![]() |
#981 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yorgun ve Yarali bir yolcu
Eski sokaklarında anıların dolaşıyorum, öksüz bir çocuk gibi yüreğimde kırık bir dal sızısı ve soluk ürpertisi bir yaprağın bir dost izi arıyorum, kirlenmemiş bir bakış çocukluğumun ince sızısından kalma alıp götürmek için uzak bir kıyıya uzak dağ doruklarına bakıyorum daha uyanmamış sabah bahar ve yaz uyanmamış ah… güz yağmurları iniyor, acılar ve ihanetler üstüne çırılçıplak ve sevgisiz kalmış bir şiirim kimsesiz bir kış sokağında ah ! gülen gözleri menekşelerin , munzur bakışlı ceren geçtiğim tüm kıyılara, kırık gözyaşlarımı bırakıyorum ince duygularımı toplasam avuçlarım kanar bütün sevinçlere geç kalmış, yorgun ve yaralı bir yolcuyum heybemde türküleri unutulmuş bir şafağın yalnızlığı bütün istasyonlara gözyaşı yağdırıyorum Biliyorum kirlenmiş hiç bir bakışta, yer yok bana bu yüzdendir ceylanlara küsmüşlüğüm yeni bir gül yaprağı bulup sarmak için yaramı çekip gidiyorum buralardan içimdeki ölüleri çiğneyerek kalbimdeki mahşere acılarını içine gömen bir denizim ben dalgınlığımda saklarım dalgalarımı biliyorum bu düş sığmaz kirlenmiş sokaklara bu sevda sığmaz bakmayın gözlerime nereye saklanır yüreğimdeki incinmişlikler bahar gelince, esince yel, akınca dağların seli paranın sevgiye ihanetini gördüm insanın önünde diz çöküp ibadetini dünler harabe yarınlar umut değil hüznün neresinden dönsem, kırgınım öpmeye uzandığım bütün dudaklar frengili.. Nuri CAN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Navigator
![]() !!!!!!! SeNsİzLiK !!!!!!!!!!!
SEN HİÇ GÖRMESEYDİM SENİNLE TANIŞMASAYDIM AŞKIMI FİLİZLEMESEYDİM NE OLURDU KARŞILAŞMASAYDIK.. ŞİMDİ BEN SANA AŞIK OLDUM AMA SEN BAŞKASINA AŞIK KAVUŞAMICAZ HİÇ BİRZAMAN AMA ŞUNU BİL SENİ HİÇ UNUTMUCAM!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Navigator
![]() Yasak ask
sonu olmayan yasak aşk cemberinde, prangalıyız ikimizde, gözlerimiz,dudaklarımız,vücudu muz birleşmiş ayrılığa karşı isyan edercesine. iki ayrı bedende,iki ayrı can olsak da, aşkımız için birleşen, tek bir kalp bağırmakta, bülbüller gül ile yasta, leyla ile mecnun çöllerde,aşka susamakta........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Navigator
![]() DÜSLEDIGIN GIBI Küçük bir dünyanin içine gizlenmissin Sadece hissedebiliyorum seni Tipki senin beni hissedebildigin gibi Bazen bütün umutlarimi ,bütün sikintilarimi Oradan sana söylüyorum Tipki senin bana söyledigin gibi Içimizin karanligini bosaltiyoruz bazen Bazen de iki kelime saklayabiliyoruz Seni böyle hissetmek, seni böyle sevmek güzel Bir bakiyorum bir adim geliyor, Bir bakiyorum kilometrelerce uzaksin Geceleri seni düslüyorum yine Küçük bir makinenin içinden Biliyorum ayni yerdeyiz ayni seyi dinliyoruz Hissedebiliyoruz ayni seyi Elimde sana dair hiçbir sey yok Sadece yani basim da çalan minik bir radyo Bilmiyorum su an ne haldesin Ve de evin neresindesin Belki salon da koltuga oturmus, Belki odanda yatagina uzanmis Ayni seyleri düslüyoruz Gecenin bizim için hazirladigi güzelligi dinliyoruz Ben bu gece çok hüzünlendim Göz yaslarim yanagimda kaldi Bir ananin acisini paylasti göz yaslarim Bir sevgilinin siirinde duygulandim Ama bunlarin hepsinde seni düsledim Tipki senin beni düsledigin gibi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Navigator
![]() SENDEN UZAKTA OLUNCA***
Senden uzakta olunca Artık gözlerimle kucaklıyorum seni Rüzgarın getirdiği kokunu Artık ellerimle sarıyorum Senden uzakta olunca Çaresiz ağlıyorum... Yalnız gözlerin gözlerim de Her şeyin benden çok uzakta Aşkı yalnız gözlerinde yaşıyorum Acıyorum,çaresiz kendi halime... Seni benden çalan hırsız Tüm evrenin en büyük soygununu yapmış meğer Kıymetini Senden uzak kalınca anladım ... Affet beni bitanem... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Navigator
![]() DUN SENI ARADIM***
Seni aradım boş kaldırımlarda yagmur yagan sokaklarda dün seni aradım kuru yaprakların arasında neşeli cocuk parklarında ask kokan nene hatunda dün seni aradım yaslanmıs çınarın gölgesinde ask ile tutulmus ellerin arasında gönüllerin kenetlendigi sözlerde dün seni aradım yorgun düşmüş gözlerde boş sevdasız kalplerde bagı yangın dolu aşklarda dün seni aradım ey sevda ey ask seni aradım bulamadım gönlüm ve yüregim için dün seni aradım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Navigator
![]() Hadi küs!
