|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RaZZcE Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2011 12:17
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2007
Tecrübe Puanı: 782
![]() ![]() ![]() |
![]() Aldanma Cahilin Kuru Lafına
Aldanma cahilin kuru lafına Kültürsüz insanın kulu yalandır Hükmetse dünyanın her tarafına Arzusu hedefi yolu yalandır Kar suyundan süzen ceşme göl olmaz Gül dikende biter diken gül olmaz Diz diz eden her sineğin bal'olmaz Peteksiz arının balı yalandır İnsan bir deryadır ilimle mahir İlimsiz insanın şöhreti zahir Cahilden iyilik beklenmez ahir İşleği ameli hali yalandır Cahil okur amma alim olamaz Kamilik ilmini herkes bilemez Veysel bu sözlerin halka yaramaz Sonra sana derler deli yalandır Aşık Veysel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() GeceGündüz Şuan
![]() Son Aktivite: 15.01.2011 09:15
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() UZUN İNCE BİR YOLDAYIM
Uzun ince bir yoldayım Gidiyorum gündüz gece Bilmiyorum ne haldayım Gidiyorum gündüz gece Dünyaya geldiğim anda Yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir handa Gidiyorum gündüz gece Uykuda dahi yürüyom Kalkmaya sebep arıyom Gidenleri hep görüyom Gidiyorum gündüz gece Kırk dokuz yıl bu yollarda Ovada dağda çöllerde Düşmüşüm gurbet ellerde Gidiyorum gündüz gece Düşünülürse derince Irak görünür görünce Yol bir dakka miktarınca Gidiyorum gündüz gece Şaşar Veysel işbu hâle Gâh ağlaya gâhi güle Yetişmek için menzile Gidiyorum gündüz gece Aşık Veysel ŞATIROĞLU
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() ![]() AHMET YENİYAPAN Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2009 12:28
Tecrübe Puanı: 605
![]() |
![]() Paylaşım için teşekkürler....!!
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |