![]() |
#931 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 651
![]() ![]() |
![]() SENİN OLMADIĞIN YERDE
Adına aşk koyduğun o büyük boşluğa ben koca bir hayat sığdırdım... Beni sevmemene isyan edip kaçmak, sende aradıklarımı hayatla doldurmaya çalışmak, ruhumun en büyük yanılgısıydı... Hayat bana en acımasız yüzünü sevgini inkar ettiğim zamanlarda gösterdi... Ve şimdi asıl olmam gereken yerde, hayata başladığım yerde, kalbindeyim... Vazgeçilmez oluşunun sırrı bu işte: Senin olmadığın yerde ne olduğunu biliyorum...
![]() |
#932 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() En mutlu günümde karardı dünyam
Aşkı ben söyledim ayrılıgı sen Ayrı yöne giden sevenler olduk Neşeyi sen aldın kederleri ben Çaldın gecelerden yıldızlarımı Umutlarımı.. Bir yalan farzedip duygularımı Yaşanmış maziye veda ettin sen İlk günü hatırla bir can olmuştuk Sanki bulunmayan aşkı bulmuştuk Oysa bir arzuya tutsak olmuştuk Gerçegi sen aldın yalanları ben Çaldın gecelerden yıldızlarımı Umutlarımı.. Bir yalan farzedip duygularımı Yaşanmış maziye veda ettin sen
![]() |
#933 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() HABERİMİZ YOK
HAYALLE YAŞARKEN GERÇEK DÜNYADA ZAMANI İÇMİŞİZ HABERİMİZ YOK ÖMÜRLE YÜZYÜZE GELDİK AYNADA HARCANIP GİTMİŞİZ HABERİMİZ YOK KÖTÜ BİR SÖZ GİBİ DÜŞTÜK DİLLERE YANLIŞ YOL SEÇMİŞİZ HABERİMİZ YOK ÜMİTLE BAĞLANIP ACI GÜNLERE GÖZYAŞI EKMİŞİZ HABERİMİZ YOK BOŞ YERE KOŞARKEN HAYAT YOLUNDA NE DERTLER ÇEKMİŞİZ HABERİMİZ YOK GÖZLERDEN DÖKÜLEN GÖZYAŞLARINDA ERİYİP GİTMİŞİZ HABERİMİZ YOK
![]() |
#934 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ONURDA AĞLAR
Gözlerinin pınarında Bir bulut, Boşandı boşanacak Nerdeyse. Aklımdan geçenleri Okuyorsun su gibi. Dünya gördü Bizi boğazladılar... Tutma gözyaşlarını Onur da ağlar... Bırak yıkansın gökyüzü, Lacivert, yeşil, altın Işıkları günbatının. İşte şafaktayız gene Çırılçıplak Ve mavi. İşte sanki dağ yeli Ve işte sanki meltem... Kimse toz konduramaz Kesip attığımız tırnağa bile. Sen en güzel kızısın Bütün galaksilerin Bense tözüyüm artık Akkor tözüyüm Prometheus'u yakan Kara sevdanın... Ahmed Arif
![]() |
#935 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AÇLIK SINIRI
Atlı arabaların, faytonların peşinde Yollarda at tersleri kalıyor geçişinde... Üşüşür ters başına aç karınlı serçeler Açlığa nîmet olur terste kalmış taneler... Tek ümit ters gözlemek ise aç karınlara Aç karınlar ne kadar güvenir yarınlara... DİE'nin açlık ve yoksulluk sınırı belirlemelerinin düşündürdükleri...
![]() |
#936 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Günaydın
Bu güzel güne günaydın, günaydın güneş günaydın gökyüzü günaydın kuşlar günaydın sana kedicik sana da günaydın simitçi çocuk günaydın otobüs şöförü sevgili manavımız, sana da günaydın ve mahalle bakkalımız günaydın günaydın saksıdaki çiçekler benimle birlikte yolda yürüyenler, günaydın karşıdan gelenler günaydın karşı kaldırımdakiler sizlere de günaydın günaydın işte, ne var sanki bunu söyleyemeyecek hergün herkese ve herşeye günaydın günaydın günaydın |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Yiğido
![]() ![]() selocan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.05.2009 03:00
Tecrübe Puanı: 626
![]() |
![]() YıLdızLı bir qecede açabiLSem Sana kaLbimi
Sana DeSem, diyebiLSem Sana, Seni Sewiyorum Ama, aSLa SöyLeyemem Bu böyLe Sürüp qidecek Ve Sen Seni Sewdiqimi biLmeyecek, anLamayacakSın Ama ben her qece Her aLLahın qeceSi Aya we yıLdızLara Senden bahSedeceqim Ama Sana aSLa Çünkü aramızda dağLar, denizLer we Benim kahroLaSı qururum var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 90GİDELİM BİRBİRİMİZDEN...
