|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belediye Başkanı Sami Aydın, Türkiye'nin ilk yerli sirki olan ''Uluslar arası Avrasya Sirki''nin kentte gösteri yapacağını bildirdi. Aydın, belediye meclis salonunda düzenlediği basın toplantısında, yaz dönemine girildiği bu süreçte özellikle sosyal ve sportif faaliyetlere ağırlık verdiklerini söyledi.Bu kapsamda Türkiye'nin ilk yerli sirki olan Uluslar arası Avrasya Sirki'ni Sivas'a davet ettiklerini bildiren Aydın, eski fuar alanında kurulacak olan sirkin cuma akşamı 21.00'da ilk gösterisini yapacağını ifade etti. Aydın, sirkin cumartesi, pazar günü de saat 18.00 ve 21.00'da gösteri yapacağını duyurdu.
Gençlerin okul stresinden kurtulmaları, eğlence mekanlarında dinlenmelerini sağlamak amacıyla yaz döneminde değişik aktiviteler yapmayı planladıklarını kaydeden Aydın, bunlardan birinin de bu sirk gösterisi olduğunu bildirdi. Avrasya Sirki Koordinatörü Sümer Dinçer ise sirklerinin kuruluş aşaması hakkında bilgi vererek, ''Sirkimiz dünyanın ilk Türk sirki olması açısından önemlidir. Sirkteki akrobatlar, cambazlar, ateşbazlar ve çeşitli sirk aktivitelerini herkesin beğeneceğinden eminim'' dedi.Sirklerin tüm aile üyelerinin bir arada eğlenebilecekleri bir aile zemini olduğunu ifade eden Dinçer, şöyle konuştu: Bu nedenle biz sirkteki aile yapısına çok önem veriyoruz. Sirkler yapılamaz gibi görünen birçok şeyin yapılabildiği yerlerdir. Bizim ülkemizde de sirklerin yaygınlaştırılması ve bu kültürün yaşatılması lazım. Öncelikle sirklere yerel yönetimlerin sahip çıkması gerekiyor. Bu çok önemli. Bu nedenle bize sahip çıkan isteyen yerel yönetimlere çok ihtiyacımız var. Burada belediye başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Belediye personeli bize her açıdan destek oluyor. Bütün Sivaslıları gösterilerimize bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaz geldi artık,hemşerilerimizin bu tip sosyal faliyetlerden yararlanması
lazım,Avrasya Sirkininde Sivas'a gelerek gösteriler yapacak olması çok sevindirici,özellikle çocuklar için unutulmaz anılar yaşayacakları eğlenceli günler olacaktır.
|
|
|
|
#3 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cocuklarin okul tatilini gecirmek icin güzel faliyetler doguyor
sirk gibi eglence yerleri stressli gecen okul döneminden sonra iyi gelir
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Yiğido
![]() 58_BERKAY_58 Şuan
Son Aktivite: 04.10.2008 17:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
arkadaslar sirk ve fuar alanı güsell tavsiye ederim![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 26.02.2026 00:19
Tecrübe Puanı: 968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eminim gidenler gideceğine pişman olmayacaktır bence SİVASa şu güne kadar gelen en büyük ve kapsamlı sirk bu olsa gerek.Gideceklere iyi seyirler diliyorum!
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|