|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün............ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Navigator
Hasan Keskinbıçak
Gözlerin Bir seni sevdim, severim Bu yüreğim senin bileyim Seninim de sazım, sen alnıma yazım Tanrıdan yazım hem çoğum hem azım Seninim de sazım yar, sen alnıma yazım yar Tanrıdan yazım hem çoğum hem azım {Gözlerin}, gözlerin Ooo gözlerin Bu canıma mezar Bu canıma mezar, mezar Tükenirim azar, azar Ben sana yandım yanarım Bu yüreğim sende kala {Gözlerin}, gözlerin Ooo gözlerin Bu canıma mezar Bu canıma mezar, mezar Tükenirim azar, azar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Navigator
Serdar Ortaç
Dansöz İtiraf ediyorum sana itiraf. Başladı yaralı aşklara tadilat Masumum, dışarıdan daha masumum, Maalesef, bunun için sana mecburum. Yüksek uçan kuşun, yüreği sarhoşun. Acı çeker gibi, kölesi olmuşum. Kavga edenlere, bana küsenlere. Yüreği çark edip, geri dönenlere. Affet diyen kim? Ez geç diyen kim? Aşktan çeken kim? Benim kadar... Ölene kadar aşık olamazsın Birisi çıkar onu anlayamazsın Sen o tür oyunlara katlanamazsın Senin bir kalbin var var var... Hadi diyelim birçok deli sevdi Senin için her şeyi her şeyi verdi Ya bir gün olur sana bel kıvırırsa? Binlerce dansöz var... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#4 |
|
Navigator
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün............ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Navigator
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün............ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Navigator
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün............ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mustafa Yildizdogan _ Kizil Elmam
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1724
![]() |
selim gülgören-durgun ateş
Bir aşk rüzgarı görüyorum hala sende, Esiyor ama herzamanki gibi yanlış olduğu yerde. Bir deli fırtınam sanıyorsun kendini hala, Unutma ki dünya bu yalan olan her şeyin farkında. Durgun ateş söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanmış olan yanlış aşkların olduğu yerde değil mi? Durgun ateş söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanmış olan yanlış aşkların olduğu yerde değil mi? Sen sönmeyen ateşimsin sanıyorsun kendini Sanki bir alev alıyorsun sevgilim, Külleri bile bana seni anımsatmıyor artık işte gördüğün gibi. Sen sönmeyen ateşimsin sanıyorsun kendini Sanki bir alev oluyorsun sevgilim, Külleri bile bana seni anımsatmıyor artık işte gördüğün gibi. Bir aşk rüzgarı görüyorum hala sende, Esiyor ama herzamanki gibi yanlış olduğu yerde. Bir deli fırtınam sanıyorsun kendini hala, Unutma ki dünya bu yalan olan her şeyin farkında. Durgun ateş söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanmış olan yanlış aşkların olduğu yerde değil mi? Durgun ateş söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanmış olan yanlış aşkların olduğu yerde değil mi? |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1113