Sessin duyulmasın Hüzün kokan kokun yayılmasın odama… Dur dokunma ellerinle, bedenime bedeninle İz kalmasın sıcaklığından üşüyen benliğime… Sevme beni Yüzün seyrime düşmesin bir kez daha Kalk gidelimlere yol almadan Hani o hüzün kokan yolların ayazına vurmadan gece bizi Gidelim birbirimizden… O boşluğa yazılan bütün kelimelerden kurtulalım Saklanalım acıtan yalnızlıklardan… Bir kez daha gebe kalmadan bitimsiz gecelere Bir kez daha tanık olmadan sabahı olmayan gecelere Bürünelim birbirimizin bilmediğimiz kaçışlarına… Parçalanmış bedenlerin kanayan yaralarına basmadan, Yüzümde bırakılan her bir iz kanamaya başlamadan gidelim birbirimizden… Umut yok yarına, Bedenlerimizde koşullanmış bu acıdan dönüş yok yarına… Gitmek yazılmışken isimsiz boş kuytulara bu telaşta yarın yok! |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gitmeyeceksen.
Gitmeyeceksen, Eksiktir hareketliliğin Genişliğin gerekir Eksiktir hareketliliğin Zamanın sözü eksik Mutlu olmaya bak sen Zaman geçecek zaten Gitmeyeceksen Gidemeyeceksin demek Sabredeceksin Sorunları küçültüp Göreceksin ama hepsini Göreceksin ama güzel Göreceksin neler neler. Gitmeyeceksen Gidemeyeceksin demek Gidemeyeceksin fakat o an Bakacaksın gitmişsin bir an Durmasana, anlar bırakıyorsun bak Elinden gelen gelsin Hareketliliğin gitmeye eksik O da gerekir çünkü Çünkü gittiğin an gelecek Bir gidiş olacak ki bir gidiş Dönüşün olmayacak. Belki işte o zaman Tamamlayacak sözünü zaman Gördüğünle kalacaksın… |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2012 18:32
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
![]() BENİM ADIM KEPEZ
Ansızın bir karasu iner Deniz fenerinin gözlerine Fener kör olur Ve ağır ağır uyanmaya başlar Deniz dibinin devleri Koç sürüsü dalgalar toslaşır gerine gerine Ötede yıkkın bir balıkçı köyünün çiçeksiz evleri Evler ki denizlerde olup bitenleri bilmez Bense bu kaderi iyi bilirim Benim adım Kepez Yıldızlar olmadı mı, dolunay olmadı mı Gökyüzü de kördür Yüreğindeki kara bulutlar Durmadan yıldırımlar kusar Yorgun bir gemi oturur kayalara Karışır birbirine dua ve küfür Korkuysa şapkasını her zaman Kapkara bir dala asar Bir yosun tarlasında dinlenirken Gördüm ölümü kaç kez Selam verip geçti gülümseyerek Ben korkusuz Kepez Kaç sünger ve inci avcısının Kanına girdi bu denizler Kaç taze gelin ihtiyarladı Bu ufuklara baka baka Her sabah Neşeli bir ıslık aydınlığına Evden çıkıp gidenler Ya döndüler ya da hiç dönmediler Yaralı akşamlara Yalnız kalmayınca aç kalmayınca Oğlak, kuzu melemez Ben ne dramlar yaşamamışımdır bu kıyıda Ben Kepez Mutlu insanlarda gördüm Gelip kollarımın arasında sevişen Ama uzun sürmedi Şıngır mıngır kristal ömürleri Ne çığlıklar işittim rüzgarlardan Mevsim mevsim değişen Hele de yitik ekmekler gibi ayrılık türküleri Tedirgin martıların Kanatları vururken gez Ben dilsiz bir görgü tanığıyım Benim adım Kepez Gün kısalır, Bir gece de değişir renk renk haritam Gün uzar, Sızlayan süslü bir göğüstür Tarih-i Kadim Sırdır, ayıptır Gördüklerimin hepsini anlatamam Gemiler gelip geçerken Kaç dilden hüzünlü şarkılar dinledim Gül yanaklı, lale dudaklı Ne güzeller gördüm gitti gelmez Ben hep aynı yerde beklerim Benim adım Kepez Bazen denize küserde Gökteki yıldızlarla konuşurum Bazen gidemediğim yerleri okşamak isterim Bulamam ellerimi Ay doğarken başlar En uzun süren sarhoşluğum Asırlar kemirse de Koparamazlar zincirlerimi Kimse kirli ayaklarıyla Üzerimi tepeleyemez Ben beş vakit Sabrın gül suyuyla yıkanırım Benim adım Kepez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |