![]() |
#9711 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() CemAli - Sever misin O Zaman?
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar GuNaY'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9712 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1034
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yılmaz Erdopan - Bir mevsimin aci gercekleri
"bir tek dileğim var mutlu ol yeter" sözünün bir kamyon yükü anlam taşıdığı günlerdi kaldırımlar toz ve kağıt topakları ankara'nın ankara'nın sonbahar yaprakları ayvalar sarı hüzünler olgun yaz yorgunu gövdeler serili betonlarda ben yanımda çok acıklı epey yol üstü sözler getirmiştim. "sanki terk edilmiş bir viraneyim her yanım dağılmış yıkılmışım ben" okul önlük mevsimi ve kaplanması kitapların cumhuriyet gazetesiyle bir ön beslenme çantası kompleksi malum şu otlu peynir meselesi saçlarını süt mısırı örgü yapmış bir al yüz koca göz görüyorum. sanki o tehlikeli yolun başındayım aşk'a geliyorum! ama yanıma hep köy zılgıtlı sözler almışım arabesk kalıyorum her kent soylu aşkın karşısında "bir kulunu çok sevdim" diyorum "o beni hiç sevmiyor" diyorum "kalbimi ona verdim artık geri vermiyor" diyorum.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar besyo_cu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9713 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pink - Fun House
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar GuNaY'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9715 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2318
![]() Muazzez Ersoy / Hayat Sen Ne Çabuk Harcadın Beni..
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaZaN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9716 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1699
![]() |
![]() Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi
Bende kaybolanı Sende bulmak güzel. Yitip unutulanı Sende görmek güzel. Güzel demek yetmez Muhteşem olmalıyız. Bakir bir yere, Seninle varmalıyız. Bir umut gözlediğim, Yıllardır beklediğim Kalbimin sahibisin sen. Çırpınıyor yüreğim, Ferman buyur ölürüm Ömrümün sahibisin sen. Duy şu kalbimin vurduğu sesi Dilerim bitmesin bu tutku, sevgi Kulak ver dilimden dökülen sözlere Bir söz, bir evet bana versene. Evlenir misin benimle? Kader, kıymet budur Kısmet buna derim. Mutluluksa dileğim Seninle yaşamalı. Yaşamakla bitmez Muhteşem olmalıyız Mucize bir yere Seninle varmalıyız. Bir umut gözlediğim, Yıllardır beklediğim Kalbimin sahibisin sen. Çırpınıyor yüreğim, Ferman buyur ölürüm Ömrümün sahibisin sen. Duy şu kalbimin vurduğu sesi Dilerim bitmesin bu tutku, sevgi Kulak ver dilimden dökülen sözlere Bir söz, bir evet bana versene. Evlenir misin benimle? |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9717 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1699
![]() |
![]() SELİM GÜLGÖREN-DURGUN ATEŞ
Bir aşk rüzgarı görüyorum hala sende, Esiyor ama herzamanki gibi yanlış olduğu yerde. Bir deli fırtınam sanıyorsun kendini hala, Unutma ki dünya bu yalan olan her şeyin farkında. Durgun ateş söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanmış olan yanlış aşkların olduğu yerde değil mi? Durgun ateş söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanmış olan yanlış aşkların olduğu yerde değil mi? Sen sönmeyen ateşimsin sanıyorsun kendini Sanki bir alev alıyorsun sevgilim, Külleri bile bana seni anımsatmıyor artık işte gördüğün gibi. Sen sönmeyen ateşimsin sanıyorsun kendini Sanki bir alev oluyorsun sevgilim, Külleri bile bana seni anımsatmıyor artık işte gördüğün gibi. Bir aşk rüzgarı görüyorum hala sende, Esiyor ama herzamanki gibi yanlış olduğu yerde. Bir deli fırtınam sanıyorsun kendini hala, Unutma ki dünya bu yalan olan her şeyin farkında. Durgun ateş söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanmış olan yanlış aşkların olduğu yerde değil mi? Durgun ateş söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanmış olan yanlış aşkların olduğu yerde değil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9718 |
Yiğido
![]() ![]() Hatice_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.03.2010 21:43
Tecrübe Puanı: 596
![]() |
![]() Abdurrahman Önül-Bir Günah Ki Islemisim ..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Hatice_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9719 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1034
![]() Yılmaz Erdopan - Bir mevsimin aci gercekleri
"bir tek dileğim var mutlu ol yeter" sözünün bir kamyon yükü anlam taşıdığı günlerdi kaldırımlar toz ve kağıt topakları ankara'nın ankara'nın sonbahar yaprakları ayvalar sarı hüzünler olgun yaz yorgunu gövdeler serili betonlarda ben yanımda çok acıklı epey yol üstü sözler getirmiştim. "sanki terk edilmiş bir viraneyim her yanım dağılmış yıkılmışım ben" okul önlük mevsimi ve kaplanması kitapların cumhuriyet gazetesiyle bir ön beslenme çantası kompleksi malum şu otlu peynir meselesi saçlarını süt mısırı örgü yapmış bir al yüz koca göz görüyorum. sanki o tehlikeli yolun başındayım aşk'a geliyorum! ama yanıma hep köy zılgıtlı sözler almışım arabesk kalıyorum her kent soylu aşkın karşısında "bir kulunu çok sevdim" diyorum "o beni hiç sevmiyor" diyorum "kalbimi ona verdim artık geri vermiyor" diyorum.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar besyo_cu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9720 |
Yiğido
![]() ![]() CRAZY OSMAN 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.03.2010 19:29
Tecrübe Puanı: 733
![]() |
![]() OSMAN ÖZTÜNÇ
BİRADER
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar CRAZY OSMAN 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|