Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Sizce yeni çıkan yasa doğru mu?ve işe yarar mı?
Doğru karar ve işe yarar 468 48,75%
Karar doğru ama işe yaramaz 281 29,27%
Yanlış karar,işede yaramaz 152 15,83%
Fikrim yok! 59 6,15%
Katılımcı sayısı: 960. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.05.2008, 18:05   #81
ekingölü
Yeni Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ekingölü Şuan ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.11.2012 16:59

Tecrübe Puanı: 0 ekingölü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: YENİ SİGARA YASASI

Geç bile kalındı,Hükümeti tebrik ediyorum.

SİVAS-HAFİK-EKİNGÖLÜ KÖYÜ CAMİ

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2008, 15:41   #82
havacı
Tecrübeli Yiğido

havacı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

havacı Şuan havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.06.2015 00:54

Tecrübe Puanı: 674 havacı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilk defa iş yerinde biraz rahat ettim nedeni sigara yasak hertarafta uyarı yazıları var az içen birisi olarak ondanda kurtuluyorum kimseninde içesini istemiyorum bu sayede rahat ediyorum bunce en çok begendigim yasaklardan birisi oldu teşekkürler hükümet

Tarih yazdım kaç asıra
Şehidim var sıra sıra
Kimse bakmasın kusura
Türkiye Türk vatanıdır
havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.05.2008, 13:39   #83
gürün_güzeli
Tatlı Yarışması 1.si

gürün_güzeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürün_güzeli Şuan gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32

Tecrübe Puanı: 946 gürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDI

allah bu yasayı çıkarandan razı olsun.....pasif içicilikten bi nebze de olsa kurtulduk...........

HayAtıMa qiRen heRkese YasanmıS heRseYe TesekküRLer BüyüYoRm siziNLe...
gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.05.2008, 13:43   #84
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
gürün_güzeli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
allah bu yasayı çıkarandan razı olsun.....pasif içicilikten bi nebze de olsa kurtulduk...........

AB' kriterlerinde bu var,sanırım iyi bir işe yaramış oldu İnsanlık için.Yoksa bu kolay kolay çıkmazdı bilesin
Alt 21.05.2008, 14:14   #85
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4543 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: YENİ SİGARA YASASI

Bence çok yerinde bir kanun cıkardılar şimdiye kadar istemeyerekte olsa içenlerin etkisinde kalarak pasif içici durumunda kalıyorduk bundan sonra bu gib olaylarla karşılaşmayacağız allah sizede ikrahını veriri inşallah ne mutlu sigara icmeyenlere
Alt 22.05.2008, 01:08   #86
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1118 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: --->: YENİ SİGARA YASASI

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben bugün sivastan geldim özellikle dikkat ettim direklere mote edilmek suretiyle istasyon caddesinde her 10 metrede bir cöp kutusu var farz edelimki cöp kutusu yok cöplerimizi yeremi atacağız özellikle bu cöpte sigara izmaritiyse caddelere atmamız çok ayıp olur bunun en güzel yolu bu zıkkımı derhal bırakmalıyız özellikle gencler yolun henüz başındayken sigarayı bırakmalı bırakmıyorum diyene inanmıyorum ben tam 35 sene günde 2 paketten fazla içiyordum ama şimdi 3 senedir içmiyorum yardım isteyenede sonuna kadar yardım etmeye hazırım hatta şunu söyleyeyim 7 günde sigara bıraktırıyorum Türkiyenin ve dünyanın neresinde olursanız olun her yere ulaşıp sigaraya son verebilirim yeterki beyinimize hükmetmesini bilelim isteyen bana ulaşabilir
Abi bana yardım et bırakmamk istiyorum...........

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2008, 02:46   #87
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 793 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bence bu yasa hiçbirşeye yaramayacak.

Biz genlerimizde var olan yasağı delme arzusundan yola çıkarak,içen arkadaşlar iki katı içer olacak.Normalde 45 dakikada bir siğara içen arkadaş,bir saat mola verdiğinde veya yasak olan bölgeden uzaklaştığında,o içeceği siğara adedinin iki katı içer bir hale gelecek.

Öte taraftan,toplumsal olarak böylesi bir meretten kurtulmak için,kültürel bakış açısı olarak(Suç ve benzeri diğer caydırıcı özellikler hariç) yasaklamaktan ziyade,anne*baba dan,okullarımıza,eğitsel olarak çocuklarımıza bu bilğiyi aşılayıp,temel özellikleriyle zararlarını aşılayarak caydırma yönüne gitmek daha faydalı olacaktır.
Alt 22.05.2008, 09:14   #88
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bence bu yasa hiçbirşeye yaramayacak.