Alıngan tavırlarını koy önüme Sebep ol suskunluğuna hayatın… İyilere bel bağla Ve öylece kal, ben giderim… Hadi küs! Sen sustukça ben de konuşmam, Ve aldırmam geçen zamana. Sana düşler büyütür ışıklar altında ki şehir, Sonra düşlerine konar yıldızlar, Sen yum gözlerini ben giderim, Yeter ki düşlerinde ki yıldızları göreyim… Hadi küs! Suratını as umutlarıma. Kendinden bir şeyde kat ayrılığın tarifine. Dilin döndüğünce anlatmaya çalış aşkı benden sonralarına. Gidiyorum bir tebessüm tadında ya, Dokunma sen yinede, belki gözyaşı olurum biranda. Özlemek zordur farkında mısın bilmiyorum, Saçmalayamazsın bile. Aklın öyle doludur ki Ayrılık öyle kurcalar ki beynini, Kendini unutursun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Navigator
![]() Siir
Seninde birisi canini yakar Anlarsin o zaman ask neler yapar Duygusuzsun sen duygusuz duygusuz Ne hayal etmistim bak neler buldum Düstüm bir kötüye askimdan oldum Içimde bir isyan aklim karisik Harcadim sevgimi elinde soldum Duygusuzsun sen duygusuz Duygularimla oynadin ayriliga sen yolladin Sen beni haketmedin sevgimi sen hiç bilmedin Duygusuzsun sen duygusuz Duygusuzsun sen duygusuz Duygularimla oynadin ayriliga sen sen yolladin Sen beni haketmedin sevgimi sen hiç bilmedin Duygusuzsun sen duygusuz Seninde birisi canini yakar Anlarsin ozaman ask neler yapar Güvenme kendine gecer bu günler Gönül sarayini yanlizlik yikar Duygusuzsun sen duygusuz Duygularimla oynadin ayriliga sen yolladin Sen beni haketmedin sevgimi sen hiç bilmedin Duygusuzsun sen duygusuz Duygusuzsun sen duygusuz Duygularimla oynadin ayriliga sen sen yolladin Den beni haketmedin sevgimi sen hiç bilmedin Duygusuzsun sen duygusuz............ ELVEDA........... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Navigator
![]() Güneş Batarken Bizler Gideriz
Güneşi seyretti gözlerim. Öylece daldım ufkuna, O kırmızımsı,siyahımsı gidiyordu sanki,bir yolcu gibi gidiyordu Elveda demeden gidiordu. Gözlerim ufka daldı.gökyüzüne Ne de çok severdim o mavimsi gökyüzünü Şİmdil batışı sardı bütün vücudumu Bir düşünce tutturdum aklım Bir gün ,Bir gün belki seni batarken Görebilmek ama;seni doğarken görememek var İyice baktı gözlerim sen giderken. Belki dedim birdaha görememek var. Gidişini görememek var Giden yolcu gibi gitti;gitti battı Güneşi tutamamak,gidişini durduramamak Giden yolcuya belki elveda diyebilmek sesizce Dur diyememk Belki bir insana denirde.Kal ............. O fazgeçilmez gururumuzu yenip.Herşeye rağmen dur!gitme! diyebilmek,buda zor ,kal demek zor Ama güneş batı gitti.Ona kal!desekte boş Kalmaz,Bir gün bizim gitmemizi durduramayacağı gibi Giden yolcu ama dönüşü yok gidicek.. O zaman asıl olan giden yolcuyu değil bizim bizlerrin Gideceği yeri düşünebilmek, O zaman asıl olan buydu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Navigator
![]() Zaman zaman
Sen gelirsin aklıma İçime bir acı düşer Hüzün kokar gözyaşlarım Sanki başka biri olurum Sen aklıma gelince. Zaman zaman Gözlerin gelir aklıma Küçücük bir bakışın Kayıp gider gözlerimin önünden. Zaman zaman Bir busecik gülüşünle uyanırım Kâbus dolu rüyalardan Hiç bitmesin Hiç bitmesin isterim o ân Sen aklıma gelince Sen aklıma gelince... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |