![]() |
#961 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 745
![]() |
![]() Faydası olmayan bahardan yazdan
Yüce dağ başının kışı makbuldür Cahilin yaptığı sohbetten sözden Alimin hayali düşü makbuldür Lokma yeme muhannetin elinden Kurtulaman sonra acı dilinden Namertlerin kaymağından balından Merdin kuru yavan aşı makbuldür Hakan konuşur bir ince dilden Hal ehli olmayan ne bilir halden Bilgisiz görgüsüz duygusuz kuldan Ölülerin mezar taşı makbuldür
![]() |
#962 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Filistinli Çocuğum !
Nasılsınız… Keyfiniz yerinde mi? Ben aç-açıkken… Üstüme bombalar yağarken yağmurlar misali Biri bereket getirir Bilirsiniz Biri ÖLÜM…. Vicdanlarınız sızlıyor mu sahi… Ve beni gördükten sonra haber programlarında Bir başka mı sarılıyorsunuz çocuklarınıza… Bir başka mı seviyorsunuz onları yoksa… Hadi gel… Beraber geçelim mayın dolu tarlalardan Hadi gel…. Vurulup yere düşen bir serçenin Gözyaşlarına dokunalım.. Hepiniz Filistinlisiniz öyle mi? Bilmiyordum.. Daha yeni öğrendim sayenizde Ben gözyaşıyım yüreğinizde sol yanında Ben bombaların açtığı kara çukurlarım Yıkılmış evlerden çıkan feryadım ben… Bir bilseniz… BEN…. Kanayan bir yarayım Günden güne gizlediğiniz… Ben varya ben…. Filistinli bir Çocuğum Her gün TV. lerden izlediğiniz!.. Ben gözyaşıyım yüreğinizde sol yanında Ben bombaların açtığı kara çukurlarım Yıkılmış evlerden çıkan feryadım ben… Bir bilseniz… BEN…. Kanayan bir yarayım Günden güne gizlediğiniz… Ben varya ben…. Filistinli bir Çocuğum Her gün TV. lerden izlediğiniz!..
![]() |
#963 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 693
![]() |
![]() bu akşam seni ölesiye özledim
Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde Işık oluyorsun bana karanlık gecelerimde Yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde Bu akşam seni ölesiye özledim Bu akşam seni görmek istiyor gözlerim Sıcak ellerini tutmak istiyor ellerim Sevginle dolup taşmak istiyor kalbim Bu akşam seni ölesiye özledim Bu akşams eni görmek istiyor gözlerim Bu akşam seni senden son defa istiyorum Dayanacak gücüm kalmadı bekliyorum Ellerim semada dualar ediyorum Bu akşam seni ölesiye özledim Bu kalbim sana tapmak istiyor sevgilim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2012 18:32
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
![]() Başı yine dertte hasta Filistin
Halini soran yok küstü Filistin Bebeler vurulmuş yasta Filistin Bayram neyine savaşta Filistin Feryat eder duyulmaz Filistin Göz önünde görülmez Filistin Bombalar yağar bitmez Filistin Duymayanlara küskün Filistin Medeniyetin yatağı Filistin İslamiyet in ilk durağı Filistin Bütün milletler otağı Filistin Artık dindaşına küskün Filistin
![]() |
#965 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2012 18:32
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
![]() Başı yine dertte hasta Filistin
Halini soran yok küstü Filistin Bebeler vurulmuş yasta Filistin Bayram neyine savaşta Filistin Feryat eder duyulmaz Filistin Göz önünde görülmez Filistin Bombalar yağar bitmez Filistin Duymayanlara küskün Filistin Medeniyetin yatağı Filistin İslamiyet in ilk durağı Filistin Bütün milletler otağı Filistin Artık dindaşına küskün Filistin
![]() |
#966 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BU ÇOCUKLAR AĞLIYOR
Radyodan canlı istek biri şarkı yolluyor, Bodrumda sosyeteler düzde göbek sallıyor, Domuz bile domuzken evladını kolluyor, Sus ve dinle! Filistin’de bak bir çocuk ağlıyor… Milyarlar veriliyor topa iyi vurana, Alkışın arkası yok soyunup ta durana, Beyefendi deniyor kâğıdı iyi karana, Sus ve dinle! Filistinde bak bir çocuk ağlıyor… Su bile çeşit çeşit; ekmek tuzlu, kepekli, Takıları altından, urbaları ipekli, Saçlara fön çekilmiş, gözler renkli kapaklı, Sus ve dinle! Filistinde bak bir çocuk ağlıyor… .
![]() |
#967 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
![]() Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1102
![]() |
![]() Yokluğun kadar hissediyorum varlığını
Beni hissettiğin kadar yoruluyorum seni sevmekten soğukluğun söndürdükçe yürek yangınımı, sözlerin şah çekmeden mat ettikçe beynimi, Çırpındıkça batarken umursamazlığının denizinde Sonunu görüyorum başlayamadığım sevdanın Bir çiçeğin tabiata seslenemediği gibi, haykırıyorum seni sevdiğimi Susarak...
![]() |
#968 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
![]() Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1102
![]() |
![]() Bir tek şeyi unutma!
Seni sevdim ben. Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün Issızlaştı hayat sanki Sanki, sabahı eksik şiirlerimin. Sanki, gecesi hep kanayan bir yara Ve sanki, artık hep kanayacak... Ağlanacak bir aşkın kıyısına vurduysa gözlerim Çare yok, ağlayacak. Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Kapıları kendime ben açamadım Ya da yanlış saatlerde bekledim gelmeni Düşünüyorum da sen gideli ne çok yalnızım.. Sarmaşık aşkın sarısında kaldım, sarılamadım. Savunamadım seni kimselere Anlatamadım seni kimselere Kimsesiz kaldım, En çok da sensiz... Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben.. Sana uyumak, Sana uyanmaktı hayat. Sıratını geçtim yaşarken korkmadan Korkumu geçtim cesaretle, ihanetle Berduş bir yalan masumiyeti öptüm bile bile Tek sen gitme diye Sonbahar oldum yaprak yaprak Ağaç oldum köklerimi unutarak Tesellisiz bir geceye fırlatıldım Kalbimi dar kafese kapatarak İçimdeki bir kanarya Hiç susmadan ağlayacak Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yakamozlarında yıkadım sevdamı çırılçıplak Seni sevdiğimi bağırdım mehtabına Beyazında akladım bulutunun Mavi mavi sevdim seni içim kan ağlayarak Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak
![]() |
#969 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [url=http://imageshack.us]
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ELVEDA DEME BANA Karşımda durduğunda Gözlerime baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi Gider eski zamana Ağlarım yana yana O güzel gözlerinden alamam gözlerimi Gider eski zamana Ağlarım yana yana Gitme kal be yanımda Şurada baş ucumda Sana kurban olurum Elveda deme bana Ben seni el üstünde hatta baş üstümde Taşırım merak etme Elveda deme bana |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ELVEDA DEME BANA
Karşımda durduğunda Gözlerime baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi Gider eski zamana Ağlarım yana yana O güzel gözlerinden alamam gözlerimi Gider eski zamana Ağlarım yana yana Gitme kal be yanımda Şurada baş ucumda Sana kurban olurum Elveda deme bana |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |