Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.06.2007, 17:11   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 952 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart DEV MANTAR ŞAŞIRTTI

Şarkışla ilçesine bağlı Sultan köyünde yaşayan 51 yaşındaki Duran Çelik, köyün yakınlarındaki kırlarda mantar aramaya çıktı. Çavdı mevkiinde dev bir mantar bulan Çelik, köyden ilçeye getirdiği mantarı bir marketteki elektronik terazide tarttırdı. Vatandaşların meraklı bakışları arasında tartılan mantar, 5 kilo 100 gram ağırlığında geldi.

Çelik; “Köy yakınlarında mantar aramaya çıkmıştım. Çavdı mevkiinde büyük bir beyaz kütle gördüm. Önce kaya zannettim, kontrol ettiğimde bu mantarla karşılaştım. Mantarın büyüklüğünü görünce şaşırdım’’ dedi.

Çelik, mantarın zehirli olup olmadığını tespit etmek üzere İlçe Tarım Müdürlüğü’ne götüreceğini sözlerine ekledi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.06.2007, 17:27   #2
sivasspor_gürün
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sivasspor_gürün Şuan sivasspor_gürün isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.12.2008 11:10

Tecrübe Puanı: 676 sivasspor_gürün Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: DEV MANTAR ŞAŞIRTTI

iç tarafını görseydim zehirli olup olmadığını söleyebilirdim bizim köyde mantar kelimesi yani mantar ismi biraz lüks dü biz göbelek .(gobelek bizim köyce birde bizim orda yenilen mantarlar pardon gobelekler şunlardı

mor gobelek
kuzu gobeleği

ağaçlarda veya köklerinde olnarı biz yemezdik. birde size gobelek :(mantar yeme ve pişirme tarifi yapayım içine iç tarafına tuz koycaksın közde suyu köpüklenene kadar duracak ondan sonra sapından tutup suyunu hüüüp diye içeceksin sonrada afiyetle yiyceksin : hepinize afiyet olsun.
sivasspor_gürün isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.06.2007, 17:59   #3
Güner
Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güner Şuan Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.06.2013 20:50

Tecrübe Puanı: 763 Güner FAZLA SÖZE GEREK YOKGüner FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sivasspor_gürün Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
iç tarafını görseydim zehirli olup olmadığını söleyebilirdim bizim köyde mantar kelimesi yani mantar ismi biraz lüks dü biz göbelek .(gobelek bizim köyce birde bizim orda yenilen mantarlar pardon gobelekler şunlardı

mor gobelek
kuzu gobeleği

ağaçlarda veya köklerinde olnarı biz yemezdik. birde size gobelek :(mantar yeme ve pişirme tarifi yapayım içine iç tarafına tuz koycaksın közde suyu köpüklenene kadar duracak ondan sonra sapından tutup suyunu hüüüp diye içeceksin sonrada afiyetle yiyceksin : hepinize afiyet olsun.
Tarifin için teşekkürler, bu tarifi bari yemeklerimiz bölümüne yazsaydın

Mantar gerçekten çok ilginç. Büyük ihtimalle zehirli olabilir.
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.06.2007, 18:12   #4
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein

zaten bizim Sarkisla`da cogu sey anormal
ilginc bayagi büyük bir mantar
insallah zehirli degildir bol bol yerler

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.06.2007, 19:16   #5
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: DEV MANTAR ŞAŞIRTTI

Hayy maşallah tekerlek gibi mübarek,
zehirli değilse epey bir insan faydalanır

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.06.2007, 23:02   #6
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RüStü ElmaS Şuan RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDI

Maşaallah, ne diyelim.
Sakın hormonlu mantar olmasın?

Herhalde bir kaç aileyi rahat doyurur.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.06.2007, 01:09   #7
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 945 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: DEV MANTAR ŞAŞIRTTI

Bunun genetik yapısıyla oynamışlar heralde,karpuz olacakken mantar olurvermiş.
Alt 06.06.2007, 18:37   #8
gurbetciler
Yeni Yiğido
NO AVATAR

gurbetciler Şuan gurbetciler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2009 22:31

Tecrübe Puanı: 0 gurbetciler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HAY MASALLAH GROSE FAMILIE MAHLZEIT::::::::
gurbetciler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)