Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.06.2007, 01:43   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 944 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart FECİ KAZA : 4 ÖLÜ

Edinilen bilgiye göre, Adem Kartal (27) yönetimindeki 58 FY 456 plakalı otomobil, Sivas'tan Hafik istikametine geldiği sırada Soğuk Çermik Kaplıcası kavşağı bölgesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı. Ardından yolda savrulan otomobil, orta refüj boşluğuna düşerek durabildi. Kazada kimlikleri tespit edilemeyen 2 çocuk ve 2 bayan olmak üzere toplam 4 kişi hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Adem Kartal ile otomobil içerisinde bulunan yolculardan Elif Gebeş (18), Türkaz Kaya (52) ve Rukiye Kartal (18), Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diğer yaralılar Fadime Kartal, Vahide Yıldırım, 3-4 yaşlarında soyadı öğrenilemeyen Ahmet ile 5-6 aylık olduğu tahmin edilen Melise isimli yolcular ise kaldırıldıkları Sultan 1. İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı.

Bu arada Sivas-Erzincan Karayolu, kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat süre ile araç trafiğine kapatılırken, jandarma ve itfaiye ekipleri otomobil ve yol dışında yaralı ve ceset aradı. Yapılan çalışmaların tamamlanmasından sonra yol tek şerit halinde trafiğe açıldı.

Kazaya tanık olan bir vatandaş, kaza yapan otomobilin çok süratli olduğunu belirterek, "Otomobil önümde seyrediyordu. Birden bire önce bariyerlere vurdu. 4-5 takla attıktan sonra refüjde durdu. Yaralı ve ölüler etrafa saçılmıştı" dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, ölenlerin kimliklerinin tespiti çalışmalarına devam edildiği bildirildi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.06.2007, 08:20   #2
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein
Standart --->: FECİ KAZA : 4 ÖLÜ

Allah rahmet eylesin
yaralilasra gecmis olsun
hizli süratli olmanin bedeli bu
araba dolu olusun daha dikkatli olunmali
hizli gidip daha cabuk varacagini düsünen ecele daha yakin olur

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.06.2007, 09:54   #3
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 938 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: FECİ KAZA : 4 ÖLÜ

"Başkalarının tecrübelerini tecrübe etmek ahmaklıktır" sözünün aleni gerçeği,içi fuul dolu araç birde sürat kazaya davetiye çıkarmak değilde ne bunun adı,kim verecek o ölenlerin vebalini,yazık yazık şimdi bir ömür boyu vicdan azabı binecek omuzuna o sürücünün.
Ölen hemşehrilerime Allahtan rahmet diliyorum,yaralılarada şifalar diliyorum.Allah yakınlarına sabır ihsan eylesin.
Lütfen biraz daha dikkat!
işte bir deneyim örneği sakın SÜRATi denemeyin!
Alt 29.06.2007, 10:35   #4
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1124 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Unglücklich -->: FECİ KAZA : 4 ÖLÜ

Alıntı:
Serd@r Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
"Başkalarının tecrübelerini tecrübe etmek ahmaklıktır" sözünün aleni gerçeği,içi fuul dolu araç birde sürat kazaya davetiye çıkarmak değilde ne bunun adı,kim verecek o ölenlerin vebalini,yazık yazık şimdi bir ömür boyu vicdan azabı binecek omuzuna o sürücünün.
Ölen hemşehrilerime Allahtan rahmet diliyorum,yaralılarada şifalar diliyorum.Allah yakınlarına sabır ihsan eylesin.
Lütfen biraz daha dikkat!
işte bir deneyim örneği sakın SÜRATi denemeyin!
dayııı ii dionda onların ölüm zamanıda demekki o zamanmış bunu hiç kimse önleyemezzz.azrail pençesini takmış bikere nasıl kurtulacaksınn.ölenler bizim komşuydu güle oynaya gittiler arkadaşım davutta şimdi yoğun bakımda zaten çermiğe gitmelerine sebep olanda davut oldu.antalyadan 2 haftalığına izine gelmişti pikniğe gittiler ama malesef hiçbiri sağlam gelemediler.bahsettiğin gibi keşke biraz daha dikkatli olsalardı.ama ECEL ECEL ECEL.......
ÖLENLERE ALLAH TAN RAHMET KALANLARINA SABIRLAR DİLİYORUM..
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2007, 12:34   #5
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4549 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: FECİ KAZA : 4 ÖLÜ

Ülkemizde malesef her sene sanki savaşıyormuşuz gibi insanlarımız hayatını kayıp ediyor hem canımızdan hem malımızdan oluyoruz bu ehliyetler böyle basit bir şekilde verilirse dilim varmıyor ama daha çok insanımız ölür yada sakat kalır buradan ölenlere ALLAHtan rahmet yaralılara gecmiş olsun der yakılarına sabır ve baş sağlığı diliyorum

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)