Biz genlerimizde var olan yasağı delme arzusundan yola çıkarak,içen arkadaşlar iki katı içer olacak.Normalde 45 dakikada bir siğara içen arkadaş,bir saat mola verdiğinde veya yasak olan bölgeden uzaklaştığında,o içeceği siğara adedinin iki katı içer bir hale gelecek.

Öte taraftan,toplumsal olarak böylesi bir meretten kurtulmak için,kültürel bakış açısı olarak(Suç ve benzeri diğer caydırıcı özellikler hariç) yasaklamaktan ziyade,anne*baba dan,okullarımıza,eğitsel olarak çocuklarımıza bu bilğiyi aşılayıp,temel özellikleriyle zararlarını aşılayarak caydırma yönüne gitmek daha faydalı olacaktır.
Katılıyorum çok güzel tafsiyeler, fakat kusura bakmazsan yalnız ufak bir ilavede bulunmak istiyorum.
Baba, yada anne.
Çocuklarına sigara konusunda nasihat ederken,
Sigara elde,yada ağızda, "Çocuğum sigara çok zararlıdır" denirse bu hiç bir işe yaramaz aksine daha çok teşfik olur.
Bizde çok güzel bir söz vardır."İmam..o.........cumaat...s.... .. Onun için bu konuda anne babayada çok iş düşüyor,özendirici değil caydırıcı olmalılar.
Alt 22.05.2008, 11:01   #89
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1036 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alt 22.05.2008, 14:20   #90
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4543 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: --->: YENİ SİGARA YASASI

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi bana yardım et bırakmamk istiyorum...........

TEK UMUT BİTKİSEL BAHARAT KARIŞIMININ KULLANIMI

Ürünün kullanımı;çay kaşığının ¼ kadar dilinizin üstüne konularak,5-6 saniye ağızda emilir ve yutulur.7 gün boyunca hiç sigara içmeden,canınız sigara içmek istediği zamanlarda bitkisel karışımdan aynı miktarda alınır ve 7 gün bu şekilde tamamlanır.
(Günde 20 kez sigara içme isteği olursa,20 kez bitkisel karışımı kullanabilirsiniz.Hiç bir yan etkisi olmaz)

(7 GÜN BOYUNCA KESİNLİKLE SİGARA İÇİLMEYECEKTİR)

Yedi gün tamamlanınca 8. ve 9. gün sabah aç karna,sigara duman gargarası yapılması gerekir.(Bir sigara izmariti temin edilir,yakılır,duman içe çekilmeden ağza doldurulur,su gargarası yapar gibi duman ağızda dolaştırılır ve üflenir.Bu arada DİKKAT edilmesi gereken bir husus,Kişi 7 gün sonra sigaranın etkisini görmek istediğinden,dumanı içine çeker,böylece formülü bozmuş olur,gargara yaparken duman kesinlikle içeri çekilmeyecektir.)
Bu gargara da uygulanınca onuncu gün,bitkisel karışımı tam olarak uygulayan kişinin canı,sigara içme isteği bir yana,sigara dumanı bile kişiye iğrenç gelecektir.

VE…YENİ HAYATINIZA HOŞ GELDİNİZ!

ÖNERİLER & DİKKAT

-Sigarayı bıraktıktan sonra KİLO ALMAMAK için şunları yapabilirsiniz: 30-35 gün yemeklerden önce meyve suyu ve mevsim meyvelerinden yiyerek iştahınızı azaltabilirsiniz.Böylece aynı kilonuzu koruyabilirsiniz.Zaten pek çok sigara tiryakisi,bu çirkin alışkanlığı bırakmamalarının sebebini kilo alma korkusu olduğunu söylerler.Bu kesinlikle yanlış bir düşüncedir.

-Sigarayı bıraktıktan sonra VÜCUTTAKİ NİKOTİNİ ATMAK için şunları yapabilirsiniz:Vücuttaki nikotin,genç ve sporcularda 5-6 sene,orta yaşlılarda 9-10 sene,yaşlılarda 15-16 sene sonra çıkar ama 40 gün boyunca günde 1 adet orta boy kırmızı mor soğan yenilirse 2-3 ay içinde vücutta nikotin diye bir madde kalmaz (denenmiştir). (Soğanın faydaları: Hücreleri canlandırır, tıkalı damarları açar, karaciğerin en iyi dostudur, kandaki kolestrolü yakar, tabi insülin ihtiva ettiği için şekeri yakar. Vücuttaki nikotini temizler.

-Sigarayı bıraktıran sonra vücuttaki ALERJİLERDEN KURTULMAK için şunları yapabilirsiniz:Sigarayı bırakan 100 kişiden 3-4 kişide alerjik ağız yaraları,diş eti ve dişlerde rahatsızlık olabilir.Bunun tedavisi için sigara izmariti ile 2-3 gün sabah aç karna duman gargarası yapılır.Hem vücut sigaradan tiksindirmeyi yinelemiş hem de alerji tedavi edilmiş olur[/b]

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)