeki “SEN”i al, öyle git. Ama bunun için; Yıllar öncesinin bir “SEN” tablosunu satın alman gerek. Sana benziyor diye -saçları,sesleri,gülüşleri- sevdiğim tüm adamları öldürmen gerek. Ve seni seviyorum diye parlıyorken gözlerim bana aşık olmuşları da. Adına adadığım tüm kitapları yakman gerek. Gitmenin kolay olduğu bir “sen” var mı bilmiyorum. Ama gitmen için “sen”i kendi ellerinle öldürmen gerek! Gideceksen Bendeki “SEN”i öldür, öyle git… |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
BENİM SEVDAM
Erciyes dağı gibi heybetli Akdeniz gibi kıymetli Anadolu gibi değerlidir benim sevdam Okyanus gibi derindir Bulutlar gibi Beyaz;Ana sütü gibi Ak Yıldızlar kadar parlaktır benim sevdam |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
FirariSana çirkin dediler, düşmani oldum güzelin,
Sana kafir dediler, diş biledim Hak'ka bile. Topladin saçtigi altinlari yüzlerce elin, Kahpelendin de garez bagladim ahlaka bile... Sana çirkin demedim ben, sana kafir demedim, Bence dinin gibi küfrün de mukaddesti senin, Yaşadin beş sene kalbimde misafir demedim. Bu firar aklina nerden, ne zaman esti senin? Zülfünün yay gibi çelik tellerine Takilan gönlüm asirlarca peşinden gidecek. Sen bir ahu gibi dagdan daga kaçsan da yine Seni aşkim canavarlar gibi takip edecek... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
BEN SENİ BİLMEDEN SEVDİM
Ben, seni; adını bilmeden sevdim. Ve, varlığınla gülüşünü... Ben seni, yaşını bilmeden, gözünü-kaşını bilmeden sevdim. Ve, ''yar''lığa süzülüşünü. Ben seni, sesini duymadan sevdim... Ve duymadan nefesini. Ben seni adını bilmeden sevdim... Ama; sevdim!.. Üşüyüşünü sevdim... Üşüyüşünü sevdim on üçüncü ayın ilk günü; Gel, ısıt deyişini!.. Bekleyişini sevdim beşinci mevsimin gün bitimlerinde, bilerek gelmeyeceğimi... Akşam alacalarının gönlüne yürüyüşünü sevdim... Ve, kıpırtısız, karanlığa gömülüşünü sevdim. Bir de; Gel, ışıt deyişini!.. Ben seni, adını bilmeden sevdim. İhtiyacım... Cevabım... İsimler koydum sana; bahar yelim, çiçek tarlam... Gökkuşağım, ışığım... Kuşkanadım, pembe rüyam, çiy tanem... Seni, adını bilmeden sevince öğrendim; seni sevmek için gerekmiyordu ismini bilmem... ...Sevdim işte! Ben, seni; yaşını bilmeden sevdim... Yani bilmeden sevdim deden yaşında mıyım, torununla akran mı! Ben seni, gözünü-kaşını bilmeden sevdim. Ben seni, sesini duymadan sevdim. Ve hatta öğrenmeye korkarken, bilmeye kıyamazken seni... ...seni sevdim. Seni sevdim. İçime salıncaklar kurdum gönlümün ipleriyle... Oturdun, sallayamadım; dokunurum diye korkumdan! Dolaştın boynuma bir sarmaşık gibi; okşayamadım. ...Koklayamadım! Dalgalarını taramamış olan parmaklarım yabancı saçlarına... Ve hâlâ bilmiyorum, gözlerin ne renk?.. Hangi yıldızlar mahpus içinde? Ve ben sana hâlâ seni sevdiğimi söyleyemedim!.. Ama ben seni; adını bilmeden, yaşını bilmeden... Yüzünü bilmeden, sesini bilmeden... ...seni bilmeden sevdim. Seni, bilmeden sevdim! Senin olmadığın ve benim olmadığım bir sokaktaki köşebaşında çarpıştı duygularımız! Döküldü içindekiler ve döküldü içimdekiler... Sen yoktun orda ve ben de yoktum; Ama sevda vardı! Ve, ben; seni adını bilmeden sevdim |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
BEN SENİ NEDEN SEVDİM BİLİYOR MUSUN
ben seni neden sevdim biliyormusun ben senin özlemini sevdim platonik aşkını ve görmedigim gözlerini sevdim bilmedigim hırçınlıgını tutmadıgım ellerini yudum yudum içtigim hasretini sevdim yalnızlıgımda sen yokken yanımda ama dalgın dalgın bakarken duvarlara beynimde seni tasavvur edişimi sevdim ben seni neden sevdim biliyormusun gece karanlıgında kara karıncanın ayak izi gibi hayallerime sessizce gelişini sevdim duvarda beliren anlık suretini bir anda görüşümü sevdim ben seni sen oldugun için sevdim ben seni neden sevdim biliyormusun haberin yok ama sen benim ruhumda nakış nakış gönlüme desen çizişini sevdim bir gül gibi hayalimde açışını sevdim hiç demedin ama seni seviyorum diye bülbül gibi ötüşünü sevdim |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|